Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Започва вторият сезон на Music Idol
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> MUSIC IDOL
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fenka_daniel radcliffe

Местожителство: ф ГъзЪ нЪ геОгрАфиЪтЪ

МнениеПуснато на: Съб Дек 22, 2007 6:25 pm    Заглавие: Започва вторият сезон на Music Idol Отговорете с цитат

След огромния успех на първото издание на Music Idol, bTV дава шанс на всички желаещи да се включат в състезанието за следващия музикален идол на България.

Кандидатите трябва да са на възраст между 16 и 28 години. Заявки за участие се приемат по Интернет на адрес www.musicidol.btv.bg или на пощенски адрес: София, пл. България 1, НДК, ет. 11, bTV за Music Idol.

Желаещите трябва да подадат документи за участие не по-късно от 13 януари, като за писмата ще важи дата на пощенското клеймо.

Всеки кандидат, който няма навършени 18 години, ще трябва да представи в деня на прослушването и нотариално заверен документ за съгласието на двамата си родители или настойници.

Кастингите на Мusic Idol ще се проведат в петте града - Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София, като отново голямото надпяване ще започне от крайдунавския град във втората половина на месец януари.

Мusic Idol ще продължи до началото на месец юни, а след финала победителят ще спечели договор с „Вирджиния Рекърдс", лицензиант на Universal Music за България.

И тази година кандидатите ще се представят пред предварителна комисия, която ще отсее най-добрите и ще им даде шанс да се явят пред официалното 4-членно жури на формата.

То ще определи кои от младите таланти ще продължат напред. Музикален продуцент на тазгодишното издание на шоуто ще бъде Дони.

Както и в първия сезон, водещи ще бъдат Иван и Андрей. В качеството си и на продуценти двамата са заложили на по-различна схема от миналогодишното издание.

Подборът на журито също обещава да бъде уникален, но имената на неговите членове ще бъдат обявени непосредствено преди старта на кастингите.

Последния ден за регистрация е 13 януари 2008 година.

В случай, че нямате възможност да попълните изцяло формуляра в интернет, или пък желаете да го дадете на свой приятел, който също иска да кандидатства, но няма достъп до интернет, можете да изтеглите и принтирате формуляра тук.

Изпратете попълнените формуляри на адрес:
София 1463, пл. България №1, НДК, ет.11, bTV за Music Idol
не по късно от 13 януари 2008. Важи датата на пощенското клеймо.

Източник : News.bg
И какво не съм...
И разбирам,че няма смисъл...
Просто няма смисъл...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
gogo__16

Местожителство: В призрачният град....

МнениеПуснато на: Чет Дек 27, 2007 12:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Първия сезон гледах само заради участието на Глория като жури и заради интереса към новата продукция.Определено няма да гледам втория сезон.

Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mar4eto_93

МнениеПуснато на: Чет Дек 27, 2007 3:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Първият сезон го гледах с огромен интерес,очаквам с нетърпение и втория.Много ми харесаха Невена и Пламен.

Последната промяна е направена от mar4eto_93 на Чет Дек 27, 2007 9:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ioni

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Чет Дек 27, 2007 4:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Първият сезон беше много успешен и определено ще следя и втория.Много ми харесваха участниците,особено Невена,Теодор и Преслава.Сега благодарение на шоуто Невена прави супер песни и българският поп си има нова звезда.

I CaN TaKe YoU
Върнете се в началото
WENDY

Местожителство: VrAcA

МнениеПуснато на: Чет Дек 27, 2007 6:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Определено ще го гледам! Razz
Първото издание отначалото не ме грабна, започнах да го гледам по-късно и ме е яд за това. Този път няма да пренебрегвам кастинга. Laughing

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Пет Дек 28, 2007 12:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Определено ще го следя...
Върнете се в началото
jessy
Moderator

Местожителство: SiN CiTy

МнениеПуснато на: Пет Дек 28, 2007 1:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

plami написа:
Определено ще го следя...

И аз сигурно... Wink

МнениеПуснато на: Пет Дек 28, 2007 5:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mar4eto_93 написа:
Много ми харесаха Невена и Пламен.

Значи си мой човек! Very Happy Wink Laughing
Moderator

МнениеПуснато на: Пет Яну 11, 2008 10:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Гаджето на една приятелка ще се явява на кастинга,както и една приятелка ще се пробва така че ще викаме за тях Very Happy Very Happy Very Happy

МнениеПуснато на: Пет Яну 11, 2008 9:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Едната ми най-добра приятелка се е записала за кастинга. Very Happy А също и една моя позната от друг форум. Ще им стискам палци! Smile

А и най-добрата приятелка на друга моя позната от друг форум също ще ходи на кастинг, но нея не я познавам. Ама ще стискам палци и на нея! Laughing

Но най-вече желая успех на мойта бест-фр! Wink

МнениеПуснато на: Пет Яну 11, 2008 9:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

По всяка вероятност ще го следя.. Wink Само искам да попитам защо Дони,а не Слави е продуцент..Първоначално като гледах новините по Нова телевизия и нали там Слави ще прави музикално риалити и по некаква случайност ще съзмадне с Мюзик айдъл..Намирисва ми на нещо гнило.. Laughing Very Happy Но въпреки това и двете ще ги следя.. Laughing
П.С.Дано Глория и Йорданка Христова отново да са в журито..За Слави мноого се съмнявам.. Wink Rolling Eyes
Върнете се в началото
gogo__16

МнениеПуснато на: Пет Яну 11, 2008 9:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

..:: MaGiTo ::.. написа:
По всяка вероятност ще го следя.. Wink Само искам да попитам защо Дони,а не Слави е продуцент..Първоначално като гледах новините по Нова телевизия и нали там Слави ще прави музикално риалити и по некаква случайност ще съзмадне с Мюзик айдъл..Намирисва ми на нещо гнило.. Laughing Very Happy Но въпреки това и двете ще ги следя.. Laughing
П.С.Дано Глория и Йорданка Христова отново да са в журито..За Слави мноого се съмнявам.. Wink Rolling Eyes

ДОНИ НЯМА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С ПРОДУКЦИЯТА.ПРОДУЦЕНТИ СА ИВАН И АНДРЕЙ.ЖУРИТО ЩЕ Е ИЗЦЯЛО ОТ НОВИ ХОРА. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad НЯМА ДА ИМА СЪЩИЯ УСПЕХ КАТО ПЪРВИЯ СЕЗОН. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
jessy
Moderator

МнениеПуснато на: Пет Яну 11, 2008 9:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gogo__15 написа:
..:: MaGiTo ::.. написа:

ДОНИ НЯМА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С ПРОДУКЦИЯТА.ПРОДУЦЕНТИ СА ИВАН И АНДРЕЙ.ЖУРИТО ЩЕ Е ИЗЦЯЛО ОТ НОВИ ХОРА. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad НЯМА ДА ИМА СЪЩИЯ УСПЕХ КАТО ПЪРВИЯ СЕЗОН. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Глупости!Пълни глупости!Гого прекаляваш вече,това че любимката ти Глория я няма в шоуто не значи,че няма да има успхех...Кви са тия глупости от твойта уста не знам Rolling Eyes
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Яну 12, 2008 1:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Журито на втория сезон ще са Есил Дюран, управителя на София Мюзик Ентърпрайзис - Димитър Ковачев – Фънки, Люси Дяковска от старата и вече отдавна бивша група No Angels, някакъв известен диригент, а председател на журито ще бъде Вили Казасян.

Източник - тялото.бг Arrow http://www.tialoto.bg/article.php?cat=10&id=5883

МнениеПуснато на: Съб Яну 12, 2008 10:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Малеее малееееее.Шокиран Съм.Многооо по зле от миналата година. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Ясно е че ''Пей с мен'' ще набере много по-голяма скорост.

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> MUSIC IDOL Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети