Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Здравейте!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> SURVIVOR BG
Предишната тема :: Следващата тема  

Очаквате ли SURVIVER BG?
Да
84%
 84%  [ 16 ]
Все ми е едно
15%
 15%  [ 3 ]
Не
0%
 0%  [ 0 ]
Общо гласове : 19

Автор Съобщение
БЯЛА ФЕЯ

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Окт 08, 2006 9:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

да очаквам го с нетърпение.биг брадър вече мие втръснал и искам да гледам нещо по-образователно и умно.и след това ще дават отчаяни съпруги -супер сериал.надявам се по-често да коментираме сървайвър защото съм сигурна че ще си заслужава да го гледаме.и това предаване ще докаже че българите са смели и издръжливи ане простаци -както показва биг брадър.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
VIVI
Moderator

МнениеПуснато на: Сря Ное 01, 2006 8:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тези дни имах възможност да гледам Сървайвър и нещо май доста интересен става. Голям купон е тея дни при тях..... песни, Каризма, любовна двойка май има.... Laughing. Дано не отегчи пак. Rolling Eyes
Moderator

Местожителство: SiN CiTy

МнениеПуснато на: Пет Ное 03, 2006 3:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

VIVI написа:
Тези дни имах възможност да гледам Сървайвър и нещо май доста интересен става. Голям купон е тея дни при тях..... песни, Каризма, любовна двойка май има.... Laughing. Дано не отегчи пак. Rolling Eyes

Подкрепям те Виви Very Happy Наиситна почна да става мн интересно...А Таня и Андрей наистина са супер сладки заедно...Прекрасна вечер си изкараха заедно в гушкания и танци ама жалко,че Андрей е женен Rolling Eyes
Moderator

МнениеПуснато на: Пет Ное 03, 2006 4:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

jessy написа:
VIVI написа:

Подкрепям те Виви Very Happy Наиситна почна да става мн интересно...А Таня и Андрей наистина са супер сладки заедно...Прекрасна вечер си изкараха заедно в гушкания и танци ама жалко,че Андрей е женен Rolling Eyes

Така лии Shocked ..... женен Shocked . Woww тва не го знаех, понеже не съм го гледала от начало. Кофти, Confused защото много са сладки заедно, наистина.
Moderator

Местожителство: SiN CiTy

МнениеПуснато на: Съб Ное 04, 2006 5:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

VIVI написа:
jessy написа:
VIVI написа:

Така лии Shocked ..... женен Shocked . Woww тва не го знаех, понеже не съм го гледала от начало. Кофти, Confused защото много са сладки заедно, наистина.

Дам,той даже май има и деца....Ех,разбрах,че са го изгонили вчера...Много ме е яд страшно много Звзделин трябваше да си ходи
Moderator

МнениеПуснато на: Нед Ное 05, 2006 12:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

jessy написа:
VIVI написа:
jessy написа:
VIVI написа:

Дам,той даже май има и деца....Ех,разбрах,че са го изгонили вчера...Много ме е яд страшно много Звзделин трябваше да си ходи

Да, наистана кофти, вече е out ог играта. Но мотивите им за изгонването му бяха главно, че е достоен противник за наградата. Явно го имаха за заплаха и конкурент. Това е играта Confused

Местожителство: VrAcA

МнениеПуснато на: Пон Дек 11, 2006 10:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тази вечер финалът беше велик! Мале, как се радвам, че Нели спечели! Very Happy Very Happy Very Happy Накрая наистина се бях напрегнала много! Точно когато щяха да кажат решаващия глас, аз бях стиснала пръсти, почнах да си хапя палците и си повтарях "Сега ако спечели Ахмед, ще скоча през терасата!" И накрая като казаха "Нели!", аз така изкрещях, че сигурно съм се чула из целия блок. Very Happy

Какво ли става сега в Бургас? Едно знам със сигурност - ако бях бургазлийка, цяла нощ нямаше да се прибера! Там сигурно е лудница като на Нова година!

Местожителство: В призрачният град....

МнениеПуснато на: Сря Дек 13, 2006 2:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

WENDY написа:
Тази вечер финалът беше велик! Мале, как се радвам, че Нели спечели! Very Happy Very Happy Very Happy Накрая наистина се бях напрегнала много! Точно когато щяха да кажат решаващия глас, аз бях стиснала пръсти, почнах да си хапя палците и си повтарях "Сега ако спечели Ахмед, ще скоча през терасата!" И накрая като казаха "Нели!", аз така изкрещях, че сигурно съм се чула из целия блок. Very Happy

Какво ли става сега в Бургас? Едно знам със сигурност - ако бях бургазлийка, цяла нощ нямаше да се прибера! Там сигурно е лудница като на Нова година!

-ееееееееееее даже е чудо че спечели тя!!!!!!!!!!!!!!с ахмед бяха равни конкоренти,но НЕЛИ доказа че е много ИЗДРАЖЛИВА!

Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
sweet_aidi4ka

МнениеПуснато на: Сря Сеп 19, 2007 11:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много тъп сезон беше много скучен въобще не ми хареса
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> SURVIVOR BG Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети