Предишната тема :: Следващата тема |
могат ли 4алга певиците да се нарекат звезди? |
да |
|
33% |
[ 5 ] |
не |
|
66% |
[ 10 ] |
|
Общо гласове : 15 |
|
Автор |
Съобщение |
ioni

|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 10:43 am Заглавие: могат ли 4алга певиците да се нарекат звезди? |
|
|
това е доста обсъждана тема но не я видях тука.така че пишете.могат ли да се нарекат звезди момиченца,които пеят на плейбек и се пълнят със силикон?????според мен не.
Последната промяна е направена от ioni на Пон Юни 04, 2007 1:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 11:05 am Заглавие: |
|
|
Според мен има и такива, които могат ... Ако не можеха, нямаше да са сред 50те Български изпълнители, пеещи песента "Не сте сами"! _________________ Опууууууууууууушен
Запушеееееееееееееееееееен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 11:18 am Заглавие: |
|
|
^VIP^ написа: |
Според мен има и такива, които могат ... Ако не можеха, нямаше да са сред 50те Български изпълнители, пеещи песента "Не сте сами"! |
Тя и темата не е за тук,ама айде Виви и Джеси ще я преместят,пък и аз мисля че има такава тема!!!Иначе дам,щом се наредиха сред звездите имат заслуги......!!! _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 12:40 pm Заглавие: |
|
|
gogo__14 написа: |
^VIP^ написа: |
Според мен има и такива, които могат ... Ако не можеха, нямаше да са сред 50те Български изпълнители, пеещи песента "Не сте сами"! |
Тя и темата не е за тук,ама айде Виви и Джеси ще я преместят,пък и аз мисля че има такава тема!!!Иначе дам,щом се наредиха сред звездите имат заслуги......!!! |
Мммм..... според мен темати си е за тука. Няма значени, че става въпрос за поп-фолк. Има си връзка с Бг звезди. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 12:55 pm Заглавие: |
|
|
Могат да,щом някои ги поканиха да участват в песента за медиците-"Не сте сами"..Пьк и не всички пеят на плейбек и ходят полуголи.Има си добри и стойностни изпьлнители,дори и да не са много |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krisityyy
|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 1:25 pm Заглавие: |
|
|
есътествено те са си звезди |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 10:42 pm Заглавие: |
|
|
Това че могат да пеят не ги прави звезди... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 10:47 pm Заглавие: |
|
|
miss_sixty написа: |
Това че могат да пеят не ги прави звезди... |
Напротив---->това което могат да правят ги прави звезди,не ги прави звезди колко партита са посетили като някои други!Или искаш да кажеш,че пък звезди са тези префурцунки които се държат за ''цепката''на някои богаташ!!!И заради това те са звезди,иманно защото могат да правят нещо стоиностно!!! _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 10:50 pm Заглавие: |
|
|
miss_sixty написа: |
Това че могат да пеят не ги прави звезди... |
Напротив---->това което могат да правят ги прави звезди,не ги прави звезди колко партита са посетили като някои други!Или искаш да кажеш,че пък звезди са тези префурцунки които се държат за ''цепката''на някои богаташ!!!И заради това те са звезди,иманно защото могат да правят нещо стоиностно!!! |
не неказвам нищо такова!не го и мисля!просто уто4навам - тва е факт има мноо хора дето могат да пеят - и аз мога!Ма не съм звезда!Сещаш ли се за кво говоря? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 12:23 pm Заглавие: |
|
|
А кой е казал, че фолкпевиците могат да пеят? Голяма част от тях са просто едни изрусени силиконени кукли, които не могат да пеят! Има и такива, които могат да пеят, но те се броят на пръсти! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 2:37 pm Заглавие: |
|
|
WENDY написа: |
А кой е казал, че фолкпевиците могат да пеят? Голяма част от тях са просто едни изрусени силиконени кукли, които не могат да пеят! Има и такива, които могат да пеят, но те се броят на пръсти! |
А ко си гледала последния концерт ,всичко беше на живо!!!Искам да уточня,че и планета мура мега беше на живо!!!  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
kpateto
|
Пуснато на: Съб Мар 03, 2007 9:40 pm Заглавие: |
|
|
МНОГО относително е ! Някои от тях може да се нарекат звезди-Ивана и Глория!!!! Защото другите са изрусени силиконени кукли,като част от тях не могат е да пеят!http://cards.funnystories.ru/288100 ))))))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Преслава*
|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 1:08 pm Заглавие: |
|
|
Моето мнение е ,че не може да слагаме всички фолк певици под един знаменател.Преслава,Анелия,Ивана и Глория наистина са звезди и имат завидни гласови данни.А за останалото...кво да кажа-имитаторки  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 8:53 pm Заглавие: |
|
|
Попринцип звездите са на небето!Но има хора които са заслужили да ги определят като звезди.Но в България такива хора няма!Според мен най-малко чалга певиците могат да се нарекат звезди...Емил Димитров е по-достоен да се нарече "звезда" пред тия.Повечето са силиконени,гласовете им са обработени в компютър, а песните им кавъри..С какво са заслужили да са звезди?С големите си цици?Или с "ангелските" си гласове?А може би с 100-те пластични операции които са си правили?Или с песента влязла в главите на цял свят и превърнала се в световен хит/която всъщност не съществува/?Това не са звезди,това са интересни,известни личности привлекли вниманието на 1 милионна/и по-малко/ българска аудитория! _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 9:14 am Заглавие: |
|
|
WENDY написа: |
А кой е казал, че фолкпевиците могат да пеят? Голяма част от тях са просто едни изрусени силиконени кукли, които не могат да пеят! Има и такива, които могат да пеят, но те се броят на пръсти! |
А ко си гледала последния концерт ,всичко беше на живо!!!Искам да уточня,че и планета мура мега беше на живо!!!  |
Значи затова концерта беше толкова зле! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|