Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

sestra mi mari koleva se omujva.godejut se sustoq v4era

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> БЛЯСЪК
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lillyrush

МнениеПуснато на: Нед Дек 11, 2011 3:21 am    Заглавие: sestra mi mari koleva se omujva.godejut se sustoq v4era Отговорете с цитат

do spisanie bliasak
ot sestrata na mari koleva

drugata sedmica sestra mi mari koleva se omujva za sega6noto si gadje petar ivanov.edna ot nai dobrite i priqtelki kathryn morris i suprugat i 6e prisustvat na svatbata s o6te nqkolko izvestni li4nosti koito za sega se pazat v taina.subitieto 6te se sustoi v anti4niq eatur v plovdiv.pokaneni sa samo otbrani gosti.eventualno se o4akvat sebastian bach.brus dikinson,james hatfiel
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
desmyath7

МнениеПуснато на: Вто Мар 03, 2015 1:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

пък и отговорите може да са по-разнообразни,може някой да ги мрази и двамата и какво да отговори тогава?Пък да не говорим,че мястото на тази анкета е за форума "МУЗИКА" и по-точно "ВАШАТА МУЗИКА",но те разбирам,човек може да се обърка от

Atif

МнениеПуснато на: Чет Апр 23, 2015 2:28 pm    Заглавие: brain Отговорете с цитат

Аз съм съгласен! От много време не бях чел "Блясък" и вчера сестра ми го донесе ... Две статии за Групата, е дали не я натрапват ?! Другото, което е: някакви писма до тях има публикувани, във всеки отговор пише: "Надяваме се на вашата помощ на финала на Евровизия, който ще се изпъчва по ... от ...". К'во прайм ся ... Натрапваме си "продукта" във всеки брой- да, ама става скучно и банално!
Surprised Surprised Surprised

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> БЛЯСЪК Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети