Предишната тема :: Следващата тема |
ЗАВРЪЩТА ЛИ СЕ РЕТРОТО? |
то винаги е било на мода |
|
66% |
[ 6 ] |
да |
|
22% |
[ 2 ] |
не |
|
11% |
[ 1 ] |
|
Общо гласове : 9 |
|
Автор |
Съобщение |
ioni

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 9:09 pm Заглавие: ЗАВРЪЩА ЛИ СЕ РЕТРОТО? |
|
|
това си е мое мнение,но според мен ретрото е на мода!все пове4е от познатите ми слу6ат ретро поп,рок и дори 4алга |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 9:38 pm Заглавие: |
|
|
АМА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ПРАВИШ АНКЕТА БЪДИ ДОСТАТЪЧНО КОРЕКТНА ДА СЛОЖИШ И ОТРИЦАНИЕТО,ТОЕСТ КАТО ВЪЗМОЖЕН ОТГОВОР''НЕ''!!!!НЕ РАЗБРАЛИ ВЕЧЕ ,ТВА ЧЕ ТИ ХАРЕСВАШ ДАДЕНО НЕЩО,НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ВСИЧКИ ГО ХАРЕСВАТ!!!!ОФФФФФФФФФФ!!! _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 9:56 pm Заглавие: |
|
|
gogo__14 написа: |
АМА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ПРАВИШ АНКЕТА БЪДИ ДОСТАТЪЧНО КОРЕКТНА ДА СЛОЖИШ И ОТРИЦАНИЕТО,ТОЕСТ КАТО ВЪЗМОЖЕН ОТГОВОР''НЕ''!!!!НЕ РАЗБРАЛИ ВЕЧЕ ,ТВА ЧЕ ТИ ХАРЕСВАШ ДАДЕНО НЕЩО,НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ВСИЧКИ ГО ХАРЕСВАТ!!!!ОФФФФФФФФФФ!!! |
Проблем ли имаш? На мен пък си ми харесва, много си е хубава музиката! А тва, че ти не слушаш друго, освен тъпата чалга, си е твой проблем!
И така... не знам дали ретрото се връща на мода или винаги си е било модерно! А и това не е от голямо значение! Важното е, че в момента е модерно и наистина има защо! Много хубава музика! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 10:02 pm Заглавие: |
|
|
АМА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ПРАВИШ АНКЕТА БЪДИ ДОСТАТЪЧНО КОРЕКТНА ДА СЛОЖИШ И ОТРИЦАНИЕТО,ТОЕСТ КАТО ВЪЗМОЖЕН ОТГОВОР''НЕ''!!!!НЕ РАЗБРАЛИ ВЕЧЕ ,ТВА ЧЕ ТИ ХАРЕСВАШ ДАДЕНО НЕЩО,НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ВСИЧКИ ГО ХАРЕСВАТ!!!!ОФФФФФФФФФФ!!! |
добавих "не"  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 10:16 pm Заглавие: |
|
|
jessy написа: |
добавих "не"  |
Благодаря,Джеси!!!Много точна си!  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 10:17 pm Заглавие: |
|
|
Ретрото е един от най-великите стилове! Оу, обожавам го!
Който не го разбира този стил и си мисли, че е само "Ко-ко-джамбо" не му разбира!
Якото е, че всички ретро песни си имат мелодия, която е ясно изразена. Днешните песни залгат на тупци-дупцито, демек повече на ритъма. Аз харесвам тупци-дупци, ама... бре ретрото е номер 1! _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise!
Последната промяна е направена от desi_jc на Чет Фев 22, 2007 10:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 10:17 pm Заглавие: |
|
|
WENDY написа: |
Проблем ли имаш? На мен пък си ми харесва, много си е хубава музиката! А тва, че ти не слушаш друго, освен тъпата чалга, си е твой проблем!
И така... не знам дали ретрото се връща на мода или винаги си е било модерно! А и това не е от голямо значение! Важното е, че в момента е модерно и наистина има защо! Много хубава музика! |
Малеее,Уенди,на кво са прайш са....?
Въпроса нестоя до това кои какво слуша,а до елементарна съобразителност!!!Не значи че трябва всички да харесваме ретро,сега значиии!!!  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 10:28 pm Заглавие: |
|
|
Малеее,Уенди,на кво са прайш са....?
|
На тва, което е!
_________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 10:50 pm Заглавие: |
|
|
Тва ми е любия стил музика, заедно с R&B.
Няма какво да кажа, освен че май трябваше да съм родена по-рано, за да дивея повече по дискотеките на тези хитове . Сега само на ретро партитата, които обаче искам да се похваля че в софииските дискотеки се учестяват. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 7:36 am Заглавие: |
|
|
Ооо и аз адски много се кефя на някои реторо хитчета,на повечето де Песните са страхотни и винаги ще бъдат харесвани и ценени от хората,които в действителност разбират от хубава музика  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 8:57 pm Заглавие: |
|
|
между другото бях писала не като отговор,но не знам какво е станало.а който не харесва ретрото и не му е изгодно не6то от анкетата да не взема у4астие.просто е  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 9:15 pm Заглавие: |
|
|
ioni написа: |
между другото бях писала не като отговор,но не знам какво е станало.а който не харесва ретрото и не му е изгодно не6то от анкетата да не взема у4астие.просто е  |
Ами при създаването на ''анкета'',ти си длъжна да зададеш всички възможни отговори!Така се прави анкета,и това са нейните изисквания и функции по-принцип!!!А и не е толкова просто,щом някои не харесва ретро,непременно не трябва да пише ли!!!Абсурд!Това е тема,и освен положителни,за да бъде по интересно ,трябват и отрицателни мнения!!!! _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 1:00 pm Заглавие: |
|
|
ioni написа: |
Ами при създаването на ''анкета'',ти си длъжна да зададеш всички възможни отговори!Така се прави анкета,и това са нейните изисквания и функции по-принцип!!!А и не е толкова просто,щом някои не харесва ретро,непременно не трябва да пише ли!!!Абсурд!Това е тема,и освен положителни,за да бъде по интересно ,трябват и отрицателни мнения!!!! |
Гого, не е нужно да се занимаваш с това. Това е наша работа.
Всичко останало под мен - ПО ТЕМАТА _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lindsay
|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 8:21 pm Заглавие: |
|
|
Обичам ретрото! Тоя стил е направо велик! Не мога да разбера хора, които не харесват ретрото - според мен те нямат вкус! Много си е хубаво, а най-любимата ми песен е Nana - "Lonely"! _________________
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 8:43 pm Заглавие: |
|
|
Айде поздрав за всички:
Eruption - One Way Ticket _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|