Предишната тема :: Следващата тема |
Харесвате ли я? |
Да |
|
72% |
[ 16 ] |
Не |
|
4% |
[ 1 ] |
Малко |
|
22% |
[ 5 ] |
|
Общо гласове : 22 |
|
Автор |
Съобщение |
*JuStIn^TiMbArLaKe_girl*
Регистриран на: 19 Фев 2007 Мнения: 133 Местожителство: НнЪъ лЛуУнаТтъЪъ
|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 8:37 pm Заглавие: |
|
|
Рияна си е супер Доста добри песни направи а Umbrella простуу якУу ме радва Може малко да наподобява Бионсе ма не ме интересува важното е че прави готини песнички Пък и малко певици могат да се похвалят,че всяка нова песен им се превръща в хит и то в началото на кариерата  _________________ iF yOu lOvE mE,tHeN THANK YoU....
If yOu hAtE mE,ThEn FUCK YoU..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 4:45 pm Заглавие: |
|
|
Според мен, наподобява Бионсе именно заради това, че Джей Зи й е продуцент. Забелязала съм, че повечето изпълнители, които имат общ продуцен имат горе-долу един имидж на сцената.
А и двете са чернички, и двете са сладки и пеят жестоко, и двете пеят идин и същ стил музика... нормално е.
Друг е въпроса, че Бионсе си е по-добрата от двете. Незнам дали е заради много по-големият й опит, или таланта при нея надделява, но определено си изпъква. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2007 11:30 am Заглавие: |
|
|
Beyonce е с едни гърди напред..а и с едно дупе... _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2007 2:36 pm Заглавие: |
|
|
KiSs написа: |
Beyonce е с едни гърди напред..а и с едно дупе... |
Само дето дупето е назад, а не напред. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2007 2:39 pm Заглавие: |
|
|
WENDY написа: |
Само дето дупето е назад, а не напред. |
Мда де...Ама и Рияна си има дебел гъз..ама пак по малък _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2007 4:23 pm Заглавие: |
|
|
WENDY написа: |
Само дето дупето е назад, а не напред. |
Мда де...Ама и Рияна си има дебел гъз..ама пак по малък |
Я, тихо, че кака Дженифър Лопез ще ви утрепа всичките с нейния замах.
Двете черни перли пасти да ядат _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
suzi_22
|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 12:31 pm Заглавие: |
|
|
Rihanna ?????? Харесва ми !!!!!!!!!! Unfaithful просто невероятна песен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 3:27 pm Заглавие: |
|
|
Не мога да отрека че пее хубаво но не я харесвам.Не ми е симпатична и стилът и не ми допада. Нещо немога да я сравня с Бионсе. Някакси ми много лигава в сравнение с нея... нз _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
anitu
|
Пуснато на: Нед Юли 22, 2007 7:11 pm Заглавие: |
|
|
ами,има хyбави песни-например 'UMBRELLA.иначе, да става.
|
 |
KiSs

|
Пуснато на: Нед Юли 22, 2007 7:39 pm Заглавие: |
|
|
Аха-аха... http://www.zazz.bg/play:5f167d22
_________________ Ena tha 'maste gia panta emis
|
Върнете се в началото |
|
 |
fenka_daniel radcliffe

Регистриран на: 04 Мар 2007 Мнения: 1105 Местожителство: ф ГъзЪ нЪ геОгрАфиЪтЪ
|
Пуснато на: Нед Юли 22, 2007 9:42 pm Заглавие: |
|
|
Хахахахахахах Много е яко _________________ Понякога искам да съм това,което не съм...
Понякога не искам да живея...
Защото знам какво съм...
И какво не съм...
И разбирам,че няма смисъл...
Просто няма смисъл... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nicol
|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 9:48 am Заглавие: |
|
|
Абе хора огледаите се бе Бьонсе не може да стъпи на малкото пръст4е на Рияна нищо чудно че Джей Зи предпочита нея Освен това на Бьонсе задника е колкото на дженифър лопез суперогромен тя самата си признава че обича постоянно да се тъпче с храна Освен тфа тя е суперниска -1.62 а Рияна е 1.73 Освен тфа Рири си има естествен бюст а Бьонсе силиконов не помните ли колко беше плоска когато се появи и с къф задник аз само това мога да си спомням от неината кариера А Рири направи много повече хитове от нея кажете ми коя наина песен не е ХиТ?!Освен това Рияна е на 19 години а в Блясък четох че Бьонсе е на 34 години Бая стара чанта и с не толкова големи хитове...Рияна е една от малкото преуспели звезди на тази крехка възраст..  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
fenka_daniel radcliffe

Регистриран на: 04 Мар 2007 Мнения: 1105 Местожителство: ф ГъзЪ нЪ геОгрАфиЪтЪ
|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 10:15 am Заглавие: |
|
|
Nicol написа: |
Абе хора огледаите се бе Бьонсе не може да стъпи на малкото пръст4е на Рияна нищо чудно че Джей Зи предпочита нея Освен това на Бьонсе задника е колкото на дженифър лопез суперогромен тя самата си признава че обича постоянно да се тъпче с храна Освен тфа тя е суперниска -1.62 а Рияна е 1.73 Освен тфа Рири си има естествен бюст а Бьонсе силиконов не помните ли колко беше плоска когато се появи и с къф задник аз само това мога да си спомням от неината кариера А Рири направи много повече хитове от нея кажете ми коя наина песен не е ХиТ?!Освен това Рияна е на 19 години а в Блясък четох че Бьонсе е на 34 години Бая стара чанта и с не толкова големи хитове...Рияна е една от малкото преуспели звезди на тази крехка възраст..  |
Всеки с мнението си!Да Рияна има хубави песни,но и Бионсе не остава по-назад.Аз по -си харесвам Бионсе _________________ Понякога искам да съм това,което не съм...
Понякога не искам да живея...
Защото знам какво съм...
И какво не съм...
И разбирам,че няма смисъл...
Просто няма смисъл... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anitu
|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 7:01 pm Заглавие: |
|
|
Nicol написа: |
Абе хора огледаите се бе Бьонсе не може да стъпи на малкото пръст4е на Рияна нищо чудно че Джей Зи предпочита нея Освен това на Бьонсе задника е колкото на дженифър лопез суперогромен тя самата си признава че обича постоянно да се тъпче с храна Освен тфа тя е суперниска -1.62 а Рияна е 1.73 Освен тфа Рири си има естествен бюст а Бьонсе силиконов не помните ли колко беше плоска когато се появи и с къф задник аз само това мога да си спомням от неината кариера А Рири направи много повече хитове от нея кажете ми коя наина песен не е ХиТ?!Освен това Рияна е на 19 години а в Блясък четох че Бьонсе е на 34 години Бая стара чанта и с не толкова големи хитове...Рияна е една от малкото преуспели звезди на тази крехка възраст..  |
боже BEYONCE е на 25 не на 34!!!!И ОТКЪДЕ ПАК ГО ИЗМИСЛИ ТYЙ чЕ Е 1.62!!!ЛЕЛЕ
ПЛЮС ТОВА BEYONCE ИМА СУПЕР МН ХИТОВЕ,НЕЗНАМ КВА МУЗИКА СЛУшАш НО СЪС СИГ НЕ Е R&B-след кат казваш че B НЯМА ХИТОВЕ!!!!хахах  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
lucky_90
|
Пуснато на: Сря Юли 25, 2007 11:51 am Заглавие: |
|
|
Има страхотни песнички. Сладка е...да малко прилича на Бионсе, обаче това няма значение  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|