Предишната тема :: Следващата тема |
ХАРЕСВА ЛИ ВИ ПРЕДАВАНЕТО NO CONNECTION? |
ДА |
|
40% |
[ 20 ] |
НЕ |
|
59% |
[ 29 ] |
|
Общо гласове : 49 |
|
Автор |
Съобщение |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 9:28 pm Заглавие: |
|
|
Току що си направих труда да прочета няколкото мнения на Гого от предната страница и всичко последвало след това и искрено се издразних,защото сте напълнили темата с офф-топици Айде стига глупости Има си теми за чат Има си и правила на форума
Скъпи форумци,
това са правилата за ползване на форума,моля спазвайте ги,за да улесните и нашата работа
1.Писането на кирилица е задължително!Както мненията ви,така и заглавията на евентуалните теми,които пускате трябва да са на кирилица!
2.Никовете на юзърите не трябва да зъдържат нецензурни думи и изрази.
3.Регистрирането с повече от един ник е забранено!
4.Новите теми трябва да бъдат пускани в подходящия раздел,в противен случай модераторите ще бъдат принудени да ги преместят
5.Използвайте "търсене" преди да пускате нови теми,за да не повтаряте темите!
6.Снимките във подписа не трябва да са прекалено големи,защото прекалената им големина е дразнеща за окото на юзърите
7.Желателно е да не пускате коментари,в които да критикувате останалите потребители
8.Забранено е използването на вулгаризми и цинизми,които целят да ядосат останалите потрбители.
# Потребителите са длъжни да уважават мнението на другите юзъри и на модераторите.
# Да не се месят в работата на модераторите, освена ако последните не спазват задълженията си или нарушават правилата.
Модераторите:
$ Да наблюдават темите и мненията, публикувани във форума.
$ Да променят, цензурират, преместват и трият мнения и теми,
неотговарящи на правилата за писане във форумите.
$ Да зачитат и уважават мнението и правата на потребителите _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Съб Мар 24, 2007 8:47 pm Заглавие: |
|
|
Някои от нещата, които ще видите в
NO CONNECTION на 26-ти Март ( понеделник от 22:30 ) :
Факири! - Или вижте как лягахме върху дъска със стотици наковани пирони върху нея!
Основно почистване с прахосмукачка!
Опит за пълно превъртане - лупинг с люлка - хамак!
Каране на реактивен скейтборд(sk8 & DIE)!
Както и рубриката избрахте от архива!
|
 |
sasho
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 2:17 pm Заглавие: |
|
|
*Real^Angel* написа: |
Някои от нещата, които ще видите в
NO CONNECTION на 26-ти Март ( понеделник от 22:30 ) :
Факири! - Или вижте как лягахме върху дъска със стотици наковани пирони върху нея!
Основно почистване с прахосмукачка!
Опит за пълно превъртане - лупинг с люлка - хамак!
Каране на реактивен скейтборд(sk8 & DIE)!
Както и рубриката избрахте от архива!
 |
готини сте бреееееееееее  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 10:49 pm Заглавие: |
|
|
Ето част от нещата, които ще можете да видите в предаването ни, този понеделник - 2-ри Април от 22:30 часъъъъът :
Удряне с мокър парцал.
Състезание в което се опитвахме да намерим с език, монета поставена в купа с брашно.
Каране на реактивен скейтборд - втора част.
Идиотска анкетка.
както и други простотийки...
и както гласи рекламата~гледайте както си поискате! _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2007 11:15 am Заглавие: |
|
|
малко любопитни нещица
Най-после Женка участничка ! / 04.04.2007
Най-после в редиците на предаването ни ще има и жена участничка. Тя се казва Дияна и е актриса по професия. На снимките на NC този уйкенд, идеотката взе качествено участие и демонстрира талант в областа на простотийте. Само времето ще покаже обаче, дали е подходяща за стила на предаването.
HOUSE OF THE JEDI / 04.04.2007
Да... Нед и Гро не влязоха отново в къщата на Биг Брадър...носят се слухове обаче, че в края на лятото по телевизия ММ , може би ще стартира ново реалити с двамата идеоти. Проекта носи роботното заглавие House of the Jedi или в превод на Български - Къщата на джадайте. Другото идейно заглавие което може да бъде поставено е Къща №2 .Както се досещате идеята на шоуто ще бъде да се покаже живота на двамата класици по подобен на Биг Брадър начин, но на друго място и в друго време, където те ще могат да правят каквото си поискат и никой няма да ги гони. Визията и представянето на шоуто ще наподобява бестселарите на Mtv и VH1 - сем.Озбърн и Правилата на Хълк Хоган. Ще ставаме свидетели на живота, които водят Нед и Гро и на всички забавни простотий, проблеми, успехи и разочарования които им се случват в действителност в реалния живот. Идеята за това шоу е наистина страхотна и всички тeхни фенове от къщата на Биг Брадър ще бъдат заинтригувани и доволни от това което ще се случва. Нека не забравяме обаче че за момента, всичко съществува само като идея, написана на лист хартия, оставена на бюрото на шефа на ММ  _________________

|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пон Апр 09, 2007 9:54 am Заглавие: |
|
|
Ето част от нещата, които ще можете да видите в предаването ни, този понеделник - 9-ти Април от 22:30 часъъъъът :
Боядисахме Боби от Чепинци целия червен (на голо) и той отиде да се поразходи в центъра.
Блиц интервю в много пияно състояние.
Отмъщението към червената топка.
Облазване на голо от група плъхове.
Поредното прецакване на Боби..
както и други простотийки... _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 7:33 pm Заглавие: |
|
|
Тази вечер в "No Connection" :
Сядане на лице по гол гъз.
STREETFISHING - уличен риболов на хора с въдица и стръв от 5 лв.
Прецакване на металистчето.
Масов бой с шампанско. _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho
|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 8:58 pm Заглавие: |
|
|
толкова вярна фенка като теб няма Нед трябва да се сети и да те покани за РД на предаването ако не се сети някой трябва да му подшушне _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 9:01 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Народе, заповядай те в "Лафче". Празнува ме рождения ден на форума  |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 9:52 pm Заглавие: |
|
|
sasho написа: |
толкова вярна фенка като теб няма Нед трябва да се сети и да те покани за РД на предаването ако не се сети някой трябва да му подшушне |
Ами като тебе те няма Саше,трябва да имаш заместничка.А какво стана с воиника? _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ajrata
|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 2:59 pm Заглавие: |
|
|
това още ли го дават?!?!?! как не са спряли това наподобяващо на предаване нещо _________________ The children want to be big,the huge want to be again children...
Dreams... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 9:55 pm Заглавие: |
|
|
ajrata написа: |
това още ли го дават?!?!?! как не са спряли това наподобяващо на предаване нещо |
ми то не е наподобаващо на предаване ами си е предаване и още се излъчва даже на 9 май става на 2 години което не е никак малко,а щом не ти харесва взимаш дистанционното и сменяш канала _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 10:03 am Заглавие: |
|
|
*Real^Angel* написа: |
ajrata написа: |
това още ли го дават?!?!?! как не са спряли това наподобяващо на предаване нещо |
ми то не е наподобаващо на предаване ами си е предаване и още се излъчва даже на 9 май става на 2 години което не е никак малко,а щом не ти харесва взимаш дистанционното и сменяш канала |
Добре де не се нерви.Както виждаш не всеки го харесва/то не че има нещо за харесване де /и трябва да приемаш критики.А искам да добавя че наскоро прочетох че предаването може да бъде свалено от ефир заради голямата простащина в него. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho
|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 10:27 am Заглавие: |
|
|
Гоше айде да не се почваме пак нормално е да има хора които не харесват предаването. и аз не харесвам много неща като чалга, хора без чувство за хумор, явни заядливци и още колко неща не харесвам ако знаеш
а NO CONNECTION не само че няма да го спират ами го изместиха в по-ранен час от 22.30 в понеделник (вместо в 23.30) и вече е и с повторение от 00.00 в неделя и както казваше Нед "желаем ви неприятно гледане"  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|