Предишната тема :: Следващата тема |
Харесватели Евровизия |
Да страхотно е ! |
|
37% |
[ 14 ] |
Не вобще не ми харесва ! |
|
21% |
[ 8 ] |
Не ми харесва,но замисълат е добър ! |
|
40% |
[ 15 ] |
|
Общо гласове : 37 |
|
Автор |
Съобщение |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 4:10 pm Заглавие: |
|
|
Да им еба майката на всички... сори че псувам, но съм ацки ядосана.
Иначе представянето ни беше супер на ниво- хореография, гласа на Марианчето, песента. Не мога да разбера как оная руса кобила от Турция се класира с ацки утрепаната песен, а наща толкова не можаха да я харесат. Да не говорим за ония плашила от Финландия с маските на върколаци . А тази кукла барби, "наследничката" на Руслана от Украйна... е не ми хареса.
До последно се надявах и бях сигурна в Мариана, нооо.... останах разочарована. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
didi
|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 5:56 pm Заглавие: |
|
|
vie za koi shte vikate na finala??? az sam za toia ot Rusiq  _________________ Животът не се мери с броя на вдишванията, а с моментите, които спират дъха ни!!!
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
CrAzY_DeViLkIn
|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 8:49 pm Заглавие: |
|
|
За Македония песента ми харесва въпрреки че Ристеси аз така казвам на галено на Елена Ристеска защото я чувствам адски близка не ми хареса как пя на полуфинала но поне песента е хубава още повече,че Македонците са Българи трябва да се подкрепяме и мен много ме е яд за Марианка и ще отговория защо турция се класира класира се не защото песента е хубава, а защото из цяла европа е пълно с турци и те гласуват за собствената си държава със сигорност и България е дала точки на Турция естествено не Българи са гласували за такава тапа песен ясно е кои !!!!!  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 10:58 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм за македонката. Много сладурска песен и визията на изпълнителката ми харесва.
Песента от Русия също си я бива и то доста _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
didi
|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 7:41 am Заглавие: |
|
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
Хеви метъл чудовища прегазиха Евровизия
21.05.2006 01:13
За първи път в историята си конкурса Евровизия бе спечелен от Финландия, но далеч по-фрапиращо беше, че самите участници се различаваха очевидно от редовите поп изпълнители представляващи по-голямата част от програмата.
С категоричната преднина от 44 точки пред втория участник от Русия, хард рок чудовищата Lordi финишираха на първото място с 292 точки. Русия остана с 248, а представителите на Босна и Херцеговина завършиха с 229.
България класира с най-висок резултат, 12 точки, представителката на съседна Гърция, а 10 точки даде на представителя на Русия. С едва 5 точки, българите гласуваха доверие на новият победител. _________________ Животът не се мери с броя на вдишванията, а с моментите, които спират дъха ни!!!
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mira
|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 8:54 am Заглавие: |
|
|
Mi v nqkoi slu4ai vsqkakvi dumi za izliz6ni!!!
Pesenta na Mariqna si be6e ba6 za Evroviziq, i ne 4e si e na6a ,ama si be6e nai-hubava!!!Razli4ava6e se ot drugite pesni po mnogo ne6ta i est gi prevazhojda6e!Edinstveniq nedostaka be6e 4e sled imeto i se izpisva6e imeto na Balgariq-na niko mu neizvestnata Balagariq!!!  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bubaxaxa
|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 12:06 pm Заглавие: |
|
|
Някой знае ли от къде мога да си изтегля някои песни от Евровизия? _________________ Ако не знаеш кое е твоето пристанище, за теб попътен вятър няма! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Аз просто нямам думи............ _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
CrAzY_DeViLkIn
|
Пуснато на: Сря Май 24, 2006 10:07 pm Заглавие: |
|
|
И аз съм така а значи в датата ги има пишеш да кажем bulagaria 2006 ili bulgaria eurovision 2006 и така ще ти излезят ако е за македония пишеш македония на англииски и по сащият начин тук е мястото да спомена че след няколко дена албума на евровизия 2006 ще се появи събсем скоро на българският пазар ще е с много по добро качество от песните в датата дори някои са доста променени  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*SuMmEr*
Регистриран на: 02 Май 2006 Мнения: 59 Местожителство: kudeto si poiskam.......
|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 4:38 pm Заглавие: |
|
|
ami na men Eurovision mi haresva,no nie samo se provalqme-jalko..no ina4e nai mi haresa pesenta na rusnaka Dima Bilan-Never let you go strahotna e _________________
Always&Forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пон Дек 18, 2006 12:19 am Заглавие: |
|
|
Софито и Устата с "Мой си дявола, мой" ще се борят за предстоящата Евровизия. Дано тая година да ги пратим тях. Песента е супер яка.
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Пон Дек 18, 2006 3:52 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Софито и Устата с "Мой си дявола, мой" ще се борят за предстоящата Евровизия. Дано тая година да ги пратим тях. Песента е супер яка.
|
Абсолютно съм съгласна _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Пон Дек 18, 2006 6:51 pm Заглавие: |
|
|
И аз мисля като вас момичета.Песента е вьрха,слушам си я нон стоп.Много ме кефи  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пон Дек 18, 2006 9:46 pm Заглавие: |
|
|
Ще ги сбъркаме просто тия от Европа с тая песничка. Нещо по-динамично, нещо ново и фешън - това е песента. Стискам палци. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Вто Яну 02, 2007 10:53 pm Заглавие: |
|
|
охххххх----слави ги оправи преди време!!!!!! _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|