Предишната тема :: Следващата тема |
Кой Ви харесва повече? |
Нед |
|
89% |
[ 44 ] |
Гроши |
|
10% |
[ 5 ] |
|
Общо гласове : 49 |
|
Автор |
Съобщение |
sasho
|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 9:58 pm Заглавие: |
|
|
Gro e vlizal v sladur na 29-ti
Rocho poznava6 li se s Gro da vzeme6 da go pokani6 da ni poseti. v stariq forum vliza6e 4esto i komunikiraneto s nego be6e mn gotino za razlika ot napadkite na edna nejelana dosadnica  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 8:14 am Заглавие: |
|
|
да определено Гроши се отнасяше много добре с нас даже ни и защити ,когато беше официален гост в миналия форум  _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho
|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 8:57 pm Заглавие: |
|
|
abe rocho sto ne vliza v temata, Al pitai go 4e az ne moga da vlqza v icq _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 9:14 pm Заглавие: |
|
|
ей сега ще го питам _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
rocho
|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 9:22 pm Заглавие: |
|
|
Сашо изключих за тоя форум Тия дни или по-точно дните след като се върнах от Боровец нещо не съм в час. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho
|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 9:28 pm Заглавие: |
|
|
dobre be bratle, znaem 4e ti e nape4eno sega a i s noviq sait si imal mn rabota ama si e zaslujavalo  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
rocho
|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 12:38 am Заглавие: |
|
|
ami da mislq si che saita se poluchi dobre nadqvam se da vi haresva |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho
|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2006 9:45 am Заглавие: |
|
|
Органични газове / 30.05.2006
С радост ви съобщаваме че, тази неделя група Органични газове щe влезе отново в President studio за да изпълни за вас нови 4 идиотски песни. Имената на 3 от песните са : Момичето което пърдеше ; Завод за газ ; Обичам да акам. Името на четвъртата песен все още е неизвестно, защото тя не е доизмислена окончателно. Вие ще имате възможноста да видите и чуете новите песни, една по една в някой от поредните броеве на предаването ! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2006 2:36 pm Заглавие: |
|
|
sasho написа: |
Органични газове / 30.05.2006
С радост ви съобщаваме че, тази неделя група Органични газове щe влезе отново в President studio за да изпълни за вас нови 4 идиотски песни. Имената на 3 от песните са : Момичето което пърдеше ; Завод за газ ; Обичам да акам. Името на четвъртата песен все още е неизвестно, защото тя не е доизмислена окончателно. Вие ще имате възможноста да видите и чуете новите песни, една по една в някой от поредните броеве на предаването ! |
очакваме с голям интерес  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
zoi
|
Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 9:43 am Заглавие: |
|
|
е толкова бързо сигурно няма да стане, но новите попълнение ми се струват доста интригуващи, поне от това което е написано като анонс за тях  _________________
ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго на нещастия могат да ни обрекат обстоятелствата, на любов се обричаме сами |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rocho
|
Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 10:44 pm Заглавие: |
|
|
Ами Сашо първо за новините знаеш, че не си ги измислям и не зависят дали ще се случат или не от мен.Второ за тия снимки съм ги качил в сайта от доста време.И няма какво ново да напиша понеже няма нищо ново около NC.Не мога да седна да си мисля аз неща.И трето последно тоя брояч в сайта е далеч от истината.Влез в dir.bg и там провери колко посетители има на сайта и сам ще видиш, че разликата е огромна. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rocho
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 10:15 pm Заглавие: |
|
|
и тази темичка ще вдигна,гадно е така като не пишем вече толкова често във форума  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
zoi
|
Пуснато на: Вто Юни 20, 2006 2:37 pm Заглавие: |
|
|
браво Ал, темата за Нед и Гро не може да стои някъде отдоло  _________________
ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго на нещастия могат да ни обрекат обстоятелствата, на любов се обричаме сами |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Вто Юни 20, 2006 5:01 pm Заглавие: |
|
|
и аз така мисля Зо
поздравления за темата,която си пуснала в мнения и препоръки да направят от "Блясък" интервю с Нед дано да ни изпълнят молбата
хей останалите също можете да ни подкрепите,нали всички се кефим на Нед  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
|