Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Вип Брадър 2
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> VIP BRОTHER
Предишната тема :: Следващата тема  

Харесва ли ви ВИП Брадър?
Да
85%
 85%  [ 24 ]
Не
14%
 14%  [ 4 ]
Общо гласове : 28

Автор Съобщение
*Real^Angel*

Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 8:43 pm    Заглавие: Вип Брадър 2 Отговорете с цитат

Съвсем скоро ще стартира втория сезон на шоуто "Вип Брадър" какви са вашите очаквания,кои според вас трябва да бъдат новите обитатели на къщата на Бигчо Wink

Не се взимайте насериозно Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
^VIP^

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Фев 24, 2007 11:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

В понеделник ли беше ?!

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Съб Фев 24, 2007 11:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

нем по последни данни ще започне в края на март и пак ще е 1 месец Cool

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
^VIP^

МнениеПуснато на: Съб Фев 24, 2007 11:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Alex написа:
Аз знам, че почва ся в понеделник ... Rolling Eyes

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Съб Фев 24, 2007 11:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

^VIP^ написа:
Alex написа:

не в грешка си та те снощи почнаха ремонт на къщата Laughing
а иначе от понеделник Musiс Idol-a почва Wink

Върнете се в началото
^VIP^

МнениеПуснато на: Съб Фев 24, 2007 12:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Alex написа:
^VIP^ написа:
Alex написа:

То в днешно време строителството е бързо, до понеделник ше я оправят- не се тревожи Laughing Laughing Laughing

Върнете се в началото
KiSs

Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 11:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Бе кога почва Вип Брадър ? Rolling Eyes
s' ola ta taxidia esy konta mou...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 11:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

26 март понеделник наближило е Wink

Върнете се в началото
jessy
Moderator

Местожителство: SiN CiTy

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 2:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

^VIP^ написа:
Alex написа:
^VIP^ написа:
Alex написа:

То в днешно време строителството е бързо, до понеделник ше я оправят- не се тревожи Laughing Laughing Laughing

Баща ми беше говорил с някъв човек,които отговаря за дизайна на къщата и му беше казал,че къщата вече е боядисана и пооправена,но дворът щял да бъде мн по-различен Laughing Laughing ако разбера още нещо ще пиша Wink

Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 3:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

jessy написа:
^VIP^ написа:
Alex написа:
^VIP^ написа:
Alex написа:

Баща ми беше говорил с някъв човек,които отговаря за дизайна на къщата и му беше казал,че къщата вече е боядисана и пооправена,но дворът щял да бъде мн по-различен Laughing Laughing ако разбера още нещо ще пиша Wink

о0о0 дан0 пак вкарат кози и овце...мноУ ши ми е инт. как Аз0 дои крава...а пък Китаеца храни прасетата Laughing
Върнете се в началото
^VIP^

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 8:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще има мокър/воден бар, не съм сигурен как точно се казва ...Аз тва знам, къщата ще е най- луксозната от всички къщи до момента (Big, Vip Brother & Star Academy)

Върнете се в началото
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Нед Мар 25, 2007 1:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

малко инфо Wink

Ако някой все още не е разбрал, VIP BROTHER 2 започва утре, понеделник, в 20:00 часа по Нова телевизия с 3-часово живо предаване! Шоуто ще продължи 28 дни и ще приключи на 23 април. Участниците в него ще бъдат 12 известни българи. Всяка вечер от понеделник до събота (начало 20:00 часа) и в неделя (неделя 22:00 часа) VIP Brother 2 ще излъчва най-интересното от живота на своите Съквартиранти, които за първи път ще видят Къщата утре вечер в 20:00 часа. Всички те, както и участниците в редовен сезон на риалити шоуто, прекарват последния уикенд преди неговия старт в строго охраняван хотел.

KICK-OFF ШОУ. Кой ще помага на Ники Кънчев?
VIP Съквартирантите ще бъдат ескортирани до Къщата в Бояна един след друг. Никой от тях няма да знае кои са неговите 11 съперника за голямата награда от 100 000 лева. За сигурността на живото предаване утре вечер VIP Security, официалният охранител и на този сезон, ще осигурят 70 професионални охранители. 40 от тях ще се грижат единствено за VIP Съквартирантите, а останалите ще охраняват Къщата и гостите на шоуто. Водещ на kick-off-a ще бъде Ники Кънчев. Къщата ще бъде показана на зрителите от мистериозен съводещ. Освен Ники Кънчев, в последните 30 минути от предаването известните личности ще бъдат обсъдени от Евгени Минчев, Кристина Патрашкова, Георги Коритаров. Кой от участниците представлява интерес за Коритаров? Ще разберете утре!

ЕЛИМИНАЦИИ. Съквартирантите ще напускат Къщата два пъти седмично.
Във втория сезон на VIP Brother елиминациите ще бъдат два пъти седмично - в понеделник и петък. Това означава, че поне двама VIP Съквартиранти ще напускат Къщата в рамките на 7 дни.

КЪЩАТА. Обзаведена с повече от 100 000 лева. Гардероб за първи път.
Освен мокър бар и мини голф игрище, във VIP Къщата ще има парна душ кабина, загряващи столове, както и масажиращ стол. За всеки от специалните уреди продуцентите ще осигурят упътване за ползване. За първи път в риалити шоуто ще има гардероб, който да побере дрехите на участниците - както всекидневни, така и сценични... Дворът поразително прилича на този от последните два сезона на английското издание на Биг Брадър.

МИСИИТЕ. Първите три мисии ще се казват: "Две очи разплакани", "Яйцата на раздора" и "Битката на Гигантите".

NOVA+. И този сезон предаването ще може да се следи по денонощния канал NOVA+. Организаторите обещават прекъсванията да са значително по-малко от предишните сезони. Винаги остава алтернативата да гледате предаването и онлайн, срещу заплащане.

Цялата подготовка на предаването струва около 2 000 000 лв.

Поне един политик, един милионер и един бивш съквартирант в Биг Брадър ще са сред участниците във втория сезон на ВИП изданието на риалити шоуто.

Това успяха да измъкнат журналистите от създателите на предаването след стрелба със стрелички за дартс.

Силуетите на дванадесетте участника в стартиращото в понеделник предаване бяха наредени в една от залите на Червената къща.

Всеки успешен удар в целта носеше по едно разкритие за самоличността на силуета.

Така, с по-малко точни и повече неточни изстрели, стана ясно, че участниците са представители само на зодиите Риби, Телец, Овен, Рак и Дева.

Разбра се също, че един от тях има богатство на стойност 15 милиона евро, а една от дамите е омъжена за бивш състезател по класическа борба.

Личността на двама от участниците беше почти напълно разкрита – Тишо от Биг Брадър 1, понастоящем съпруг на водещата Венета Райкова, и русокосата секс икона Ан Джи.

Освен силуетите, показани бяха и снимки на краката на участниците.

Разбира се, нито едно от предположените имена не бяха потвърдени от редакторите на шоуто.

Както вече се знае, участниците ще тънат в лукс. Ще разполагат с мокър бар, мини голф игрище, парна душ кабина, загряващи столове и масажиращ стол.

„В това издание искаме да видим как ще се отнасят съквартирантите един с друг, ако нямат битови проблеми.

До сега в изданията на предаването повечето спорове започваха от липса на храна, пари или цигари. Сега подобни проблеми няма да има.

Целта ни е да покажем дали само материалните неща са в основата на неразбирателствата в едно семейство или не“, обясни специално за Dnes.bg главният редактор на шоуто Николай Николов.

Обновяването на Къщата е струвало на продуцентите повече от 100 хиляди лева, а цялостната подготовка на шоуто – близо 2 милиона.

Големи промени в правилата на предаването няма да има. За разлика от миналата година, сега ще има по двама изгонени на седмица – в понеделник и петък, и няма да има Света Инквизиция.

За първи път тази година продуцентите открито заявиха, че половината от участниците в ВИП Брадър ще получат пари за това, че влизат в Къщата.

„Нормално е да има някаква компенсация за пропуснатите ползи, които търпят участниците. Говорим за хора, които са изключително влиятелни и продуктивни в своята област и за които 28-дневна „ваканция“ би донесла огромни загуби.

Естествено, ако някои от тези хора спечели голямата награда, всички други финансови уговорки отпадат“, обясни още главният редактор на предаването.

Кои са дванадесетте участници и как ще започнат съжителството си заедно в Къщата, ще стане ясно в понеделник вечер.

Wink

Върнете се в началото
VIVI
Moderator

МнениеПуснато на: Нед Мар 25, 2007 9:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ихаа, мерси за инфото Wink
Аз знам последно, че в къщата ще влязат - ДесиСлава с детето й, Азис и Китаеца, Венета Райкова и Тишо. Дано те наистина да са сред участниците. Smile
Шъъ Стаа Шоу

Moderator

МнениеПуснато на: Нед Мар 25, 2007 9:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Малии, я гледайте квоо стаа тука. Снимките са дело на Tialoto.bg Mr. Green

Тия ся ми окрали къщата. Не ги е срам Twisted Evil Laughing

МнениеПуснато на: Пон Мар 26, 2007 1:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

VIVI написа:
Малии, я гледайте квоо стаа тука. Снимките са дело на Tialoto.bg Mr. Green

Тия ся ми окрали къщата. Не ги е срам Twisted Evil Laughing

И аз искаааам такава къща!Живота е несправедлив Crying or Very sad ХхяХАхаи Smile

аЕ тая вечер ши глеаме к0 ши стАа Wink

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> VIP BRОTHER Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 1 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети