Предишната тема :: Следващата тема |
Има ли звезди в България? |
Да |
|
51% |
[ 47 ] |
Не |
|
48% |
[ 44 ] |
|
Общо гласове : 91 |
|
Автор |
Съобщение |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 5:40 pm Заглавие: |
|
|
WENDY написа: |
gogo__14 написа: |
добре аз неразбирам как може да нехаресвате певиците а да продалжавате да ходите на техните концерти???а и кои сме ние да садим този и онзи заа различното му даржание????а не можем сички да бадем еднакви???? |
Ами аз ако знаех до каква простотия ще стигне Камелия, нямаше да ходя на концерта на турнето през лятото! Тогава просто реших, че все пак има някои певици, за които си заслужава да отида! Но другото лято ако това нещо се повтори (да вземат Камелия и Малина, а да не вземат Вероника), няма да отида на тъпия им концерт! И без това чалгата ми е писнала точно заради такива като кака ти Камелия! |
ама и аз неразбирам вече хора!!!!не ви харесва чалгата не ви харесва ЛИЛИ ИВАНОВА????????дата примера са пална противоположност!!!!!!значи не цените изкуството и труда ня някои хора!!!!!!а и не е нужно да садим различните нали????????????доста тапо щеше да баде да живем в свят които сички се обличат ееднакво нали????/ _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 6:09 pm Заглавие: |
|
|
gogo__14 написа: |
ама и аз неразбирам вече хора!!!!не ви харесва чалгата не ви харесва ЛИЛИ ИВАНОВА????????дата примера са пална противоположност!!!!!!значи не цените изкуството и труда ня някои хора!!!!!!а и не е нужно да садим различните нали????????????доста тапо щеше да баде да живем в свят които сички се обличат ееднакво нали????/ |
Къде съм споменала Лили Иванова, че я намесваш и нея?
Аз ценя труда на хората, които правят нещо хем различно, хем разумно. Камелия се постара да е различна, но дали това се хареса на публиката - не! Това да излезеш полугола пред цяла България не е труд, а безсрамие! А и Камелия не се облича различно, тя просто не се облича!
Не искам да споря с теб, но ти ме принуждаваш! Пусни си Сити ТВ за пет минути поне да видиш, че там всички изпълнители са различни и стилни, и не излизат голи на сцената! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 6:13 pm Заглавие: |
|
|
добре де ако искаш да ми кажеш право в очите че не сам ти симпатичен че не харесваш и неодобряваш моите подписи и предпочитания моляте кажи ми го още сега,моляте??????  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 6:20 pm Заглавие: |
|
|
Гого,времеее ти е да научиш един урок-ТОВА,че някой не е съгласен с теб,НЕ ЗНАЧИ,че не те харесва!Такам...Аз никога не съм била на чалга-концерт Не ми харесва!И без това там не пеят някои по-известнички,а такива,които са готови да правят шоу за кеф на българите... _________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 6:24 pm Заглавие: |
|
|
Нямам нищо против теб! Слагай си каквито искаш подписи - същото важи за всички - всеки има право да харесва каквото иска и когото иска!
Просто не съм съгласна с теб, че Камелия е звезда - нужно е много повече за да бъдеш звезда!
Хайде, не се сърди сега, да не правим кавги! Изобщо не исках да се караме! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 6:43 pm Заглавие: |
|
|
WENDY написа: |
Нямам нищо против теб! Слагай си каквито искаш подписи - същото важи за всички - всеки има право да харесва каквото иска и когото иска!
Просто не съм съгласна с теб, че Камелия е звезда - нужно е много повече за да бъдеш звезда!
Хайде, не се сърди сега, да не правим кавги! Изобщо не исках да се караме! |
ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ Е ТАКА --------------НО ЗАЩО ЛИ ОЩЕ ТИ НЯМАМ ДОВЕРИЕ??????????  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
winx

|
Пуснато на: Съб Дек 02, 2006 11:29 am Заглавие: |
|
|
според мен има много звезди в българия |
|
Върнете се в началото |
|
 |
charovnitsa_007
Регистриран на: 21 Юни 2006 Мнения: 512 Местожителство: при тайните агенти в ...София
|
Пуснато на: Вто Яну 02, 2007 10:22 pm Заглавие: |
|
|
не,разбира се...всичко е комерс  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2007 11:46 am Заглавие: |
|
|
winx написа: |
според мен има много звезди в българия |
има много които искат да бъдат звезди,но с нищо не са го доказали,а малко са доказалите се звезди!! _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
bSb_gIrL
Регистриран на: 18 Яну 2007 Мнения: 36 Местожителство: In mY BaCkStReeT wOrLd!
|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 5:41 pm Заглавие: |
|
|
ГРАФА е най-добрата звезда в България и заслужава световно-известно признание, защото е страхотен талант!!!  _________________ This is a song for the unloved...
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
moni_pln
|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 9:14 pm Заглавие: |
|
|
POD ZVEZDI AZ LI4NO RAZBIRAM HORA KOITO SA PREUSPELI I OSTANALI V SARCATA NA VSEKI!!! IVANA E EDNA OT TQH!TQ E ISTINSKA ZVEZDA!!! DRUGI KATO NAPRIMER STOICHKOV,LILI IVANOVA,VALQ BALKANSKA I T.N!AMA HORA KOITO NE PRAVQT NI6TO V PALNIQT SMISAL NA DUMATA NE SA NI6TO!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Warmness of the soul
|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 6:28 pm Заглавие: |
|
|
Ами Лили Иванова колкото и да не я понасям ако беше направила такава кариера в америка сигурно щеше да е милиардеррка  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krisityyy
|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 1:26 pm Заглавие: |
|
|
естествено че има звезди |
|
Върнете се в началото |