Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Модерно ли е да се пуши???
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА
Предишната тема :: Следващата тема  

Модерно ли е според вас да се пуши?
Да,според мен е модерно!
11%
 11%  [ 5 ]
Не,мисля че отдавна мина тази мода!
62%
 62%  [ 27 ]
Все още е модерно но аз не бих пропушил/а!
25%
 25%  [ 11 ]
Общо гласове : 43

Автор Съобщение
6tefkata

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пет Авг 24, 2007 7:56 pm    Заглавие: Модерно ли е да се пуши??? Отговорете с цитат

Изкажете мнението модерно ли е според вас да се пуши?Лично аз смятам че тази мода мина преди 1-2 години.Намаляват ли пушачите или се увеличават?Вие пушите или ако не бихте ли започнали?

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
VIVI
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Авг 24, 2007 8:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не, мисля че е модерно да не се пуши. Wink

Последната промяна е направена от VIVI на Пет Авг 24, 2007 11:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
KiSs

Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]

МнениеПуснато на: Пет Авг 24, 2007 9:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хахаха...пушенето не е мода.Както и алкохолизма не е болест.Просто се привързваш и спиране нема..казвам го от личен опит,въпреки,че не съм пушила от 2 дена Shocked
s' ola ta taxidia esy konta mou...
Върнете се в началото
емчето

Местожителство: България

МнениеПуснато на: Пет Авг 24, 2007 9:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мммм..не знам мода ли е или не,но аз не бих пропушила.Пробвала съм,знам какво е,но беше само една цигара,която няма да повторя!Кристиянке,браво само така!

Веднъж се живее....Beeee happyyyyy....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес
SunFlower

МнениеПуснато на: Пет Авг 24, 2007 11:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Модерно е според мен особено сред подрастващите. В моя град е имало...банди от момичета, които не уважават тея дето не пушат или пият. Просто ги мислят за задръстени. Но това не е на хубаво, защото после отърваване - трудно! Сега съм на 21 и пуша от 13 годишна. Като странното беше, че първо пропуших трева Laughing Сега не искам да ги махам цигарите, че се дебелее. Имала съм опит и за това смело го твърдя това!
6tefkata

МнениеПуснато на: Съб Авг 25, 2007 9:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Дебелее се заради никотина,незнам дали знаеш.Защото веднъж като почнеш организма се пригажда към никотина и като го спреш започваш да дебелееш.Но ти препоръчвам да ги спреш и да не си вредиш на дробовете!По-добре е да напълнееш! Laughing После ще спазваш диета и пак ще си върнеш нормалната фигура ако не и по-хубава! Wink
Върнете се в началото
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Съб Авг 25, 2007 12:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не,мисля че отдавна мина тази мода!Всеки се престрастява към нещо:било то шоколт,гадже и тн.Така,че смятам, че пушето не е мода просто навик...
Върнете се в началото
SunFlower

МнениеПуснато на: Съб Авг 25, 2007 1:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, знам че е от това, но повярвай ми не е никак приятно постоянно да хрупаш нещо. Макар че съм пробвала с бонбонки, солети, семки, близалки и пак нищо. За 6месеца качих 5кг. и се побърках. После за по-малко от месец ги свалих (това като пропуших отново де). Сега мисля да се захвана с плуване, макар че не мога да плувам много добре и да ги махна. Пък и не се знае - може някъде по хотелите, където евентуално може да ходя да се пляцикам, да има някой готин спасител и ... Embarassed Аиде стига, че ще ме удари някой облак Laughing
6tefkata

МнениеПуснато на: Съб Авг 25, 2007 2:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз съм чувала,че когато МНОГО ти се пуши,нали знаеш че се продават едни карамелови бонбонки които са много вкусни?Та и когато много ти се пуши съм чувала че ако изядеш едно от тия бонбончета нуждата от цигара намалява ама аз не пуша и незнам дали става номера! Wink
Върнете се в началото
miss_sixty

Местожителство: област "София-град", община Столична

МнениеПуснато на: Нед Авг 26, 2007 1:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен отдавна мина времето в което пушенето беше модерно и гъзарско!
SunFlower

МнениеПуснато на: Нед Авг 26, 2007 7:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

6tefkata написа:
Ами аз съм чувала,че когато МНОГО ти се пуши,нали знаеш че се продават едни карамелови бонбонки които са много вкусни?Та и когато много ти се пуши съм чувала че ако изядеш едно от тия бонбончета нуждата от цигара намалява ама аз не пуша и незнам дали става номера! Wink

На една приятелка гаджето е пробвала с някакви лепенки, дето като ги залепиш и уж спирало да ти се пуши. Не са били ефикастни. Пробвал е с .. имаше едно средство, което го рекламираха доста по ТВ, но и то без ефект. Според мен: НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ ДА ПУШИТЕ, ЧЕ ОТЪРВАВАНЕ - МНОГО ТРУДНО!
6tefkata

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 11:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Да наистина е трудно,но според мен който ИСКА да ги спре ще впрегне цялата си воля а този който само си казва и след 5 минути пали цигара просто няма как да ги откаже!

Върнете се в началото
Miss_SlimShady

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 9:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз не мисля че това е мода, просто става така, че някой те зарибява, почваш да пушиш уж ей така на шега, докато не станеш зависим, а стане ли това, вече е много трудно да спреш! Аз пуша от три години и съм опитвала да ги откажа по какви ли не начини, но за съжаление не успях Confused

Dein Auto und deine Scheine,
wir Bitches denken nur ans Eine!
Komm fick mit mir,
ich will fickn mit dir, ich will fickn mit dir
Върнете се в началото
SunFlower

МнениеПуснато на: Сря Авг 29, 2007 10:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Miss_SlimShady написа:
Аз не мисля че това е мода, просто става така, че някой те зарибява, почваш да пушиш уж ей така на шега, докато не станеш зависим, а стане ли това, вече е много трудно да спреш! Аз пуша от три години и съм опитвала да ги откажа по какви ли не начини, но за съжаление не успях Confused

Какво имаш предвид под "някой те зарибява" ? Според мен всичко си зависи от самия човек - ако е решил да пропушва, ще го направи, без никакви странични зарибявки. Ако си е казал, че такова няма да докосне - нищо няма да му промени решението.
SunFlower

МнениеПуснато на: Сря Авг 29, 2007 10:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

6tefkata написа:
Да наистина е трудно,но според мен който ИСКА да ги спре ще впрегне цялата си воля а този който само си казва и след 5 минути пали цигара просто няма как да ги откаже!

А според мен най-добре се отказват цигарите на майтап! Казваш си, че няма да пушиш, като същевременно се подхилваш под мустак на тези си думи и по-дълго време няма да пушиш. Както беше при мен - всичко беше на шега, а 6месеца не пуших Very Happy
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 1 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети