Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 7:23 pm Заглавие: |
|
|
Снощи за пореден път много се разочаровах от втория сезон на това предаване.
Не взеха сляпото момиче, което пее уникално, а взеха циганчето, което не е добре и всички си умират от смях на "американските" му изпълнения. Т'ва да не е "Комиците".
Ако сте забелязали и народни песни не изпълняват. На предварителните кастинги пред друго жури, им било отказано да ги слушат да пеят народна музика. Няма логика просто. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 8:39 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Снощи за пореден път много се разочаровах от втория сезон на това предаване.
Не взеха сляпото момиче, което пее уникално, а взеха циганчето, което не е добре и всички си умират от смях на "американските" му изпълнения. Т'ва да не е "Комиците".
Ако сте забелязали и народни песни не изпълняват. На предварителните кастинги пред друго жури, им било отказано да ги слушат да пеят народна музика. Няма логика просто. |
Може ли да ми дадеш линк на това сляпо момиче? _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 9:52 pm Заглавие: |
|
|
Подкрепям я Васи.Като цяло и предаването и журито ми харесват,но това,че не взеха момичета,а оня мангал (който между другото пак мина ) супер много ме нервира.Това наистина не са Комиците. _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 10:47 pm Заглавие: |
|
|
ioni написа: |
Подкрепям я Васи.Като цяло и предаването и журито ми харесват,но това,че не взеха момичета,а оня мангал (който между другото пак мина ) супер много ме нервира.Това наистина не са Комиците. |
Тогава как може да харесваш такова жури? _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 10:56 pm Заглавие: |
|
|
Цигането пак ли мина? Аз не разбрах, помислих си, че го отрязаха тоя път. Ама как може да са толкова тъпи, тоя трябваше да го резнат още на първия кастинг! Не стига, че не може да пее, ами и не знае английски, 2 думи не може да запомни, не може да чете и физиономията му е като на 5-годишен бавноразвиващ се... А днес как пя "Stand by me", направо беше ужасен!
И наистина жалко за незрящото момиче Илона. Пее супер и ако виждаше, щеше да продължи доста напред.
Илиян от Плевен също не беше зле, в началото не ме кефеше особено, но тъкмо започна да ми става симпатичен и те го отрязаха.
Антония днес беше на косъм да отпадне, но добре, че продължи.
Кой друг... ааа и Денислав Новев ме кефи, миналата година не можа да влезе в 12-ката, дано тая година успее.
А тоя Иван от Айтос е голям циркаджия и не мога да го понасям! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
EMA
|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 11:20 pm Заглавие: Re: КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ЖУРИТО НА MUSIC IDOL 2? |
|
|
Temptation написа: |
Тук е мястото да поговорим за новото жури на MUSIC IDOL 2. Как ви се вижда, не са ли малко остри и груби спрямо участниците?  |
много са груби и то точно тези които са най зле |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 10:04 am Заглавие: |
|
|
Лесно Гого .Или и аз съм за Денислава,все пак е от Перник момчето.А Иван ако спре да се циркосва ще е супер.Има и глас и визия,ама с тая лигавщина.... _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
{tweety}
|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 11:08 am Заглавие: |
|
|
тоя Фънки е мн смотан не се гледа себе си къф е ма иначе прай забележки на другите!На всичкото отгоре не разбира от музика от цялото жури според мен само Казасян разбира от музика |
|
Върнете се в началото |
|
 |
..:: MaGiTo ::..

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 3:45 pm Заглавие: |
|
|
Ами ако сте забелязали Фънки оплюва тези,които немогат да пеят..Да е казал случайно нещо лощо на един поне който пее хубаво??Не нали!?Обаче не беше редно да гони така момчето,само защото е пълно..Е верно,че неможеше да пее ама Фънки най-много критикуваше на тема тегло..В такива случаи хората са казали "Присмял се хърбел на щърбел"..Нямам какво повече да добавя.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
winx

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 5:27 pm Заглавие: |
|
|
Незнам,това жури не ми е толкова симпатично...Предното ми беше много по-симпатично А този Фънки не мога да го понасям ... _________________
This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Eni
|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 5:54 am Заглавие: |
|
|
Като цяло журито е по-зле от предишното,но Люси и Фънки ме кефят на макс.За незрящото момиче съм съгласна..пееше уникално,но не ми мисля,че би успяла да стане Музикален Идол на цяла България. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 3:50 pm Заглавие: |
|
|
Ето Люси какви ги върши
No Angles ще предстaвят Германия на финала на Евровизия в Белград на 24-ти май
Люси Дяковска и колежките й спечелиха вота на немската публика с 50.5% в ожесточена надпревара с втория фаворит Carolin Fortenbacher
Концертът, излъчван пряко в ефира на 3-тата национална немска телевизия – ARD, беше открит с изпълнения на живо на украинската звезда Руслана, Шарлоте Нилсон от Швеция и миналогодишната победителка Мария Шерифович, благодарение на която Белград спечели домакинството тази година.
Водещ на спектакъла беше известният немски ТВ водещ и актьор Томас Херманс. Гласуването протече на 2 етапа, като при първия претендентите за победа бяха общо 5 на брой – Каролин Фортенбахер, Cinema Bizarre, Marquess и Tommy Reeve и, разбира се, момичетата от No Angles. В минутите преди заключителното гласуване специален гост бе популярният суинг и джаз изпълнител от румънски произход Roger Cicero. По време на 2-рия етап от sms гласуването стана ясно, че битката продължава между Каролин Фортенбахер с единствената песен на немски език на финала и No Angles с влязлата директно на 11-то място по продажби в Германия песен – “Disappear”. Няколко минути по-късно официално беше обявено, че Люси и компания са финалисти с минимална разлика и ще пътуват на 24-ти май до Белград.
Люси пристига обратно в София в понеделник за първия малък концерт на полуфиналистите в шоуто Music Idol.
http://www.vbox7.com/play:5e98f936 -Ето Гого линк за представянето на сляпото момиче и нейното остраняване |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stanimiradobreva
|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 9:27 pm Заглавие: |
|
|
ПИШИ НА КИРИЛИЦА  |
|
Върнете се в началото |