Предишната тема :: Следващата тема |
харесвате ли я? |
да |
|
86% |
[ 19 ] |
не |
|
13% |
[ 3 ] |
|
Общо гласове : 22 |
|
Автор |
Съобщение |
ioni

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 4:40 pm Заглавие: NELLY FURTADO |
|
|
КАЗВАЙТЕ СЕГА КАКВО МИСЛИТЕ ЗА НЕЯ,ЗА ПОСЛЕДНИТЕ Й ХИТОВЕ И КАКВОТО ВИ ХРУМНЕ ЗА ТАЗИ ГОТИНА ПЕВИЦА _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
Последната промяна е направена от ioni на Сря Юни 06, 2007 6:32 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 5:04 pm Заглавие: |
|
|
Нели е една от любимите ми изпьлнителки.Последният й албум просто няма равен,всички песни ми харесват но най най любими са ми "Say it right" и "All good things".Много ми харесва че винаги е усмихната и просто ме заразява с тази усмивка..незнам обаче за мен тя е номер едно Ето и снимки
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Вече "Say it right" ми стана една от люмите песни. За кратко тази песен направо ме накара да харесам Нели още повече. И преди много ми дападаше, но не кой знае колко. Напоследък се доказва много. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 8:26 pm Заглавие: NELLY |
|
|
ЗА МЕНЕ ТЯ Е ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ПЕВИЦИ ЗАТОВА РЕШИХ ДА НАПРАВЯ ТЕМАТА ЗА НЕЯ.А ИНАЧЕ ''SAY IT RIGHT'',''ALL GOOD THINGS'',''MENEATER'' СА СУПЕР ПЕСНИ _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
Последната промяна е направена от ioni на Пон Апр 30, 2007 9:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tita_nik
|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 3:01 pm Заглавие: |
|
|
super яка е има мн хубави песни!особено say it right!мн е тъжна и мн ме зарибява тая песничка!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ajrata
|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 4:14 pm Заглавие: |
|
|
много е сладка....супер ме кефи много ме кефят песните и...say it right ме беше ЗАВЛАДЯЛА но сега ми омръзна...както и да е...супер е  _________________ The children want to be big,the huge want to be again children...
Dreams... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sladkata_BIBsSs
|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 12:56 pm Заглавие: |
|
|
Голяма е сладурана и наистина последните и две песни са страхотни и заслужено станаха хитове.Супер е!  _________________ Има две трагедии в живота:
едната е да загубиш копнежа на сърцето си,
а другата е да си го върнеш.
Деси Слава е най-добрата.Обичам те Деси!
DesiSlava is The BEST !
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
b cool
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 4:33 pm Заглавие: Re: NELLY |
|
|
ioni написа: |
ЗА МЕНЕ ТЯ Е ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ПЕВИЦИ ЗАТОВА РЕ6ИХ ДА НАПРАВЯ ТЕМАТА ЗА НЕЯ.А ИНА4Е ''SAY IT RIGHT'',''ALL GOOD THINGS'',''MENEATER'' СА СУПЕР ПЕСНИ |
Напълно подкрепям Само да добавя че има неповторима визия... С тези сини очи... много нежно лице и леко дрезгав глас... страхотна е А към гореспоменатите песни бих добавила и "Give it to me" с Джъстинчо  _________________ www.virtual-nightlife.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
БЯЛА ФЕЯ
|
Пуснато на: Сря Апр 11, 2007 9:12 am Заглавие: |
|
|
много готина певица,винаги е лъчезарна и има мн. добри песни но любимите ми са say it right и най-вече give it to me!определено успя да се издигне и да помете от класациите всички куклички като джесика симпсън и др.
Последната промяна е направена от БЯЛА ФЕЯ на Вто Юни 12, 2007 9:27 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Сря Апр 11, 2007 6:30 pm Заглавие: |
|
|
Тя ми е любимата певица вече! От скоро започнаха много да ми харесват песните й - All good things, Say it right, Maneater, Give it to me и други. От старите й песни най-много ми харесва I'm like a bird. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Сря Апр 11, 2007 7:25 pm Заглавие: |
|
|
Оня ден гледах класация на Nelly Furtado по VH1. Класацията беше от тез дет VH1 си правят по принцип - 10-те най-добри песни на даден изпулнител...
Много се ядосах, че Explode беше на 9-то място.
На първо място беше Say it right!  _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gerito_2606

|
Пуснато на: Сря Апр 11, 2007 8:44 pm Заглавие: |
|
|
desi_jc написа: |
Оня ден гледах класация на Nelly Furtado по VH1. Класацията беше от тез дет VH1 си правят по принцип - 10-те най-добри песни на даден изпулнител...
Много се ядосах, че Explode беше на 9-то място.
На първо място беше Say it right!  |
Иаз го гледах
I`m like a bird беше на 3-то и се изкефих ама исках да е на 1-во ама и Turn off the light е добра _________________
http://s4.bg.bitefight.org/c.php?uid=117509 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bubblin_girl
|
Пуснато на: Нед Апр 15, 2007 11:50 pm Заглавие: |
|
|
Нели е една от любимите ми изпълнителки!Много е сладка,има прекрасен глас и готини песнички като например "Say it right", "I`m like a bird", "Give it to me" и още мн. др.  _________________ I feel as If I'm through,
Please believe in me!
'Cause what I need is for you,
To believe in me....! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 9:42 pm Заглавие: |
|
|
ето малко биография:Нели Фуртадо е певица, автор на песни, инструменталист и звукозаписен продуцент. Родена е на 2 декември 1978 г. Португалци по народност, родителите ѝ се установяват в Канада още в началото на 70-те години на 20 век. Нели Фуртадо изпълнява официалния химн на европейското първенство по футбол през 2004 в Португалия — Forca. Има дъщеричка на име Невис.
През юли 2006 излиза най-новия ѝ албум — Loose, който според всеобщото впечатление има коренно различно звучене в сравнение с предишното ѝ творчество. Водещи в класациите парчета са Maneater, Promiscuous и No Hay Igual. В албума е включен и дуетът и с Juanes — Te Busque.
малко снимки
_________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
zxcvbnm
|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 9:29 pm Заглавие: |
|