Предишната тема :: Следващата тема |
Харесва ли ви филма? |
Да,много |
|
56% |
[ 22 ] |
Не,тъп е |
|
2% |
[ 1 ] |
Ами не е от любимите ми |
|
41% |
[ 16 ] |
|
Общо гласове : 39 |
|
Автор |
Съобщение |
didka_vn
|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 3:39 pm Заглавие: One Tree Hill |
|
|
"One Tree Hill" e супер готи филм.Много е готин.Ето малко info за него:
заглавие: One Tree Hill
жанр: Сериал, Тийн, Спортен, Драма, Семеен
година: 2003-2004 (първи сезон), 2004-2005 (втори сезон), 2005-2006 (трети сезон)
линк: imdb.com, tv.com
режисьор: Марк Швоун
участват: Чад Майкъл Мъри, Джеймс Лаферти, Хилари Бъртън, Бетани Джой Ленц, София Буш, Пол Джонсън, Барбара Алън Уудс, Крейк Шефър, Мойра Кели, Бари Корбин и други.
One Tree Hill (ревю и история): хитовия сериал на WB би се харесал на повечето от вас. Подобен е на The O.C. но за разлика от него не е толкова захаросан и е много по динамичен. Има много големи интриги и завръзки между отделните персонажи.
Историята е свежа, а ако сте любители и на баскетбола, тогава това е сериал точно за вас, защото главните герои са двама братя баскетболисти, само че семейните им отношения са доста заплетени. Баща им е истински гадняр, който всички мразят, той е напълно незаинтересован от единият си син и отделя цялото си внимание на другият.
Напълно изоставен от баща си Лукас живее с майка си и работи при чичо си Кийт. През свободното си време обича да играе баскетбол в парка, а според всички е много добър в играта. Родният му баща Дан, обаче дори не го поглежда и почти не говори с него, той има друго семейство, богата жена, успешен бизнес и син - Нейтън, който е най-добрият играч в училищният отбор.
Проблемите започват, когато отборът остава без повечето си играчи и треньора вика в отбора таланта Лукас. Двамата братя се мразят и немогат да бъдат в един отбор заедно, всичко се решава в една игра 1vs.1 между двамата. Освен това, Лукас започва да се сближава с Пейтън - гаджето на брат му, той пък за да му го върне започва тайно да се среща с неговата приятелка Хейли. От там нататък се случват много големи обрати и интригата се завръзва все повече, докъто в края на сезона нещата са почти нормални, като изключим един любовен триъгълник, едно бебе, което трябва да се опази от лудата му майка, един развод, един сърдечен удар, една изневеря по братски и един неочакван брак.
Вторият сезон започва 48 часа след като е свършил първият, в него ще разберете дали Дан умира или не, какво се е случило с Нейтън и Хейли, дали Лукас ще се върне обратно в Трий Хил, дали Дан ще се промени и ще стане по добър човек или.. в края и на този сезон ще е с единият крак в гроба. Междувременно има малко истории с лезбийки, среднощни лудории, наркотици, млади милионери, нечисти сделки, артистични пробиви, семейни проблеми, една избягала булка и много други интересни неща. В последният епизод се случва нещо, което ще ви накара да чакате с нетърпение следващият сезон, защото някой прави опит за убийство на най-мразеният персонаж - Дан.
Няколко месеца след това, все още не се знае кой е подпалвача, съмненията падат върху почти всички герой от филма, всеки има мотив, но кой от всички тях би направил опит за убийство? Това ще се разбере по-късно.. Междувременно дали Лукас ще го бъде с Пейтън или Брук, дали брака на Нейтън и Хейли ще издържи, дали озлобеният и надъхан да открие подпалвача Дан, ще си отмъсти и на кой точно ще си го изкара.. за всичко това все още е рано да се говори, затова гледайте и коментирайте във форумите на сайта, какво мислите по тези въпроси:http://oth.ggbit.info/info.php |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 8:11 pm Заглавие: |
|
|
наскоро братовчед ми ми беше споменал за това сериалче и казваше колко е интересно...жалко,че не го дават по българксите телевизии...
но в най-скоро време ще си го сваля _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 8:26 pm Заглавие: |
|
|
И аз съм чувала много хубави приказки за този сериал, но все още не съм си го изтеглила. Но в най-скоро време и това ще стане! _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 10:05 pm Заглавие: |
|
|
И на мен ми е направило впечатление, че много го хвалят това сериалче. Та.... ще започна и аз да го гледам. Няма как да не е интересно, с такъв сладак главен герой няма как просто . _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
didka_vn
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 1:38 pm Заглавие: |
|
|
Няма да съжелявате,бъдете сигурни  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Oth^Fenka^
Регистриран на: 17 Сеп 2006 Мнения: 23 Местожителство: Tree Hill :))
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
elsito
|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 6:40 pm Заглавие: |
|
|
това е невероятен филм- направо ми действа като наркотик.Сега съм още на вторият сезон..... _________________ Жените не се гласят толкова за мъжете, колкото против жените!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bqsnata_jessica
|
Пуснато на: Пон Ное 13, 2006 9:40 pm Заглавие: |
|
|
ето 4е по4наха да го пускат и в БГ. мн се радвам  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NeLi^
|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 12:11 pm Заглавие: |
|
|
еми няма какво да кажа ,освен че това е страхотен филм  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 12:48 pm Заглавие: |
|
|
Не съм го гледал и няма да го гледам може биии!  _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bubblin_girl
|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2007 2:09 am Заглавие: |
|
|
Страхотен,невероятен сериал!Гледала съм всички сезони сега чакам да излязат новите серии,мно0о0 зарибяващ0о сериалче  _________________ I feel as If I'm through,
Please believe in me!
'Cause what I need is for you,
To believe in me....!
Последната промяна е направена от bubblin_girl на Пет Юли 27, 2007 6:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2007 4:03 pm Заглавие: |
|
|
bqsnata_jessica написа: |
ето 4е по4наха да го пускат и в БГ. мн се радвам  |
Аз чак сега се сетих да питам ама все пак По коя телевизия го дават и от колко часа? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
haley_james
|
Пуснато на: Съб Апр 28, 2007 3:11 am Заглавие: |
|
|
направо съм възмутена, 4е някои е гласувам негативно за този як филм! аз ли4но смятам 4е е ВЕЛИК! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
belqzaniq_
Регистриран на: 27 Юли 2007 Мнения: 228 Местожителство: В Къщата На Музиката
|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Ами не е от любимите ми _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Ммм...незнам дали бих искала да го гледам,но щом е подобен на О.С ще си помисля...  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|