Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

групата имат успех благодарение на списание блясък
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ГРУПАТА
Предишната тема :: Следващата тема  

как са постигнали успеха си ''групата?''
чрез списание блясък най-вeчe
44%
 44%  [ 4 ]
благодарение на таланта си
55%
 55%  [ 5 ]
пълна случайност
0%
 0%  [ 0 ]
Общо гласове : 9

Автор Съобщение
ioni

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Сря Фев 21, 2007 8:54 pm    Заглавие: групата имат успех благодарение на списание блясък Отговорете с цитат

според мен ''най-успешната българска бой банда'' има успеха си най-ве4е благодарение на ''блясъk''.ако не ги набутваха така в списанието почти никой нямаше да знае за тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
jessy
Moderator

Местожителство: SiN CiTy

МнениеПуснато на: Сря Фев 21, 2007 9:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мнението ти е прекалено крайно Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Какво означава да набуташ някого Question Question Question Exclamation Exclamation Или те бива или не,или имаш талант или не Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

МнениеПуснато на: Сря Фев 21, 2007 9:28 pm    Заглавие: зависи Отговорете с цитат

просто ми писна да ги гледам в списанието.някакви супер безизвестни са ми.дразнят ме
Върнете се в началото
gogo__16

Местожителство: В призрачният град....

МнениеПуснато на: Сря Фев 21, 2007 9:39 pm    Заглавие: Re: зависи Отговорете с цитат

ioni написа:
просто ми писна да ги гледам в списанието.някакви супер безизвестни са ми.дразнят ме

Те са проект на списанието и други предприемачи!!!Така,че по-пътя на логиката е редно да греят по-неговите страници!!!И коментара ти е доста краен,те не са набутани просто еи така!!Аз незнам как могът да ти набутат нещо въобще?Или ги харесваш или не!!!

Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
jessy
Moderator

МнениеПуснато на: Чет Фев 22, 2007 7:42 am    Заглавие: Re: зависи Отговорете с цитат

ioni написа:

нормално е да не ти харесват абсолютно всички нови изпълнители,но още веднъж казвам-мнението ти е прекалено крайно Rolling Eyes

МнениеПуснато на: Чет Фев 22, 2007 2:16 pm    Заглавие: emi Отговорете с цитат

това е мое мнение.затова е форума за да видя и ва6ите.от анкетата 6те се види накрая. Very Happy
Върнете се в началото
jessy
Moderator

МнениеПуснато на: Чет Фев 22, 2007 6:19 pm    Заглавие: Re: emi Отговорете с цитат

ioni написа:
това е мое мнение.затова е форума за да видя и ва6ите.от анкетата 6те се види накрая. Very Happy

ок,твое мнение си е Rolling Eyes Rolling Eyes

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 1:53 pm    Заглавие: Re: групата имат успех благодарение на списание блясък Отговорете с цитат

ioni написа:
според мен ''най-успешната българска бой банда'' има успеха си най-ве4е благодарение на ''блясъk''.ако не ги набутваха така в списанието почти никой нямаше да знае за тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Аз съм съгласен! От много време не бях чел "Блясък" и вчера сестра ми го донесе ... Две статии за Групата, е дали не я натрапват ?! Другото, което е: някакви писма до тях има публикувани, във всеки отговор пише: "Надяваме се на вашата помощ на финала на Евровизия, който ще се изпъчва по ... от ...". К'во прайм ся ... Натрапваме си "продукта" във всеки брой- да, ама става скучно и банално!

Нямам нищо против Групата!

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
^VIP^

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 2:02 pm    Заглавие: Re: групата имат успех благодарение на списание блясък Отговорете с цитат

^VIP^ написа:
ioni написа:
Аз съм съгласен! От много време не бях чел "Блясък" и вчера сестра ми го донесе ... Две статии за Групата, е дали не я натрапват ?! Другото, което е: някакви писма до тях има публикувани, във всеки отговор пише: "Надяваме се на вашата помощ на финала на Евровизия, който ще се изпъчва по ... от ...". К'во прайм ся ... Натрапваме си "продукта" във всеки брой- да, ама става скучно и банално!

Нямам нищо против Групата!
Ново 20! Разглеждам "Story", на първа страница: "Групата на Евровизия, 24 февруари, канал 1 на БНТ, 20:40!"

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
*Real^Angel*

Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 8:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Определено са продукт на списание "Блясък" колкото и да имаш талант не си ли добре рекламиран просто няма кой да те забележи,нали знаете не е важно колко е голямо яйцето важно е колко много ще се окряка!
Иначе и аз нямам нищо против Групата,харесват ми и дебютната им песен беше добър старт според мен.

Не се взимайте насериозно Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ioni

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 8:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не ме разбирайте погре6но!!!!аз нямам ни6то против тях,а против това което правят блясък напоследък,а именно да ракламират тях и евровизия доста усърдно.все пак не се из4ерпва вси4ка с някаква си група
Върнете се в началото
brb

Местожителство: ---

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 12:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Може би наистина е така,не само на списание Блясък,но и на CИТИ ТВ,но всеки,като започне нещо ново,трябва да има някои зад гърба си.
Повечето чалга певици имат някои зад гърба си - мутри или богатите им мъже.Това по добре ли е отколкото да са имали успех с помоща на Блясък и на самите тях?Вярно е че списанието и телевизията ги лансира,на моменти даже ми омръзваше да чета за тях...Но момчетата имаха успех,песента им е добра.. Razz

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 8:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е кажете сега блясък не набутват ли групата?влизам във форума и в подфорум блясък-3 важни теми за групата.в темата за групата-същите Mr. Green

I CaN TaKe YoU
Върнете се в началото
^VIP^

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 8:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ioni написа:
е кажете сега блясък не набутват ли групата?влизам във форума и в подфорум блясък-3 важни теми за групата.в темата за групата-същите Mr. Green
Предполагам, че едните са грешка на админа ... ако не са- доста се натрапват Smile

Върнете се в началото
jessy
Moderator

МнениеПуснато на: Съб Май 05, 2007 6:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

^VIP^ написа:
ioni написа:
Предполагам, че едните са грешка на админа ... ако не са- доста се натрапват Smile

Ами щом админа така е решил,значи има право Exclamation Exclamation Exclamation Нормално е от Блясък да правят реклама на групата Rolling Eyes
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ГРУПАТА Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети