Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Маникюрът :)
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА
Предишната тема :: Следващата тема  

Каква дължина поддържате?
средна
54%
 54%  [ 35 ]
дълги ноктаци
18%
 18%  [ 12 ]
какво да си губя времето-изкуствени нокти и това е :)
3%
 3%  [ 2 ]
не поддържам никакъв маникюр
14%
 14%  [ 9 ]
от всичко по малко
9%
 9%  [ 6 ]
Общо гласове : 64

Автор Съобщение
Lin

Местожителство: В СвеТа На ЛюБоВтА, В кЪщАтА нА бОлКаТа!!!!!

МнениеПуснато на: Пет Авг 10, 2007 5:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

miss_sixty написа:
Е да - и аз така - самия нокът ми се цепи и горния пласт пада....Много кофти - ми на мене хубавите лакове ми помагат...поне така съм забелязала.Отдавна не бях имала такъв проблем с ноктите и миналата седмица се лакирах в една приятелка с golden rose и сега палецът ми е съсипан Crying or Very sad

Пфф и аз съм тъй...до преди 3-4 месеца нямах никакъв проблем с ноктие даже не ги пусках дълги щ0т0 не ми харесваха а имах здрави н0кти! А сега...п0чва и на мен да се бели горният пласт ужас тама п0расне и к0 ....ама сега гледам пак се оправят..от сам0себе си.. след месец два надявам се да се 0правят! Дан0 и при тебе стане така! Wink
Иначе п0 темата...абе не обичам мн0г0 мн0г0 да се лакирвам гледам рядк0 да го правя... Rolling Eyes ак0 се лакирвам се лакирвам в един цвят и някой път рисувам някакви завъртулки...

..As Long As I`m Breathing..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
petq

Местожителство: Град на греха

МнениеПуснато на: Пон Авг 13, 2007 4:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Фенка съм на изкуствените нокти,моите се чупят Razz
Върнете се в началото
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Чет Авг 16, 2007 2:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мойте са средни на дължина и като им сложа един хубав лак, и стават прекрасни Smile
Върнете се в началото
*Real^Angel*

Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас

МнениеПуснато на: Съб Авг 18, 2007 7:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad аз имам много хубави нокти и вчера като ходих за лещи младежа очен ми каза да ги изрежа до 1-2 милиметра Shocked Shocked Shocked ако трябва ще се мъча 1000 пъти докато нацеля окото ама няма да си ги изрежа Exclamation Exclamation Exclamation

Не се взимайте насериозно Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Storm.of.Love

МнениеПуснато на: Съб Авг 18, 2007 3:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз имам средна дължина на ноктите, лакирам се като ми дойде вдъхновението и така. Laughing

Искам да бъда аз въздуха,
за да не можеш без мен...!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
miss_sixty

Местожителство: област "София-град", община Столична

МнениеПуснато на: Сря Авг 22, 2007 9:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

zuzi написа:
miss_sixty написа:
Е да - и аз така - самия нокът ми се цепи и горния пласт пада....Много кофти - ми на мене хубавите лакове ми помагат...поне така съм забелязала.Отдавна не бях имала такъв проблем с ноктите и миналата седмица се лакирах в една приятелка с golden rose и сега палецът ми е съсипан Crying or Very sad

Пфф и аз съм тъй...до преди 3-4 месеца нямах никакъв проблем с ноктие даже не ги пусках дълги щ0т0 не ми харесваха а имах здрави н0кти! А сега...п0чва и на мен да се бели горният пласт ужас тама п0расне и к0 ....ама сега гледам пак се оправят..от сам0себе си.. след месец два надявам се да се 0правят! Дан0 и при тебе стане така! Wink
Иначе п0 темата...абе не обичам мн0г0 мн0г0 да се лакирвам гледам рядк0 да го правя... Rolling Eyes ак0 се лакирвам се лакирвам в един цвят и някой път рисувам някакви завъртулки...

Ам, ми аз веднага намазах друг лак от горе (мой си - няма да се излъжа пак!) - 2 слоя, че да го поскрия малко докато се оправи и вече е добре! Wink
Betkata

МнениеПуснато на: Пон Сеп 10, 2007 9:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Aз предпочитам средната дължина и направени на френски маникюр
Върнете се в началото
*IoNiTo*

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 6:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз нямам маникюр,веднъж опитах но много ми пречеше и веднага го счупих

http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=61518
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bu

Местожителство: гр.Пловдив

МнениеПуснато на: Сря Ное 21, 2007 4:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ох аз имам голям проблем и ако може някой да помага ще съм му много благодарна... такаа знчи имам много ама много меки нокти и не мога да ги пускам, попринцип от малка ги гризех/сега вече не/ но просто не мога да пусна, в момента опитвам ама толкова лесно се "късат" щот тва мойто не е чупене те са като... абе нз много са меки... кво да ги правя бе хора, кажете ми плс Question Question Question Sad Sad Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Сря Ное 21, 2007 4:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробваи със заздравител или нещо което да укрепи ноктите ти! Предлагат много продукти по аптекити така, че питай! Wink
Върнете се в началото
peteto89

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 4:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://img215.imageshack.us/img215/5083/dsc08132oc1.jpg
http://ladys-nails.pl/gal_normal/64_07.jpg
http://ladys-nails.pl/gal_normal/64_21.jpg
http://ladys-nails.pl/gal_normal/18_02.jpg
http://ladys-nails.pl/gal_normal/18_06.jpg
http://ladys-nails.pl/gal_normal/43_01.jpghttp://ladys-nails.pl/gal_normal/39_01.jpg
http://i126.photobucket.com/albums/p94/snow__queen/manikiur/11112007367.jpg
http://www.zazz.bg/play:a320eeff
eto tova sa samo nqkoi ot dekoraciikite koito vi pokazvam te sa ot 1 drugo forum4e v koeto s momi4etata obmenqma strahoten opit v tazi nasoka!!!
Върнете се в началото
..:: MaGiTo ::..

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 7:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

*Real^Angel* написа:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad аз имам много хубави нокти и вчера като ходих за лещи младежа очен ми каза да ги изрежа до 1-2 милиметра Shocked Shocked Shocked ако трябва ще се мъча 1000 пъти докато нацеля окото ама няма да си ги изрежа Exclamation Exclamation Exclamation

Знаеш ли,имам една приятелка,която има страхотни дълги нокти и носи лещи.И тя като тебе викаше,че няма да си изреже ноктите колкото и да се мъчи,но още на първия ден,когато тръгна да си ги сваля така си разрани окото с тея нокти,че цялото беше червено.Такаче те съветвам както ти е казал очния да си ги изрежеш така и на тебе ще ти бъде по-лесно Wink Относно темата ноктите ми са със средна дължина дълги не мога да търпя Wink
Върнете се в началото
Bu

МнениеПуснато на: Пон Ное 26, 2007 2:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

и аз в момента опитвам да пускам.. ама са малки още... е за мен е постижение, че и до тук стигнах Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
el4eto

МнениеПуснато на: Пон Ное 26, 2007 5:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

..:: MaGiTo ::.. написа:
*Real^Angel* написа:

Знаеш ли,имам една приятелка,която има страхотни дълги нокти и носи лещи.И тя като тебе викаше,че няма да си изреже ноктите колкото и да се мъчи,но още на първия ден,когато тръгна да си ги сваля така си разрани окото с тея нокти,че цялото беше червено.Такаче те съветвам както ти е казал очния да си ги изрежеш така и на тебе ще ти бъде по-лесно Wink Относно темата ноктите ми са със средна дължина дълги не мога да търпя Wink

Аз като си слагах лещата на окото първия път бях с ужасно дълги нокти и я скъсах.. Evil or Very Mad Сега съм със средна дължина и винаги трябва да съм лакиран. Ужасно се нервя като видя хора с изгризани нокти ..Макар че понякога като си ги пусна по-дълги и ако не са лакирани почвам да ги гриза и става едно грозно..За това винаги имам лак на ноктите-за да не ги гриза Wink

МнениеПуснато на: Пон Ное 26, 2007 6:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

наистина е много гадно с гризани нокти... Confused Mad
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Страница 3 от 8

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети