Предишната тема :: Следващата тема |
Харесвате ли Ъпсурт? |
Да |
|
79% |
[ 54 ] |
Не |
|
1% |
[ 1 ] |
Горе - долу |
|
19% |
[ 13 ] |
|
Общо гласове : 68 |
|
Автор |
Съобщение |
didi
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 7:23 am Заглавие: ЪПСУРТ |
|
|
какво мислите за тях? мен лично много ме кефят  _________________ Животът не се мери с броя на вдишванията, а с моментите, които спират дъха ни!!!
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 3:52 pm Заглавие: |
|
|
Еми...стават.Имат някои много готини песнички (които много ме кефят)като "И твойта майка също" и "Колега"
EdIt:Вече не ме кефят...пълна простотия са..пеят само за кинти ! Мен ми писна да слушам във всяка песен как никой нямал кинти,то е ясно че сме бедна държава ама трябва ли във всяка тяхна песен да се пее за тва.И между другото нещо се взеха за големи звезди..хах най-добрите рапъри в БГ..хАхахАахАа...Колко по-добри, но не толкова известни имаа...Ама кой да обърне внимание на другите,нали тря се кефят на "най-големите"-Ъпсурт..хАха..НяАам дУми П0ече! _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou...
Последната промяна е направена от KiSs на Вто Юни 05, 2007 12:05 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 8:09 pm Заглавие: |
|
|
Mn mi haresvat i pesnite i te samite.Liubimite mi tehni pesni sa 3v1 s Galka,Kolega,Satira s Di4o i o6te mn.Gotini pi4ove sa  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lora
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 8:28 pm Заглавие: |
|
|
ООО, Ъпсурт са страхотни )) _________________ www.zara-bb.dir.bg
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
antonia
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 10:07 pm Заглавие: |
|
|
Lora написа: |
ООО, Ъпсурт са страхотни )) |
напълно съм съгласна,а новата им песен Втора цедка къртиии  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Megi
|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 10:33 am Заглавие: |
|
|
Ъпсурт са страхотни, супер са просто песните им много ми харесват и наистина новата Втора цедка е много готина _________________
Не мога да забравя,не мога да избавя,
харесвах този поглед, обичах този глас,
извинявай че така се случи,малко песни ли изплаках нямам аз вина. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rocho
|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 2:11 pm Заглавие: |
|
|
Да "Втора цедка" е добра.А любимата ми тяхна песен е "Колега"  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho
|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 7:17 pm Заглавие: |
|
|
stra6ni pi4ove sa a koncerta sus Svetlio Hipodilski be6e mn qk  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 9:07 pm Заглавие: |
|
|
Много са яки. Последния им албум си струва. Пичове кво да си говорим _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 3:15 pm Заглавие: |
|
|
Ето за феновете им малко инфо за педстоящето турне на Ъъъпсурт
'Ъпсурт' лекуват пролетна умора с национално турне 'Ъпсурт с З в 1 на път'
28 Април 2006
Източник: Агенция "Прима"
От 10 до 18 май най-добрата родна група за последните десет години "Ъпсурт" ще поднесе на феновете си в страната една дългоочаквана комбинация - национално турне "Ъпсурт с 3 в 1 на път".
В продължение на 9 дни, феновете във Велико Търново, Русе, Варна, Сливен, Стара Загора, Бургас и Пловдив ще станат свидетели на едни от най-грандиозните БГ концерти.
След като счупиха всички музикални рекорди, Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч ще зарадват лично феновете си в страната с двучасови дози "ъпсуртно" качествен лайф.
На турнето за първи път ще прозвучи на живо и откровенната критика на "Ъпсурт" и "Nescafe 3in1" към нещата, направили живота на българина "втора цедка" - потенциалният хит на лято 2006 - "Втора цедка", записан със специалното участие на "Лошата" Мала Родригес.
Естествено в поредната неочаквано добра комбинация от "Ъпсурт", която и този път се случва с горещата подкрепа на "Nescafe 3in1", ще бъдат включени и топ-хитовете от легендарния "Quatro".
"3 в 1 неочаквано добра комбинация" и "химнът" на народа "Колега" са част от култовите парчета, които ще звучат специално за почитателите на поразяващите текстове и "убийствен" саунд на "Ъпсурт" в седемте града на турнето.
В концертите ще вземат участие и гост - музикантите Дичо, Лора Караджова, Славе Болфейс и Стоян Роянов Я-Я, както и момичетата от балет "Нова".
Националното турне "Ъпсурт с 3 в 1 на път" ще стартира на 10 май от Дворецът на културата и спорта във Велико Търново.
На 11 май купонът ще се пренесе в спортната зала "Дунав" в Русе.
На 12 май "ъпсуртният" саунд ще залее Дворецът на културата и спорта в морската ни столица.
Следват концерти в Сливен на 14 май (спортна зала "Васил Левски"), Стара Загора на 15 май (спортна зала ДЗУ) и Бургас на 16 май (зала "Бойчо Брънзов, зала "Изгрев").
На 18 май в палата №21 в панаирното градче в Пловдив ще се състои финалният концерт на "Ъпсурт" от националното турне "Ъпсурт с 3 в 1 на път".
Билети за концертите могат да бъдат закупени от 20 април на адрес TicketStream.bg с цена от 4 лв. в предварителна продажба и 5 лв. в деня на концерта, както и музикалните магазини "На тъмно" във Варна, Велико Търново, Русе и Стара Загора, "Мюзик център" в Пловдив, "Хип-хоп уеър" в Бургас, и "Мюзик мания" в Сливен.
Лица под 16 години, ще се допускат на концертите с придружител, който също притежава билет.
До броени дни на адрес Nescafe.bg феновете на "Ъпсурт" могат да открият актуални и любопитни новини за турнето и самите артисти.
От 10 април вече е на пазара новият сингъл на групата "Втора цедка", с който "Ъпсурт" и "Nescafe 3in1" "отправят критика към хора с лабилна психика".
Дискът с парчето се разпространява в специалния промоционален плик с 20 стикчета "Nescafe 3in1". _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 1:50 pm Заглавие: |
|
|
Mersi za informaziqta,pone na men mi be6e mn polezna!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Ани мислиш да ходиш ли... ти от къде беше? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 3:46 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Ани мислиш да ходиш ли... ти от къде беше? |
Ami da mislq da otida do Varna za6toto ot vsi4kite gradove tq e nai--blizko do Dobri4 i taka.Posle puk 6te hodq v Sofiq na J Lo konzerta,a prez lqtoto puk pak 6te hodq v Varna na turneto na Planeta,abe az izob6to vse sum v dvijenie naposleduk,no trqbva da se spiram za6toto imam izpiti prez iuni i imam malko vreme  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 3:55 pm Заглавие: |
|
|
Ани много добре ще направиш като отидеш. Ъпсурт ще направят купон с хитовете си. Като гледам в София няма да ни пеят _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DiVa&ShAsTlIvA
|
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 1:59 am Заглавие: |
|
|
ъпсурт са суперррр пичове.Особедно парчетата им - "колега" и " 3 в 1"  _________________ Как мислиш, какво ли си мислят звездите, когато видят падащи хора ?
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|