Предишната тема :: Следващата тема |
ХАРЕСВА ЛИ ВИ ПРЕДАВАНЕТО NO CONNECTION? |
ДА |
|
40% |
[ 20 ] |
НЕ |
|
59% |
[ 29 ] |
|
Общо гласове : 49 |
|
Автор |
Съобщение |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 5:04 pm Заглавие: |
|
|
Някои от нещата, които ще видите в NO CONNECTION на 12-ти Февруари ( понеделник от 22:30 )
Игра на народна топка със завързани очи и медицинска топка от 8 кг.
Опити за скачкане от снежно скокче със скички, сноуборд и шейна.
Много забавни зрителски клипове.
Разбиване на различни неща в самите нассссссссс....
както и други простотийки...
Приятно гледане  _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Съб Фев 17, 2007 5:44 pm Заглавие: |
|
|
Гледайте телевизия ММ онлайн ! / 17.02.2007
От тази седмица, можете да гледате телевизия ММ през интернет ! Това става много лесно : просто трябва да влезете в официялния сайт на телевизията на адрес : http://www.mmtv.bg и да кликнете върху надписа : Гледайте ММ online тук , които се намира в горния десен ъгъл. _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Нед Фев 18, 2007 9:01 pm Заглавие: |
|
|
Ето част от нещата, които ще можете да видите в предаването ни, този понеделник - 19-ти Февруари от 22:30 часъъъъът :
Игра на снежни топки по леко странен начин.
Умишлено стъпване на градинско гребло.
Физико химични експерименти.
Идиотска анкета.
и други неща !!!! _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 9:37 pm Заглавие: |
|
|
Ето част от нещата, които ще можете да видите в предаването ни, този понеделник - 26-ти Февруари от 22:30 часъъъъът :
Идиотски физико-химичен експеримент - част II .
Игра на снежни топки, по леко странен начин.
Скачкане от скокче с ръчна количка.
Опасна игра на боулинг !!!
Първа и втора част, на курса ни по английски език за тъпанари.
и други неща !!!!  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 10:06 pm Заглавие: |
|
|
Ами май само ти си пишеш тук!!!  _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 7:05 pm Заглавие: |
|
|
gogo__14 написа: |
Ами май само ти си пишеш тук!!!  |
е и това за теб проблем ли е ???
мен лично не ме притеснява,защото така и така още в самото начало направих тема за предаването и не мисля да я зарежа ще пускам поне всяка седмица какво ще има в предаването може да има някой скрит фен,който да чете скришом може пък някой да му стане интересно от анонса и да хвърли поглед на Нед и компания
никой не задължавам и не спирам да пише тук,но аз ще продължа да си пускам анонсите не мисля,че преча на някой с това _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho
|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 11:24 am Заглавие: |
|
|
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ СКРИТИ И ЯВНИ ФЕНОВЕ НА НЕД И КОМПАНИЯ
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 11:39 am Заглавие: |
|
|
sasho написа: |
|
Ами,май повечето изглежда са скрити или просто не съществуват!!!  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho
|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 1:13 pm Заглавие: |
|
|
слушай, дечко писна ми от теб и от заядливия ти тон. не си ли наясно, че поне половината, които не влизат повече във форума е заради теб. след като се появи от нищото и се намести трайно тук, липсата на комуникативност и елементарно възпитание, което демонстрираш могат да издържат много малко хора, които не са на 14-15 години, да не говорим за Джу, Рочо и мен, които сме минали 20-те. ако не се спреш или поне си размърдаш малко мозъчната кутия и се опиташ да разбереш защо повечето те посочиха за скандалжията на форума, виждам как ще останеш да си пишеш тук сам _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 2:28 pm Заглавие: |
|
|
|
Ами,май повечето изглежда са скрити или просто не съществуват!!!  |
Аз пък чета тук!!!Нещо да ми кажеш имаш ли е паляк?Мале Гогоо земи си напълни устата с лайна и млъкни! _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 7:40 pm Заглавие: |
|
|
ludata_katalina написа: |
|
Аз пък чета тук!!!Нещо да ми кажеш имаш ли е паляк?Мале Гогоо земи си напълни устата с лайна и млъкни! |
Ами,ако пишеш нещо обидно---->поне измисли нещо ново,че тва просто е една фраза на Деси,която е променена!!! _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 8:46 pm Заглавие: |
|
|
|
Аз пък чета тук!!!Нещо да ми кажеш имаш ли е паляк?Мале Гогоо земи си напълни устата с лайна и млъкни! |
Ами,ако пишеш нещо обидно---->поне измисли нещо ново,че тва просто е една фраза на Деси,която е променена!!! |
Taй ли си мислишш..хахаха..не е тай просто теб те свързвам само с лайна пък и се налага да си затваряш устата и такамм..
Латерна такава...наистина толкова много хора избягаха от форума заради теб и заради скандалите които стават заради теб!Оо0оф никога не съм виждала по прост човек от теб..бе ня ко повече да говоря! _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 8:50 pm Заглавие: |
|
|
|
Ами,ако пишеш нещо обидно---->поне измисли нещо ново,че тва просто е една фраза на Деси,която е променена!!! |
Taй ли си мислишш..хахаха..не е тай просто теб те свързвам само с лайна пък и се налага да си затваряш устата и такамм..
Латерна такава...наистина толкова много хора избягаха от форума заради теб и заради скандалите които стават заради теб!Оо0оф никога не съм виждала по прост човек от теб..бе ня ко повече да говоря! |
Скандалите тук,съществуват много от преди аз да съм тук!!!И много хора са избягали преди това!Примерно Лора..!!!Така я ми дай ти някои,които е избягал заради мене!!! _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 8:55 pm Заглавие: |
|
|
|
Латерна такава...наистина толкова много хора избягаха от форума заради теб и заради скандалите които стават заради теб!Оо0оф никога не съм виждала по прост човек от теб..бе ня ко повече да говоря! |
Скандалите тук,съществуват много от преди аз да съм тук!!!И много хора са избягали преди това!Примерно Лора..!!!Така я ми дай ти някои,които е избягал заради мене!!! |
Toчно определни хора не мога да ти кажа ,но бъди сигурен , че им такива.Например новите поситетели във форума,като видят скандалите които стават заради теб и се отказват да седят във форума.Да си призная и аз ако бях новак,нямаше да седя в този форум.Но просто вече от толкова мн време влизам в него , че е станал част от ежедневието ми и не мога без него!Също така мога да ти кажа , че на на 1 път мислех да напусна форума точно заради теб!Щото си един малоумен идиот който се заяжда с всички!Точка по въпроса!!! _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 9:32 pm Заглавие: |
|
|
|
Скандалите тук,съществуват много от преди аз да съм тук!!!И много хора са избягали преди това!Примерно Лора..!!!Така я ми дай ти някои,които е избягал заради мене!!! |
Toчно определни хора не мога да ти кажа ,но бъди сигурен , че им такива.Например новите поситетели във форума,като видят скандалите които стават заради теб и се отказват да седят във форума.Да си призная и аз ако бях новак,нямаше да седя в този форум.Но просто вече от толкова мн време влизам в него , че е станал част от ежедневието ми и не мога без него!Също така мога да ти кажа , че на на 1 път мислех да напусна форума точно заради теб!Щото си един малоумен идиот който се заяжда с всички!Точка по въпроса!!! |
Форумците бягат,защото са им омръзнали групичките,които могът да си ги намерят и в училище!А такава групичка в началото си направихте ти Деси и Гери,по-късно и Уенди и Вип,и др за вас несъщевствуваха ,от там започнаха проблемите..........!!!И второ бягат като виждат псувните,и обидите---->не характерни за мен!!! _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|