Предишната тема :: Следващата тема |
Харесватели Невена |
Да |
|
67% |
[ 25 ] |
Не |
|
24% |
[ 9 ] |
Безразлична ми е |
|
8% |
[ 3 ] |
|
Общо гласове : 37 |
|
Автор |
Съобщение |
Mexxx
Регистриран на: 22 Фев 2007 Мнения: 61 Местожителство: В иреалното пространство на вашите сънища :)
|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 11:57 am Заглавие: |
|
|
Никой не казва не, че не си е изпяла добре песента, е поне освен някви гласови данни има и визия за разлика от колежката от Дряново.... Въпреки, че в тяхната група един беше моя фаворит, ама на не го избраха, за което са виновни единствено неговите съграждани, които толкова не можаха да отделят 1.20 за да го подкрепят. Иначе Невенчето си заслужаваше до някъде да е в 12-ката няма какво да се лъжем  _________________ She gots a lot of prety prety boys..and she calls friends
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cuHeo4ka
Регистриран на: 05 Мар 2007 Мнения: 104 Местожителство: Някъде из облаците :)
|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 5:03 pm Заглавие: |
|
|
Mexxx написа: |
Никой не казва не, че не си е изпяла добре песента, е поне освен някви гласови данни има и визия за разлика от колежката от Дряново.... |
Ей ей я по - полека с Дряновката Момичето нищо не е виновно, че не прилича на кукла барби и мога да кажа, че гласа и си е хубав Докато тази Невена е като барби ама гласа и никак не ме радва...  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 5:33 pm Заглавие: |
|
|
Тая дряновката я знам Все пак имам супер мн познати в Дряново Наистина не е кукла Барби,но има супер готин глас _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cuHeo4ka
Регистриран на: 05 Мар 2007 Мнения: 104 Местожителство: Някъде из облаците :)
|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 7:02 pm Заглавие: |
|
|
KiSs написа: |
Тая дряновката я знам Все пак имам супер мн познати в Дряново Наистина не е кукла Барби,но има супер готин глас |
А така
бтв ти да не си от Гб или някой друг околен град?  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mexxx
Регистриран на: 22 Фев 2007 Мнения: 61 Местожителство: В иреалното пространство на вашите сънища :)
|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 8:45 pm Заглавие: |
|
|
cuHeo4ka написа: |
Mexxx написа: |
Никой не казва не, че не си е изпяла добре песента, е поне освен някви гласови данни има и визия за разлика от колежката от Дряново.... |
Ей ей я по - полека с Дряновката Момичето нищо не е виновно, че не прилича на кукла барби и мога да кажа, че гласа и си е хубав Докато тази Невена е като барби ама гласа и никак не ме радва...  |
Е нали всеки си има мнение. Сорри може да е супер душичка, както ми каза съквартирантката ми може да е пяла по заведенията и да е обиграна като певица но не ми харесва. Така че по-полека или не не съм казала нещо кой знае какво само че няма визия _________________ She gots a lot of prety prety boys..and she calls friends
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 9:40 pm Заглавие: |
|
|
Тая дряновката я знам Все пак имам супер мн познати в Дряново Наистина не е кукла Барби,но има супер готин глас |
А така
бтв ти да не си от Гб или някой друг околен град?  |
Велико Търново Пак близо
А по темата-тая Невена е хубавичко момиче,пее мн.як0 _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CrAzY_DeViLkIn
|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 10:33 pm Заглавие: |
|
|
А така
бтв ти да не си от Гб или някой друг околен град?  |
Аз съм от Габрово
Ето тази вечер Невена пак показа,че е най-добрата и опроверга всичките ви мнения,че не била за там Дори самото жури каза,че е най-добрата тази вечер така,че няма кво друго да кажа Момичето си затвърждава позициите и ако продължава така имаме си победител  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
charovnitsa_007
Регистриран на: 21 Юни 2006 Мнения: 512 Местожителство: при тайните агенти в ...София
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 10:15 am Заглавие: |
|
|
чак пък победител ...но пя супер _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NELIN4ETO
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 3:32 pm Заглавие: |
|
|
Страшна сладурана е. Пее страхотно и винаги ми въздейства. Много е лъчезарна и миличка. Пожелавам и успех и дано остане до края!!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Сря Апр 04, 2007 9:32 pm Заглавие: |
|
|
Вече много ме кефи..сладка е и си изпьлнява добре песните
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
charovnitsa_007
Регистриран на: 21 Юни 2006 Мнения: 512 Местожителство: при тайните агенти в ...София
|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 10:09 am Заглавие: |
|
|
ъ-ха,и мен ме кефи _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
winx

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 6:23 pm Заглавие: |
|
|
много ми харесва много добре си изпълни титаник много е сладка,яка,мили4ка,красива напрао бойестена.вси4ки които са за нея да я поткрепат да спе4ели  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Пет Май 11, 2007 9:09 pm Заглавие: |
|
|
И мене мноУу ме кефи...сега тя ми е фаворит... _________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
БЯЛА ФЕЯ
|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 10:26 am Заглавие: |
|
|
тя е много сладка,страхотна певица е и мисля че ще спечели! _________________