Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
fenka_daniel radcliffe

Регистриран на: 04 Мар 2007 Мнения: 1105 Местожителство: ф ГъзЪ нЪ геОгрАфиЪтЪ
|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 6:25 pm Заглавие: Започва вторият сезон на Music Idol |
|
|
След огромния успех на първото издание на Music Idol, bTV дава шанс на всички желаещи да се включат в състезанието за следващия музикален идол на България.
Кандидатите трябва да са на възраст между 16 и 28 години. Заявки за участие се приемат по Интернет на адрес www.musicidol.btv.bg или на пощенски адрес: София, пл. България 1, НДК, ет. 11, bTV за Music Idol.
Желаещите трябва да подадат документи за участие не по-късно от 13 януари, като за писмата ще важи дата на пощенското клеймо.
Всеки кандидат, който няма навършени 18 години, ще трябва да представи в деня на прослушването и нотариално заверен документ за съгласието на двамата си родители или настойници.
Кастингите на Мusic Idol ще се проведат в петте града - Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София, като отново голямото надпяване ще започне от крайдунавския град във втората половина на месец януари.
Мusic Idol ще продължи до началото на месец юни, а след финала победителят ще спечели договор с „Вирджиния Рекърдс", лицензиант на Universal Music за България.
И тази година кандидатите ще се представят пред предварителна комисия, която ще отсее най-добрите и ще им даде шанс да се явят пред официалното 4-членно жури на формата.
То ще определи кои от младите таланти ще продължат напред. Музикален продуцент на тазгодишното издание на шоуто ще бъде Дони.
Както и в първия сезон, водещи ще бъдат Иван и Андрей. В качеството си и на продуценти двамата са заложили на по-различна схема от миналогодишното издание.
Подборът на журито също обещава да бъде уникален, но имената на неговите членове ще бъдат обявени непосредствено преди старта на кастингите.
Последния ден за регистрация е 13 януари 2008 година.
В случай, че нямате възможност да попълните изцяло формуляра в интернет, или пък желаете да го дадете на свой приятел, който също иска да кандидатства, но няма достъп до интернет, можете да изтеглите и принтирате формуляра тук.
Изпратете попълнените формуляри на адрес:
София 1463, пл. България №1, НДК, ет.11, bTV за Music Idol
не по късно от 13 януари 2008. Важи датата на пощенското клеймо.
Източник : News.bg _________________ Понякога искам да съм това,което не съм...
Понякога не искам да живея...
Защото знам какво съм...
И какво не съм...
И разбирам,че няма смисъл...
Просто няма смисъл... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 12:12 pm Заглавие: |
|
|
Първия сезон гледах само заради участието на Глория като жури и заради интереса към новата продукция.Определено няма да гледам втория сезон. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mar4eto_93
|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 3:16 pm Заглавие: |
|
|
Първият сезон го гледах с огромен интерес,очаквам с нетърпение и втория.Много ми харесаха Невена и Пламен. _________________
Последната промяна е направена от mar4eto_93 на Чет Дек 27, 2007 9:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 4:38 pm Заглавие: |
|
|
Първият сезон беше много успешен и определено ще следя и втория.Много ми харесваха участниците,особено Невена,Теодор и Преслава.Сега благодарение на шоуто Невена прави супер песни и българският поп си има нова звезда. _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 6:17 pm Заглавие: |
|
|
Определено ще го гледам!
Първото издание отначалото не ме грабна, започнах да го гледам по-късно и ме е яд за това. Този път няма да пренебрегвам кастинга. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Пет Дек 28, 2007 12:47 pm Заглавие: |
|
|
Определено ще го следя... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Пет Дек 28, 2007 1:01 pm Заглавие: |
|
|
plami написа: |
Определено ще го следя... |
И аз сигурно... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Пет Дек 28, 2007 5:44 pm Заглавие: |
|
|
mar4eto_93 написа: |
Много ми харесаха Невена и Пламен. |
Значи си мой човек! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2008 10:39 am Заглавие: |
|
|
Гаджето на една приятелка ще се явява на кастинга,както и една приятелка ще се пробва така че ще викаме за тях _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2008 9:03 pm Заглавие: |
|
|
Едната ми най-добра приятелка се е записала за кастинга. А също и една моя позната от друг форум. Ще им стискам палци!
А и най-добрата приятелка на друга моя позната от друг форум също ще ходи на кастинг, но нея не я познавам. Ама ще стискам палци и на нея!
Но най-вече желая успех на мойта бест-фр! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
..:: MaGiTo ::..

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2008 9:16 pm Заглавие: |
|
|
По всяка вероятност ще го следя.. Само искам да попитам защо Дони,а не Слави е продуцент..Първоначално като гледах новините по Нова телевизия и нали там Слави ще прави музикално риалити и по некаква случайност ще съзмадне с Мюзик айдъл..Намирисва ми на нещо гнило.. Но въпреки това и двете ще ги следя..
П.С.Дано Глория и Йорданка Христова отново да са в журито..За Слави мноого се съмнявам.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2008 9:37 pm Заглавие: |
|
|
..:: MaGiTo ::.. написа: |
По всяка вероятност ще го следя.. Само искам да попитам защо Дони,а не Слави е продуцент..Първоначално като гледах новините по Нова телевизия и нали там Слави ще прави музикално риалити и по некаква случайност ще съзмадне с Мюзик айдъл..Намирисва ми на нещо гнило.. Но въпреки това и двете ще ги следя..
П.С.Дано Глория и Йорданка Христова отново да са в журито..За Слави мноого се съмнявам.. |
ДОНИ НЯМА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С ПРОДУКЦИЯТА.ПРОДУЦЕНТИ СА ИВАН И АНДРЕЙ.ЖУРИТО ЩЕ Е ИЗЦЯЛО ОТ НОВИ ХОРА. НЯМА ДА ИМА СЪЩИЯ УСПЕХ КАТО ПЪРВИЯ СЕЗОН. _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2008 9:57 pm Заглавие: |
|
|
gogo__15 написа: |
..:: MaGiTo ::.. написа: |
ДОНИ НЯМА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С ПРОДУКЦИЯТА.ПРОДУЦЕНТИ СА ИВАН И АНДРЕЙ.ЖУРИТО ЩЕ Е ИЗЦЯЛО ОТ НОВИ ХОРА. НЯМА ДА ИМА СЪЩИЯ УСПЕХ КАТО ПЪРВИЯ СЕЗОН. |
Глупости!Пълни глупости!Гого прекаляваш вече,това че любимката ти Глория я няма в шоуто не значи,че няма да има успхех...Кви са тия глупости от твойта уста не знам _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 1:09 am Заглавие: |
|
|
Журито на втория сезон ще са Есил Дюран, управителя на София Мюзик Ентърпрайзис - Димитър Ковачев – Фънки, Люси Дяковска от старата и вече отдавна бивша група No Angels, някакъв известен диригент, а председател на журито ще бъде Вили Казасян.
Източник - тялото.бг http://www.tialoto.bg/article.php?cat=10&id=5883 _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 10:14 am Заглавие: |
|
|
Малеее малееееее.Шокиран Съм.Многооо по зле от миналата година.
Ясно е че ''Пей с мен'' ще набере много по-голяма скорост. _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
|