Предишната тема :: Следващата тема |
Харесва ли ви ВИП Брадър? |
Да |
|
85% |
[ 24 ] |
Не |
|
14% |
[ 4 ] |
|
Общо гласове : 28 |
|
Автор |
Съобщение |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 8:43 pm Заглавие: Вип Брадър 2 |
|
|
Съвсем скоро ще стартира втория сезон на шоуто "Вип Брадър" какви са вашите очаквания,кои според вас трябва да бъдат новите обитатели на къщата на Бигчо _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 11:06 am Заглавие: |
|
|
В понеделник ли беше ?! _________________ Опууууууууууууушен
Запушеееееееееееееееееееен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 11:26 am Заглавие: |
|
|
нем по последни данни ще започне в края на март и пак ще е 1 месец  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 11:28 am Заглавие: |
|
|
Alex написа: |
нем по последни данни ще започне в края на март и пак ще е 1 месец  |
Аз знам, че почва ся в понеделник ... _________________ Опууууууууууууушен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 11:33 am Заглавие: |
|
|
^VIP^ написа: |
Аз знам, че почва ся в понеделник ... |
не в грешка си та те снощи почнаха ремонт на къщата
а иначе от понеделник Musiс Idol-a почва _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 12:06 pm Заглавие: |
|
|
а иначе от понеделник Musiс Idol-a почва |
То в днешно време строителството е бързо, до понеделник ше я оправят- не се тревожи _________________ Опууууууууууууушен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 11:02 am Заглавие: |
|
|
Бе кога почва Вип Брадър ? _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 11:49 am Заглавие: |
|
|
26 март понеделник наближило е _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 2:54 pm Заглавие: |
|
|
То в днешно време строителството е бързо, до понеделник ше я оправят- не се тревожи |
Баща ми беше говорил с някъв човек,които отговаря за дизайна на къщата и му беше казал,че къщата вече е боядисана и пооправена,но дворът щял да бъде мн по-различен ако разбера още нещо ще пиша  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 3:34 pm Заглавие: |
|
|
jessy написа: |
То в днешно време строителството е бързо, до понеделник ше я оправят- не се тревожи |
Баща ми беше говорил с някъв човек,които отговаря за дизайна на къщата и му беше казал,че къщата вече е боядисана и пооправена,но дворът щял да бъде мн по-различен ако разбера още нещо ще пиша  |
о0о0 дан0 пак вкарат кози и овце...мноУ ши ми е инт. как Аз0 дои крава...а пък Китаеца храни прасетата _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 8:59 pm Заглавие: |
|
|
Ще има мокър/воден бар, не съм сигурен как точно се казва ...Аз тва знам, къщата ще е най- луксозната от всички къщи до момента (Big, Vip Brother & Star Academy) _________________ Опууууууууууууушен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 1:42 pm Заглавие: |
|
|
малко инфо
Ако някой все още не е разбрал, VIP BROTHER 2 започва утре, понеделник, в 20:00 часа по Нова телевизия с 3-часово живо предаване! Шоуто ще продължи 28 дни и ще приключи на 23 април. Участниците в него ще бъдат 12 известни българи. Всяка вечер от понеделник до събота (начало 20:00 часа) и в неделя (неделя 22:00 часа) VIP Brother 2 ще излъчва най-интересното от живота на своите Съквартиранти, които за първи път ще видят Къщата утре вечер в 20:00 часа. Всички те, както и участниците в редовен сезон на риалити шоуто, прекарват последния уикенд преди неговия старт в строго охраняван хотел.
KICK-OFF ШОУ. Кой ще помага на Ники Кънчев?
VIP Съквартирантите ще бъдат ескортирани до Къщата в Бояна един след друг. Никой от тях няма да знае кои са неговите 11 съперника за голямата награда от 100 000 лева. За сигурността на живото предаване утре вечер VIP Security, официалният охранител и на този сезон, ще осигурят 70 професионални охранители. 40 от тях ще се грижат единствено за VIP Съквартирантите, а останалите ще охраняват Къщата и гостите на шоуто. Водещ на kick-off-a ще бъде Ники Кънчев. Къщата ще бъде показана на зрителите от мистериозен съводещ. Освен Ники Кънчев, в последните 30 минути от предаването известните личности ще бъдат обсъдени от Евгени Минчев, Кристина Патрашкова, Георги Коритаров. Кой от участниците представлява интерес за Коритаров? Ще разберете утре!
ЕЛИМИНАЦИИ. Съквартирантите ще напускат Къщата два пъти седмично.
Във втория сезон на VIP Brother елиминациите ще бъдат два пъти седмично - в понеделник и петък. Това означава, че поне двама VIP Съквартиранти ще напускат Къщата в рамките на 7 дни.
КЪЩАТА. Обзаведена с повече от 100 000 лева. Гардероб за първи път.
Освен мокър бар и мини голф игрище, във VIP Къщата ще има парна душ кабина, загряващи столове, както и масажиращ стол. За всеки от специалните уреди продуцентите ще осигурят упътване за ползване. За първи път в риалити шоуто ще има гардероб, който да побере дрехите на участниците - както всекидневни, така и сценични... Дворът поразително прилича на този от последните два сезона на английското издание на Биг Брадър.
МИСИИТЕ. Първите три мисии ще се казват: "Две очи разплакани", "Яйцата на раздора" и "Битката на Гигантите".
NOVA+. И този сезон предаването ще може да се следи по денонощния канал NOVA+. Организаторите обещават прекъсванията да са значително по-малко от предишните сезони. Винаги остава алтернативата да гледате предаването и онлайн, срещу заплащане.
Цялата подготовка на предаването струва около 2 000 000 лв.
Поне един политик, един милионер и един бивш съквартирант в Биг Брадър ще са сред участниците във втория сезон на ВИП изданието на риалити шоуто.
Това успяха да измъкнат журналистите от създателите на предаването след стрелба със стрелички за дартс.
Силуетите на дванадесетте участника в стартиращото в понеделник предаване бяха наредени в една от залите на Червената къща.
Всеки успешен удар в целта носеше по едно разкритие за самоличността на силуета.
Така, с по-малко точни и повече неточни изстрели, стана ясно, че участниците са представители само на зодиите Риби, Телец, Овен, Рак и Дева.
Разбра се също, че един от тях има богатство на стойност 15 милиона евро, а една от дамите е омъжена за бивш състезател по класическа борба.
Личността на двама от участниците беше почти напълно разкрита – Тишо от Биг Брадър 1, понастоящем съпруг на водещата Венета Райкова, и русокосата секс икона Ан Джи.
Освен силуетите, показани бяха и снимки на краката на участниците.
Разбира се, нито едно от предположените имена не бяха потвърдени от редакторите на шоуто.
Както вече се знае, участниците ще тънат в лукс. Ще разполагат с мокър бар, мини голф игрище, парна душ кабина, загряващи столове и масажиращ стол.
„В това издание искаме да видим как ще се отнасят съквартирантите един с друг, ако нямат битови проблеми.
До сега в изданията на предаването повечето спорове започваха от липса на храна, пари или цигари. Сега подобни проблеми няма да има.
Целта ни е да покажем дали само материалните неща са в основата на неразбирателствата в едно семейство или не“, обясни специално за Dnes.bg главният редактор на шоуто Николай Николов.
Обновяването на Къщата е струвало на продуцентите повече от 100 хиляди лева, а цялостната подготовка на шоуто – близо 2 милиона.
Големи промени в правилата на предаването няма да има. За разлика от миналата година, сега ще има по двама изгонени на седмица – в понеделник и петък, и няма да има Света Инквизиция.
За първи път тази година продуцентите открито заявиха, че половината от участниците в ВИП Брадър ще получат пари за това, че влизат в Къщата.
„Нормално е да има някаква компенсация за пропуснатите ползи, които търпят участниците. Говорим за хора, които са изключително влиятелни и продуктивни в своята област и за които 28-дневна „ваканция“ би донесла огромни загуби.
Естествено, ако някои от тези хора спечели голямата награда, всички други финансови уговорки отпадат“, обясни още главният редактор на предаването.
Кои са дванадесетте участници и как ще започнат съжителството си заедно в Къщата, ще стане ясно в понеделник вечер.

|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 9:26 pm Заглавие: |
|
|
Ихаа, мерси за инфото
Аз знам последно, че в къщата ще влязат - ДесиСлава с детето й, Азис и Китаеца, Венета Райкова и Тишо. Дано те наистина да са сред участниците.
Шъъ Стаа Шоу _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 9:58 pm Заглавие: |
|
|
Малии, я гледайте квоо стаа тука. Снимките са дело на Tialoto.bg
Тия ся ми окрали къщата. Не ги е срам _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 1:36 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Малии, я гледайте квоо стаа тука. Снимките са дело на Tialoto.bg
Тия ся ми окрали къщата. Не ги е срам |
И аз искаааам такава къща!Живота е несправедлив ХхяХАхаи
аЕ тая вечер ши глеаме к0 ши стАа _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
|
Върнете се в началото |
|
 |
|