Предишната тема :: Следващата тема |
как са постигнали успеха си ''групата?'' |
чрез списание блясък най-вeчe |
|
44% |
[ 4 ] |
благодарение на таланта си |
|
55% |
[ 5 ] |
пълна случайност |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Общо гласове : 9 |
|
Автор |
Съобщение |
ioni

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 8:54 pm Заглавие: групата имат успех благодарение на списание блясък |
|
|
според мен ''най-успешната българска бой банда'' има успеха си най-ве4е благодарение на ''блясъk''.ако не ги набутваха така в списанието почти никой нямаше да знае за тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 9:03 pm Заглавие: |
|
|
Мнението ти е прекалено крайно Какво означава да набуташ някого Или те бива или не,или имаш талант или не  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 9:28 pm Заглавие: зависи |
|
|
просто ми писна да ги гледам в списанието.някакви супер безизвестни са ми.дразнят ме |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 9:39 pm Заглавие: Re: зависи |
|
|
ioni написа: |
просто ми писна да ги гледам в списанието.някакви супер безизвестни са ми.дразнят ме |
Те са проект на списанието и други предприемачи!!!Така,че по-пътя на логиката е редно да греят по-неговите страници!!!И коментара ти е доста краен,те не са набутани просто еи така!!Аз незнам как могът да ти набутат нещо въобще?Или ги харесваш или не!!! _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 7:42 am Заглавие: Re: зависи |
|
|
нормално е да не ти харесват абсолютно всички нови изпълнители,но още веднъж казвам-мнението ти е прекалено крайно  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 2:16 pm Заглавие: emi |
|
|
това е мое мнение.затова е форума за да видя и ва6ите.от анкетата 6те се види накрая.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 6:19 pm Заглавие: Re: emi |
|
|
това е мое мнение.затова е форума за да видя и ва6ите.от анкетата 6те се види накрая.  |
ок,твое мнение си е  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 1:53 pm Заглавие: Re: групата имат успех благодарение на списание блясък |
|
|
според мен ''най-успешната българска бой банда'' има успеха си най-ве4е благодарение на ''блясъk''.ако не ги набутваха така в списанието почти никой нямаше да знае за тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
Аз съм съгласен! От много време не бях чел "Блясък" и вчера сестра ми го донесе ... Две статии за Групата, е дали не я натрапват ?! Другото, което е: някакви писма до тях има публикувани, във всеки отговор пише: "Надяваме се на вашата помощ на финала на Евровизия, който ще се изпъчва по ... от ...". К'во прайм ся ... Натрапваме си "продукта" във всеки брой- да, ама става скучно и банално!
Нямам нищо против Групата! _________________ Опууууууууууууушен
Запушеееееееееееееееееееен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 2:02 pm Заглавие: Re: групата имат успех благодарение на списание блясък |
|
|
^VIP^ написа: |
Аз съм съгласен! От много време не бях чел "Блясък" и вчера сестра ми го донесе ... Две статии за Групата, е дали не я натрапват ?! Другото, което е: някакви писма до тях има публикувани, във всеки отговор пише: "Надяваме се на вашата помощ на финала на Евровизия, който ще се изпъчва по ... от ...". К'во прайм ся ... Натрапваме си "продукта" във всеки брой- да, ама става скучно и банално!
Нямам нищо против Групата! |
Ново 20! Разглеждам "Story", на първа страница: "Групата на Евровизия, 24 февруари, канал 1 на БНТ, 20:40!" _________________ Опууууууууууууушен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 8:34 pm Заглавие: |
|
|
Определено са продукт на списание "Блясък" колкото и да имаш талант не си ли добре рекламиран просто няма кой да те забележи,нали знаете не е важно колко е голямо яйцето важно е колко много ще се окряка!
Иначе и аз нямам нищо против Групата,харесват ми и дебютната им песен беше добър старт според мен. _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 8:53 pm Заглавие: |
|
|
не ме разбирайте погре6но!!!!аз нямам ни6то против тях,а против това което правят блясък напоследък,а именно да ракламират тях и евровизия доста усърдно.все пак не се из4ерпва вси4ка с някаква си група |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brb

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 12:20 pm Заглавие: |
|
|
Може би наистина е така,не само на списание Блясък,но и на CИТИ ТВ,но всеки,като започне нещо ново,трябва да има някои зад гърба си.
Повечето чалга певици имат някои зад гърба си - мутри или богатите им мъже.Това по добре ли е отколкото да са имали успех с помоща на Блясък и на самите тях?Вярно е че списанието и телевизията ги лансира,на моменти даже ми омръзваше да чета за тях...Но момчетата имаха успех,песента им е добра..  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 8:19 pm Заглавие: |
|
|
е кажете сега блясък не набутват ли групата?влизам във форума и в подфорум блясък-3 важни теми за групата.в темата за групата-същите  _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 8:40 pm Заглавие: |
|
|
е кажете сега блясък не набутват ли групата?влизам във форума и в подфорум блясък-3 важни теми за групата.в темата за групата-същите  |
Предполагам, че едните са грешка на админа ... ако не са- доста се натрапват  _________________ Опууууууууууууушен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 6:49 am Заглавие: |
|
|
^VIP^ написа: |
е кажете сега блясък не набутват ли групата?влизам във форума и в подфорум блясък-3 важни теми за групата.в темата за групата-същите  |
Предполагам, че едните са грешка на админа ... ако не са- доста се натрапват  |
Ами щом админа така е решил,значи има право Нормално е от Блясък да правят реклама на групата  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|