Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Вто Авг 14, 2007 10:40 pm Заглавие: [; ОпJLачеТе $eE! ;] |
|
|
Който има да се оплаква от нещо и някой,да не пише писмо до арменския поп , ами да си излее душичката тука! ;] _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Чет Авг 16, 2007 10:53 am Заглавие: |
|
|
Сутринта тръгнах с 2 приятелки да ходим с колелетата до Леденика, обаче аз много бързо се изморявам, изплезих език още преди да излезем от града. И точно на разклона за нагоре спряхме да си починем до една чешмичка, но аз нямах сили да карам повече, освен това изкачването тепърва предстоеше. Казах им да продължават без мен, а аз ще се прибирам. Те се притесняваха да ме оставят сама, ама аз ги убедих понеже и преди съм карала сама извън града.
И така... точно след като се разделихме, аз започнах да бутам колелото по пътечката, за да изляза на шосето и да се прибирам. Обаче ми стана много зле, щях да повърна, причерня ми! Имах чувството, че секунди по-късно ще припадна! Захвърлих колелото настрани, седнах на един камък и за щастие след няколко минути се оправих. Много ми беше зле! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Съб Авг 18, 2007 11:40 am Заглавие: |
|
|
WENDY написа: |
Сутринта тръгнах с 2 приятелки да ходим с колелетата до Леденика, обаче аз много бързо се изморявам, изплезих език още преди да излезем от града. И точно на разклона за нагоре спряхме да си починем до една чешмичка, но аз нямах сили да карам повече, освен това изкачването тепърва предстоеше. Казах им да продължават без мен, а аз ще се прибирам. Те се притесняваха да ме оставят сама, ама аз ги убедих понеже и преди съм карала сама извън града.
И така... точно след като се разделихме, аз започнах да бутам колелото по пътечката, за да изляза на шосето и да се прибирам. Обаче ми стана много зле, щях да повърна, причерня ми! Имах чувството, че секунди по-късно ще припадна! Захвърлих колелото настрани, седнах на един камък и за щастие след няколко минути се оправих. Много ми беше зле! |
ГАдост!
ИСкам да се оплача,че мама и тате са ми сърдити...значи вчера бяхме в хотел Лион на 50-годишнина...имаше мно0 тийнейджърчета,такава лудички кат мене...и там има басейн...и аз и още две момичета решихме да се изкъпеме Събличаме се по гащи и шлъоп-в тъмния басейн...обаче идва едно от момчетата и вика "Ооооо,и аз идвам при вас".Ние бързо се изнесохме,едно друго момиче ни закри с хавлията ,обаче дойде майка ми...зърва тя момчето и нас по хавлии и... ИЗлезна си,а ся не ми говори-и тя и тате...
{действието се развива в 2 през нощта } _________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Forest_girl
|
Пуснато на: Съб Авг 18, 2007 1:27 pm Заглавие: |
|
|
Леле, Каси
Дори да не дават признаци те чуват, така че по-добре им разкажи какво е станало, щото...  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 5:54 pm Заглавие: |
|
|
Някои хора пак почнаха да ми се правят на интересни... _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
|
Върнете се в началото |
|
 |
Storm.of.Love
|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 9:55 am Заглавие: |
|
|
Каква изненада и на мен някой хора ми се правят на интересни. _________________ Искам да бъда аз слънцето,
за да съм всеки твой ден...!
Искам да бъда аз въздуха,
за да не можеш без мен...! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 10:19 am Заглавие: |
|
|
Мнооооого ми се спи... Направо бих дала всичко съседите да намалят гнусната музика и да поспа... ама не! _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
емчето

|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 1:26 pm Заглавие: |
|
|
Че е ебати тъпотията и няма кво да са прай! _________________
Веднъж се живее....Beeee happyyyyy.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 8:12 pm Заглавие: |
|
|
Storm.of.Love написа: |
Каква изненада и на мен някой хора ми се правят на интересни. |
Хах,никой не говори за теб ве..Да не мислиш,че няква виртуална пикла от форума ме вълнува?Пък камо ли да се оплаквам заради нея Смяяяяяяяяяяяяяяях...ти като нямаш други познати освен виртуалните си е твой проблем
Искам да се оплача,че много ме боли корема _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
|
Върнете се в началото |
|
 |
емчето

|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 8:40 pm Заглавие: |
|
|
Че съм толкова слабохарактерна и тъпа,че сигурно след 100 обещания дадени на себе си да не му пиша...ПАК МУ ПИСАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
Storm.of.Love
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 9:09 am Заглавие: |
|
|
KiSs написа: |
Хах,никой не говори за теб ве..Да не мислиш,че няква виртуална пикла от форума ме вълнува?Пък камо ли да се оплаквам заради нея Смяяяяяяяяяяяяяяях...ти като нямаш други познати освен виртуалните си е твой проблем  |
Аз не споделям такива неща в форум където може да ги прочете някоя тъпа овца /ама да не обиждам животните/ като теб... А и за твое сведение съм сигурна, че имам повече познати от теб, защото аз съм по-добронамерена към хората
Тъй че "Смяяяяяяяяяях", ама на твой гръб  _________________ Искам да бъда аз слънцето,
за да съм всеки твой ден...!
Искам да бъда аз въздуха,
за да не можеш без мен...! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 11:10 am Заглавие: |
|
|
Хах,никой не говори за теб ве..Да не мислиш,че няква виртуална пикла от форума ме вълнува?Пък камо ли да се оплаквам заради нея Смяяяяяяяяяяяяяяях...ти като нямаш други познати освен виртуалните си е твой проблем  |
Аз не споделям такива неща в форум където може да ги прочете някоя тъпа овца /ама да не обиждам животните/ като теб... А и за твое сведение съм сигурна, че имам повече познати от теб, защото аз съм по-добронамерена към хората
Тъй че "Смяяяяяяяяяях", ама на твой гръб  |
И може би заради това преди няколко дена се оплака в няколко теми от ''някаква виртуална пикла''.Само че тя не е пикла,за твое сведение. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Forest_girl
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 11:12 am Заглавие: |
|
|
gogo__15 написа: |
Тъй че "Смяяяяяяяяяях", ама на твой гръб  |
И може би заради това преди няколко дена се оплака в няколко теми от ''някаква виртуална пикла''.Само че тя не е пикла,за твое сведение. |
Да, абе Гого нали знаеш някои хора като КИСС, за да си повишат самочувствието обиждат другите, защото се виждат какви са...  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 12:40 pm Заглавие: |
|
|
омФг...Айде постнете снимки щом сте толкУ хубави...
Искам да се оплача,че не знам къде е отишъл той... _________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Forest_girl
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 12:57 pm Заглавие: |
|
|
cassie_13 написа: |
омФг...Айде постнете снимки щом сте толкУ хубави...
|
Пусни ти!
Освен това не смятам да пускам снимки на хора, на които само ще им смачкам самочувствието и ще завиждат!
Блейте си там и злобейте по цял ден!  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|