Предишната тема :: Следващата тема |
Очаквате ли SURVIVER BG? |
Да |
|
84% |
[ 16 ] |
Все ми е едно |
|
15% |
[ 3 ] |
Не |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Общо гласове : 19 |
|
Автор |
Съобщение |
БЯЛА ФЕЯ
|
Пуснато на: Нед Окт 08, 2006 9:55 am Заглавие: |
|
|
да очаквам го с нетърпение.биг брадър вече мие втръснал и искам да гледам нещо по-образователно и умно.и след това ще дават отчаяни съпруги -супер сериал.надявам се по-често да коментираме сървайвър защото съм сигурна че ще си заслужава да го гледаме.и това предаване ще докаже че българите са смели и издръжливи ане простаци -както показва биг брадър. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 8:24 pm Заглавие: |
|
|
Тези дни имах възможност да гледам Сървайвър и нещо май доста интересен става. Голям купон е тея дни при тях..... песни, Каризма, любовна двойка май има.... . Дано не отегчи пак. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 3:42 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Тези дни имах възможност да гледам Сървайвър и нещо май доста интересен става. Голям купон е тея дни при тях..... песни, Каризма, любовна двойка май има.... . Дано не отегчи пак. |
Подкрепям те Виви Наиситна почна да става мн интересно...А Таня и Андрей наистина са супер сладки заедно...Прекрасна вечер си изкараха заедно в гушкания и танци ама жалко,че Андрей е женен  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 4:10 pm Заглавие: |
|
|
jessy написа: |
Тези дни имах възможност да гледам Сървайвър и нещо май доста интересен става. Голям купон е тея дни при тях..... песни, Каризма, любовна двойка май има.... . Дано не отегчи пак. |
Подкрепям те Виви Наиситна почна да става мн интересно...А Таня и Андрей наистина са супер сладки заедно...Прекрасна вечер си изкараха заедно в гушкания и танци ама жалко,че Андрей е женен  |
Така лии ..... женен . Woww тва не го знаех, понеже не съм го гледала от начало. Кофти, защото много са сладки заедно, наистина. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 5:47 pm Заглавие: |
|
|
Подкрепям те Виви Наиситна почна да става мн интересно...А Таня и Андрей наистина са супер сладки заедно...Прекрасна вечер си изкараха заедно в гушкания и танци ама жалко,че Андрей е женен  |
Така лии ..... женен . Woww тва не го знаех, понеже не съм го гледала от начало. Кофти, защото много са сладки заедно, наистина. |
Дам,той даже май има и деца....Ех,разбрах,че са го изгонили вчера...Много ме е яд страшно много Звзделин трябваше да си ходи _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 12:11 am Заглавие: |
|
|
Така лии ..... женен . Woww тва не го знаех, понеже не съм го гледала от начало. Кофти, защото много са сладки заедно, наистина. |
Дам,той даже май има и деца....Ех,разбрах,че са го изгонили вчера...Много ме е яд страшно много Звзделин трябваше да си ходи |
Да, наистана кофти, вече е out ог играта. Но мотивите им за изгонването му бяха главно, че е достоен противник за наградата. Явно го имаха за заплаха и конкурент. Това е играта _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Пон Дек 11, 2006 10:24 pm Заглавие: |
|
|
Тази вечер финалът беше велик! Мале, как се радвам, че Нели спечели! Накрая наистина се бях напрегнала много! Точно когато щяха да кажат решаващия глас, аз бях стиснала пръсти, почнах да си хапя палците и си повтарях "Сега ако спечели Ахмед, ще скоча през терасата!" И накрая като казаха "Нели!", аз така изкрещях, че сигурно съм се чула из целия блок.
Какво ли става сега в Бургас? Едно знам със сигурност - ако бях бургазлийка, цяла нощ нямаше да се прибера! Там сигурно е лудница като на Нова година! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 2:02 pm Заглавие: |
|
|
WENDY написа: |
Тази вечер финалът беше велик! Мале, как се радвам, че Нели спечели! Накрая наистина се бях напрегнала много! Точно когато щяха да кажат решаващия глас, аз бях стиснала пръсти, почнах да си хапя палците и си повтарях "Сега ако спечели Ахмед, ще скоча през терасата!" И накрая като казаха "Нели!", аз така изкрещях, че сигурно съм се чула из целия блок.
Какво ли става сега в Бургас? Едно знам със сигурност - ако бях бургазлийка, цяла нощ нямаше да се прибера! Там сигурно е лудница като на Нова година! |
-ееееееееееее даже е чудо че спечели тя!!!!!!!!!!!!!!с ахмед бяха равни конкоренти,но НЕЛИ доказа че е много ИЗДРАЖЛИВА! _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sweet_aidi4ka
|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 11:13 am Заглавие: |
|
|
Много тъп сезон беше много скучен въобще не ми хареса _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|