Предишната тема :: Следващата тема |
Харесва ли ви Бритни? |
ДА |
|
41% |
[ 21 ] |
МАЛКО |
|
17% |
[ 9 ] |
НЕ |
|
29% |
[ 15 ] |
ЯКИЧКА Е |
|
11% |
[ 6 ] |
|
Общо гласове : 51 |
|
Автор |
Съобщение |
ajrata
|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 4:22 pm Заглавие: |
|
|
Бритни ли?!-че тя е супер сладка и миличка много си я обичкам жалко за нещата които стават с нея напоследък,но разбрах че се оправя и много се радвам  _________________ The children want to be big,the huge want to be again children...
Dreams... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 5:41 pm Заглавие: |
|
|
Ай и няколко нейни снимки да сложииим...
Ехххх,а беше сладко момиченце
Нооо малкото момиче порастнаа..
Имаше си и готино гадже...
Ноооо...се разделиха,след известно време Бритни направи грешката да се хване с един задник...
А след това да забременее от него...
Роди и реши , че иска 2-ро дете...
Иии..след втрото раждане мъжа и я остави,а Бритни се отдаде на купони с дружката си Парис Хилтън
Иии..след това изпадна в криза!
Кво ли ще се случи с нея за напред? _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lora
|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 7:48 pm Заглавие: |
|
|
Аз също много харесвам Брит, Вече 8-ма година съм и фен Даже преди време бях пуснала тема за нея, но явно докато не съм влизала, са я изтрили. Много съжалявам за нещата, които й се случват в момента и стискам палци скоро да се оправи, да си стъпи на краката и да се върне към музикалната си кариера! С нея съм! _________________ www.zara-bb.dir.bg
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gbzarkbtb_br17n1

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 4:20 pm Заглавие: |
|
|
Нека я подкрепим,вижте колко е зле!Не сте ли сагласни!Влезте й в положението!Някав мъж дето само й прай деца,изниверява й и после я оставя сама с децата си!Еми,то трябва да си от камак за да не ти стане нищо!НАЛИ ТАКА! :roll: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
БЯЛА ФЕЯ
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:05 am Заглавие: |
|
|
има страхотни песни като baby one more time(влюбена съм в тази песен! ),oops.... I didn't again,tokis и други но в последно време се поизложи ,макар че и кевин има вина за това..но чух че щяла да записва песен с джъстин,дано се съвземе и отново превземе класациите! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 2:17 pm Заглавие: |
|
|
Аз четох някъде,че Джъстин искал да говори с нея,а майката на Бритни не му давала.За да не се появят някви надежди за Бритни да се събере с Джъстин.Обаче аз много ше се изкефя ако Джъстин и Бритни се съберат отново! _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ajrata
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 2:42 pm Заглавие: |
|
|
KiSs написа: |
Аз четох някъде,че Джъстин искал да говори с нея,а майката на Бритни не му давала.За да не се появят някви надежди за Бритни да се събере с Джъстин.Обаче аз много ше се изкефя ако Джъстин и Бритни се съберат отново! |
ами Кико те няма да се съберат щот той ся е с няква...забрайх ква беше ама си има приятелка...а и нали тя беше в клиника и той отишъл да я види и тя се разплакала и той много и помагал емоционално но и аз много искам да са съберат... :/ мноу са сладки и двамата  _________________ The children want to be big,the huge want to be again children...
Dreams... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dream_girl
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 7:08 pm Заглавие: |
|
|
Ами не е лоша!Всеси понякога си има проблеми!  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
БЯЛА ФЕЯ
|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 12:02 pm Заглавие: |
|
|
Аз четох някъде,че Джъстин искал да говори с нея,а майката на Бритни не му давала.За да не се появят някви надежди за Бритни да се събере с Джъстин.Обаче аз много ше се изкефя ако Джъстин и Бритни се съберат отново! |
неееееееее!!!той е само за мееееееееен.
иначе ще се радвам много ако бритни се съвземе ноооо,само да не припарва до него _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
tzveti1991
|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 10:27 am Заглавие: |
|
|
БРИТНИ ВИНАГИ МИ Е ХАРЕСВАЛА И ВИНАГИ ЩЕ МИ ХАРЕСВА!!НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА СЕ ЗАВЪРНЕ НА СЦЕНАТА И ДАНО БЪДЕ ПО-ЯКА ОТ ВСЯКОГА!  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
anitu
|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 10:00 pm Заглавие: |
|
|
Ем не е лошо момичето,има много хубави песни/Toxic,Ops I Did It Again,Born To Make You Happy и т.н./,но наистина в последно време откача...След като се раздели с Кевин се почна,първо по купони с Парис Хилтън,после снимки без бельо,сега пък с гола глава.Кариерата и наистина замря,от скоро не е пускала нищо...А за децата и...направо не ги знам кво ше правят с такава майка |
с тва сам повече от съгласна!!!песните и от едно време бяха страхотни!!имаше милиони фенове всички я обичаха.......но изведнъж........пропадна.а горе споменатите песни и досега ги слушам мн са яки _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
belqzaniq_
Регистриран на: 27 Юли 2007 Мнения: 228 Местожителство: В Къщата На Музиката
|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 5:03 pm Заглавие: |
|
|
Ми бБритни се загуби иначе ЯКИЧКА Е!  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Miss_SlimShady
|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 4:50 pm Заглавие: |
|
|
Просто не искам да я коментирам, никога не съм я харесвала, ноито нея като личност, нито стила и песните и  _________________
Dein Auto und deine Scheine,
wir Bitches denken nur ans Eine!
Komm fick mit mir,
ich will fickn mit dir, ich will fickn mit dir |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bubblin_girl
|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 5:02 pm Заглавие: |
|
|
Miss_SlimShady написа: |
Просто не искам да я коментирам, никога не съм я харесвала, ноито нея като личност, нито стила и песните и  |
И аз така! _________________ I feel as If I'm through,
Please believe in me!
'Cause what I need is for you,
To believe in me....! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
petq
Регистриран на: 10 Май 2007 Мнения: 2053 Местожителство: Град на греха
|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 8:28 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Ехеее кога бях малка я харесвах, да. Песните й бяха хубави, тя беше много прилична. Едно време.......
Сега вече не ми допада. Държането й, това че не се поддържа. Дано успее да се съвземе и да се върне на сцената, но променена. |
Баладите на Бритни Спиърс са много добри,любима ми е "Someday(I will understand)". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|