Предишната тема :: Следващата тема |
ХАРЕСВА ЛИ ВИ ПРЕДАВАНЕТО NO CONNECTION? |
ДА |
|
40% |
[ 20 ] |
НЕ |
|
59% |
[ 29 ] |
|
Общо гласове : 49 |
|
Автор |
Съобщение |
rocho
|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 9:21 pm Заглавие: |
|
|
Нед ги качва.Сашо можеш ли да ми пратиш тая снимка, която ти е като подпис, но в голям формат ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 9:21 pm Заглавие: |
|
|
да бях отворила ама пак нищо
ама прочех че каквото си промениш на другия ден се активира така че ще чакам за утре  _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho
|
Пуснато на: Нед Юни 04, 2006 1:00 pm Заглавие: |
|
|
Al ne vinago te uvedomqva vednaga,ponqkoga suob6tenieto izliza mn po-kusno.
sega vidqh 4e rocho mi e iskal podpisa, ne bqh go pro4el
l _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Нед Юни 04, 2006 2:00 pm Заглавие: |
|
|
ами не знам Сашко колко време трябва да се чака,защото включително до днес нямам нищо в сладурската кутия
а за снимката от подписа не се притеснявай той вече я има,само че пък не ще да се качи още на сървара  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
zoi
|
Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 9:38 am Заглавие: |
|
|
Ал, качена е вече, Нед ще бъде страхотен маща ми се струва  _________________
ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго на нещастия могат да ни обрекат обстоятелствата, на любов се обричаме сами |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 4:44 pm Заглавие: |
|
|
и на мен така ми се струва
ама наистина още няма инфо за предаването довечера,дано поне Роро в "Интерактив" да го авансира
а може и Нед да не е имал време да го пусне в сайта,защото нали вчера са били на записи за новите парчета на "Органични газове"  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho
|
Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 9:23 pm Заглавие: |
|
|
- Една тъпа идея - Заглавяхме ръцете си нарочно в стъклени буркани, след което ги чупехме с чук докато ръцете ни все още са в тях... имаше ли порязани, вижте скоро в NO CONNECTION !!!
- Блъскахме се мощно, един в друг, посредством огромна, мека, гумена топка. В този скеч, ше видите как Мишо нацелва доста силно, без да иска, Нед с коляно в топките... do you feel the pain ? Yes i feel it !
- Блиц интервюта с елементи на разсъждение в пияно състояние по темата за наакването в гащите.
- Нова песен на метал групата Органични газове - нежната балада на име Момичето което пърдеше...
- Доказахме че, твърдението че когато се изсипе мая за хлаб в тоалетна от нея започват да изригват фекални маси е грешно и не е истина. Изсипахме тайно мая на прах в няколко от тоалетните на НДК, но ...
Пожелаваме ви НЕприятно гледане !!! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho
|
Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 9:24 pm Заглавие: |
|
|
Al ned se e diplomiral, vij novini  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 11:02 pm Заглавие: |
|
|
Знам Сашко и много се радвам за Нед Отличника
а предаването тази вечер пак беше на ниво супер  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 8:06 pm Заглавие: |
|
|
100 % на Нед няма да му стане приятно като прочете коментар от онзи простак в сайта му,това много ме издразни  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Съб Юни 10, 2006 8:40 pm Заглавие: |
|
|
Нед е изтрил темата на онзи простак от сайта си  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
zoi
|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 3:51 pm Заглавие: |
|
|
Ал това е от Любопитни факти и може да си го видяла, но за мен е ново
Женка в предаването
Да...би било силно, ако в предаването ни заедно с нас, участвуваше и някоя женка олигофренка. Досега на няколко пъти, дами са изявявали желание да простеят заедно с нас, но за съжаление в крайна сметка по една или друга причина това не се е случвало. _________________
ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго на нещастия могат да ни обрекат обстоятелствата, на любов се обричаме сами |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 4:11 pm Заглавие: |
|
|
zoi написа: |
Ал това е от Любопитни факти и може да си го видяла, но за мен е ново
Женка в предаването
Да...би било силно, ако в предаването ни заедно с нас, участвуваше и някоя женка олигофренка. Досега на няколко пъти, дами са изявявали желание да простеят заедно с нас, но за съжаление в крайна сметка по една или друга причина това не се е случвало. |
да Зо знам за това
наистина е странно че нито една жена не се навива да участва  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
rocho
|
Пуснато на: Съб Юни 17, 2006 9:47 pm Заглавие: |
|
|
Защо да е странно, че жена не иска да участва Нито едно момиче няма да иска да му слагат врял картоф в гащите и доста други болезнени и гнусни неща |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Нед Юни 18, 2006 4:03 pm Заглавие: |
|
|
е това ще да е причината
може би някоя по-откачена мацка може да се навие,но в някой не чак толкова болезнен номер  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
|