Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ЖУРИТО НА MUSIC IDOL 2?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> MUSIC IDOL
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
VIVI
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Мар 07, 2008 7:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Снощи за пореден път много се разочаровах от втория сезон на това предаване.
Не взеха сляпото момиче, което пее уникално, а взеха циганчето, което не е добре и всички си умират от смях на "американските" му изпълнения. Rolling Eyes Т'ва да не е "Комиците".
Ако сте забелязали и народни песни не изпълняват. На предварителните кастинги пред друго жури, им било отказано да ги слушат да пеят народна музика. Няма логика просто. Confused

Местожителство: В призрачният град....

МнениеПуснато на: Пет Мар 07, 2008 8:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

VIVI написа:
Снощи за пореден път много се разочаровах от втория сезон на това предаване.
Не взеха сляпото момиче, което пее уникално, а взеха циганчето, което не е добре и всички си умират от смях на "американските" му изпълнения. Rolling Eyes Т'ва да не е "Комиците".
Ако сте забелязали и народни песни не изпълняват. На предварителните кастинги пред друго жури, им било отказано да ги слушат да пеят народна музика. Няма логика просто. Confused

Може ли да ми дадеш линк на това сляпо момиче? Confused Confused Confused

Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ioni

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пет Мар 07, 2008 9:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Подкрепям я Васи.Като цяло и предаването и журито ми харесват,но това,че не взеха момичета,а оня мангал (който между другото пак мина Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ) супер много ме нервира.Това наистина не са Комиците.

I CaN TaKe YoU
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gogo__16

Местожителство: В призрачният град....

МнениеПуснато на: Пет Мар 07, 2008 10:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ioni написа:
Подкрепям я Васи.Като цяло и предаването и журито ми харесват,но това,че не взеха момичета,а оня мангал (който между другото пак мина Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ) супер много ме нервира.Това наистина не са Комиците.

Тогава как може да харесваш такова жури?

Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
WENDY

Местожителство: VrAcA

МнениеПуснато на: Пет Мар 07, 2008 10:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цигането пак ли мина? Shocked Shocked Shocked Аз не разбрах, помислих си, че го отрязаха тоя път. Ама как може да са толкова тъпи, тоя трябваше да го резнат още на първия кастинг! Evil or Very Mad Не стига, че не може да пее, ами и не знае английски, 2 думи не може да запомни, не може да чете и физиономията му е като на 5-годишен бавноразвиващ се... А днес как пя "Stand by me", направо беше ужасен!

И наистина жалко за незрящото момиче Илона. Пее супер и ако виждаше, щеше да продължи доста напред. Rolling Eyes
Илиян от Плевен също не беше зле, в началото не ме кефеше особено, но тъкмо започна да ми става симпатичен и те го отрязаха.
Антония днес беше на косъм да отпадне, но добре, че продължи. Smile
Кой друг... ааа и Денислав Новев ме кефи, миналата година не можа да влезе в 12-ката, дано тая година успее. Very Happy

А тоя Иван от Айтос е голям циркаджия и не мога да го понасям! Evil or Very Mad

МнениеПуснато на: Пет Мар 07, 2008 11:20 pm    Заглавие: Re: КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ЖУРИТО НА MUSIC IDOL 2? Отговорете с цитат

Temptation написа:
Тук е мястото да поговорим за новото жури на MUSIC IDOL 2. Как ви се вижда, не са ли малко остри и груби спрямо участниците? Very Happy
много са груби и то точно тези които са най зле Exclamation
Върнете се в началото
ioni

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Съб Мар 08, 2008 10:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Лесно Гого Wink .Или и аз съм за Денислава,все пак е от Перник момчето.А Иван ако спре да се циркосва ще е супер.Има и глас и визия,ама с тая лигавщина....

I CaN TaKe YoU
Върнете се в началото
{tweety}

МнениеПуснато на: Съб Мар 08, 2008 11:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

тоя Фънки е мн смотан не се гледа себе си къф е ма иначе прай забележки на другите!На всичкото отгоре не разбира от музика от цялото жури според мен само Казасян разбира от музика
Върнете се в началото
..:: MaGiTo ::..

МнениеПуснато на: Съб Мар 08, 2008 3:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами ако сте забелязали Фънки оплюва тези,които немогат да пеят..Да е казал случайно нещо лощо на един поне който пее хубаво??Не нали!?Обаче не беше редно да гони така момчето,само защото е пълно..Е верно,че неможеше да пее ама Фънки най-много критикуваше на тема тегло..В такива случаи хората са казали "Присмял се хърбел на щърбел"..Нямам какво повече да добавя.. Wink
Върнете се в началото
winx

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Мар 08, 2008 5:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Незнам,това жури не ми е толкова симпатично...Предното ми беше много по-симпатично Wink А този Фънки не мога да го понасям ... Evil or Very Mad

This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
Върнете се в началото
Eni

МнениеПуснато на: Пон Мар 10, 2008 5:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Като цяло журито е по-зле от предишното,но Люси и Фънки ме кефят на макс.За незрящото момиче съм съгласна..пееше уникално,но не ми мисля,че би успяла да стане Музикален Идол на цяла България.
Върнете се в началото
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Пон Мар 10, 2008 3:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето Люси какви ги върши

No Angles ще предстaвят Германия на финала на Евровизия в Белград на 24-ти май

Люси Дяковска и колежките й спечелиха вота на немската публика с 50.5% в ожесточена надпревара с втория фаворит Carolin Fortenbacher

Концертът, излъчван пряко в ефира на 3-тата национална немска телевизия – ARD, беше открит с изпълнения на живо на украинската звезда Руслана, Шарлоте Нилсон от Швеция и миналогодишната победителка Мария Шерифович, благодарение на която Белград спечели домакинството тази година.

Водещ на спектакъла беше известният немски ТВ водещ и актьор Томас Херманс. Гласуването протече на 2 етапа, като при първия претендентите за победа бяха общо 5 на брой – Каролин Фортенбахер, Cinema Bizarre, Marquess и Tommy Reeve и, разбира се, момичетата от No Angles. В минутите преди заключителното гласуване специален гост бе популярният суинг и джаз изпълнител от румънски произход Roger Cicero. По време на 2-рия етап от sms гласуването стана ясно, че битката продължава между Каролин Фортенбахер с единствената песен на немски език на финала и No Angles с влязлата директно на 11-то място по продажби в Германия песен – “Disappear”. Няколко минути по-късно официално беше обявено, че Люси и компания са финалисти с минимална разлика и ще пътуват на 24-ти май до Белград.

Люси пристига обратно в София в понеделник за първия малък концерт на полуфиналистите в шоуто Music Idol.

http://www.vbox7.com/play:5e98f936 -Ето Гого линк за представянето на сляпото момиче и нейното остраняване Sad
Върнете се в началото
stanimiradobreva

МнениеПуснато на: Пон Мар 10, 2008 9:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ПИШИ НА КИРИЛИЦА Exclamation
Върнете се в началото
ki4oni

МнениеПуснато на: Вто Мар 11, 2008 3:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Журито е супер Razz , кво му е? Сичките са готени.
Върнете се в началото
glorialove

МнениеПуснато на: Вто Мар 11, 2008 8:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много много многооооооооооооо са зле!!
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> MUSIC IDOL Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 2 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети