| Предишната тема :: Следващата тема |
| Каква дължина поддържате? |
| средна |
|
54% |
[ 35 ] |
| дълги ноктаци |
|
18% |
[ 12 ] |
| какво да си губя времето-изкуствени нокти и това е :) |
|
3% |
[ 2 ] |
| не поддържам никакъв маникюр |
|
14% |
[ 9 ] |
| от всичко по малко |
|
9% |
[ 6 ] |
|
| Общо гласове : 64 |
|
| Автор |
Съобщение |
Lin
Регистриран на: 14 Сеп 2006 Мнения: 1269 Местожителство: В СвеТа На ЛюБоВтА, В кЪщАтА нА бОлКаТа!!!!!
|
Пуснато на: Пет Авг 10, 2007 5:03 pm Заглавие: |
|
|
| miss_sixty написа: |
Е да - и аз така - самия нокът ми се цепи и горния пласт пада....Много кофти - ми на мене хубавите лакове ми помагат...поне така съм забелязала.Отдавна не бях имала такъв проблем с ноктите и миналата седмица се лакирах в една приятелка с golden rose и сега палецът ми е съсипан |
Пфф и аз съм тъй...до преди 3-4 месеца нямах никакъв проблем с ноктие даже не ги пусках дълги щ0т0 не ми харесваха а имах здрави н0кти! А сега...п0чва и на мен да се бели горният пласт ужас тама п0расне и к0 ....ама сега гледам пак се оправят..от сам0себе си.. след месец два надявам се да се 0правят! Дан0 и при тебе стане така!
Иначе п0 темата...абе не обичам мн0г0 мн0г0 да се лакирвам гледам рядк0 да го правя... ак0 се лакирвам се лакирвам в един цвят и някой път рисувам някакви завъртулки... _________________ Cause I`ve Got Something To Believe In..
..As Long As I`m Breathing.. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
petq
Регистриран на: 10 Май 2007 Мнения: 2053 Местожителство: Град на греха
|
Пуснато на: Пон Авг 13, 2007 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Фенка съм на изкуствените нокти,моите се чупят  |
|
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Чет Авг 16, 2007 2:12 pm Заглавие: |
|
|
Мойте са средни на дължина и като им сложа един хубав лак, и стават прекрасни  |
|
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Съб Авг 18, 2007 7:07 am Заглавие: |
|
|
аз имам много хубави нокти и вчера като ходих за лещи младежа очен ми каза да ги изрежа до 1-2 милиметра ако трябва ще се мъча 1000 пъти докато нацеля окото ама няма да си ги изрежа _________________
Не се взимайте насериозно |
|
|
 |
Storm.of.Love
|
Пуснато на: Съб Авг 18, 2007 3:25 pm Заглавие: |
|
|
Аз имам средна дължина на ноктите, лакирам се като ми дойде вдъхновението и така.  _________________ Искам да бъда аз слънцето,
за да съм всеки твой ден...!
Искам да бъда аз въздуха,
за да не можеш без мен...! |
|
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 9:30 am Заглавие: |
|
|
| zuzi написа: |
| miss_sixty написа: |
Е да - и аз така - самия нокът ми се цепи и горния пласт пада....Много кофти - ми на мене хубавите лакове ми помагат...поне така съм забелязала.Отдавна не бях имала такъв проблем с ноктите и миналата седмица се лакирах в една приятелка с golden rose и сега палецът ми е съсипан |
Пфф и аз съм тъй...до преди 3-4 месеца нямах никакъв проблем с ноктие даже не ги пусках дълги щ0т0 не ми харесваха а имах здрави н0кти! А сега...п0чва и на мен да се бели горният пласт ужас тама п0расне и к0 ....ама сега гледам пак се оправят..от сам0себе си.. след месец два надявам се да се 0правят! Дан0 и при тебе стане така!
Иначе п0 темата...абе не обичам мн0г0 мн0г0 да се лакирвам гледам рядк0 да го правя... ак0 се лакирвам се лакирвам в един цвят и някой път рисувам някакви завъртулки... |
Ам, ми аз веднага намазах друг лак от горе (мой си - няма да се излъжа пак!) - 2 слоя, че да го поскрия малко докато се оправи и вече е добре!  _________________
|
|
|
 |
Betkata

|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 9:49 pm Заглавие: |
|
|
| Aз предпочитам средната дължина и направени на френски маникюр |
|
|
 |
*IoNiTo*
|
|
|
 |
Bu

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 1818 Местожителство: гр.Пловдив
|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 4:34 pm Заглавие: |
|
|
ох аз имам голям проблем и ако може някой да помага ще съм му много благодарна... такаа знчи имам много ама много меки нокти и не мога да ги пускам, попринцип от малка ги гризех/сега вече не/ но просто не мога да пусна, в момента опитвам ама толкова лесно се "късат" щот тва мойто не е чупене те са като... абе нз много са меки... кво да ги правя бе хора, кажете ми плс  |
|
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 4:52 pm Заглавие: |
|
|
Пробваи със заздравител или нещо което да укрепи ноктите ти! Предлагат много продукти по аптекити така, че питай! |
|
|
 |
peteto89
|
|
|
 |
..:: MaGiTo ::..

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 7:06 pm Заглавие: |
|
|
| *Real^Angel* написа: |
аз имам много хубави нокти и вчера като ходих за лещи младежа очен ми каза да ги изрежа до 1-2 милиметра ако трябва ще се мъча 1000 пъти докато нацеля окото ама няма да си ги изрежа |
Знаеш ли,имам една приятелка,която има страхотни дълги нокти и носи лещи.И тя като тебе викаше,че няма да си изреже ноктите колкото и да се мъчи,но още на първия ден,когато тръгна да си ги сваля така си разрани окото с тея нокти,че цялото беше червено.Такаче те съветвам както ти е казал очния да си ги изрежеш така и на тебе ще ти бъде по-лесно Относно темата ноктите ми са със средна дължина дълги не мога да търпя  |
|
|
 |
Bu

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 2:03 pm Заглавие: |
|
|
и аз в момента опитвам да пускам.. ама са малки още... е за мен е постижение, че и до тук стигнах  |
|
|
 |
el4eto

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 5:40 pm Заглавие: |
|
|
| ..:: MaGiTo ::.. написа: |
| *Real^Angel* написа: |
аз имам много хубави нокти и вчера като ходих за лещи младежа очен ми каза да ги изрежа до 1-2 милиметра ако трябва ще се мъча 1000 пъти докато нацеля окото ама няма да си ги изрежа |
Знаеш ли,имам една приятелка,която има страхотни дълги нокти и носи лещи.И тя като тебе викаше,че няма да си изреже ноктите колкото и да се мъчи,но още на първия ден,когато тръгна да си ги сваля така си разрани окото с тея нокти,че цялото беше червено.Такаче те съветвам както ти е казал очния да си ги изрежеш така и на тебе ще ти бъде по-лесно Относно темата ноктите ми са със средна дължина дълги не мога да търпя  |
Аз като си слагах лещата на окото първия път бях с ужасно дълги нокти и я скъсах.. Сега съм със средна дължина и винаги трябва да съм лакиран. Ужасно се нервя като видя хора с изгризани нокти ..Макар че понякога като си ги пусна по-дълги и ако не са лакирани почвам да ги гриза и става едно грозно..За това винаги имам лак на ноктите-за да не ги гриза _________________
|
|
|
 |
Bu

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 6:03 pm Заглавие: |
|
|
наистина е много гадно с гризани нокти...  |