Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
lillyrush

|
Пуснато на: Нед Дек 11, 2011 3:21 am Заглавие: sestra mi mari koleva se omujva.godejut se sustoq v4era |
|
|
do spisanie bliasak
ot sestrata na mari koleva
drugata sedmica sestra mi mari koleva se omujva za sega6noto si gadje petar ivanov.edna ot nai dobrite i priqtelki kathryn morris i suprugat i 6e prisustvat na svatbata s o6te nqkolko izvestni li4nosti koito za sega se pazat v taina.subitieto 6te se sustoi v anti4niq eatur v plovdiv.pokaneni sa samo otbrani gosti.eventualno se o4akvat sebastian bach.brus dikinson,james hatfiel |
|
Върнете се в началото |
|
 |
desmyath7
|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2015 1:43 pm Заглавие: |
|
|
пък и отговорите може да са по-разнообразни,може някой да ги мрази и двамата и какво да отговори тогава?Пък да не говорим,че мястото на тази анкета е за форума "МУЗИКА" и по-точно "ВАШАТА МУЗИКА",но те разбирам,човек може да се обърка от
|
 |
Atif
|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2015 2:28 pm Заглавие: brain |
|
|
Аз съм съгласен! От много време не бях чел "Блясък" и вчера сестра ми го донесе ... Две статии за Групата, е дали не я натрапват ?! Другото, което е: някакви писма до тях има публикувани, във всеки отговор пише: "Надяваме се на вашата помощ на финала на Евровизия, който ще се изпъчва по ... от ...". К'во прайм ся ... Натрапваме си "продукта" във всеки брой- да, ама става скучно и банално!
|
 |
|