Предишната тема :: Следващата тема |
Гледате ли го? |
редовно |
|
61% |
[ 19 ] |
изобщо |
|
12% |
[ 4 ] |
само когато има кастинги |
|
25% |
[ 8 ] |
|
Общо гласове : 31 |
|
Автор |
Съобщение |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 10:13 am Заглавие: |
|
|
Днес е края на конкурса,призовавам всички ценителли на красивото,модерното и талантливото да подкрепят:[b]Павлина петрова [/b] _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 11:45 pm Заглавие: |
|
|
ми както се разбра Метинчо спечели ,макар и с незапалено Ферари-излагацияяяя голямаааааааааа _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 7:30 am Заглавие: |
|
|
Ей аз стисках палци на Кирил,даже не можах даповчрвам,че Лилия има повече гласове от него Метин хубаво танцува като цяло,но ми се струва,че повече гледа да прави шоу,а не реално да танцува....Както и да е,всичко приключи честита победа на Метин  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 7:38 am Заглавие: |
|
|
jessy написа: |
Ей аз стисках палци на Кирил,даже не можах да повярвам,че Лилия има повече гласове от него Метин хубаво танцува като цяло,но ми се струва,че повече гледа да прави шоу,а не реално да танцува....Както и да е,всичко приключи честита победа на Метин  |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 10:29 am Заглавие: |
|
|
Мале Метин спечели,не мога да повярвам------>Ах,как страдам.Ах,как страдам!Да си кара със здраве наградата де,я няма да плача сега!Ах,как страдам.Ах.как страдам!  _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 12:01 pm Заглавие: |
|
|
Исках Кирил да спечели! Изпратих 10 SMS-a за него! Не съжалявам за SMS-ите, защото и без това скоро ми изтича ваучера, а имам доста парички в него!
Бях разочарована, че не спечели Кико, малко ревнах, ама ми мина! Нямам търпение сега да видя клипа на песента, която Слави е написал за конкурса! Нямам търпение и да видя Кико на стадиона лятото! Хах, тоя човек пак ще участва в турне - миналата година на Пайнер, тая година на Слави!
Да му е честито Ферарито на Метин!!! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 1:34 pm Заглавие: |
|
|
Аз си бях за Метин през цялото време и си знаех че той ще спечели.Пратих около 20 смс-а за него и ето че и благодарение на мен спечели Голям сладур е и много бих се радвала да се запозная с това сльнце.Ако някой знае кьде да му пиша да казва |
|
Върнете се в началото |
|
 |
didi
|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 3:39 pm Заглавие: |
|
|
Ani_Girl написа: |
Аз си бях за Метин през цялото време и си знаех че той ще спечели. |
хах, и аз така Метин ми беше фаворит првз цялото време, но ме кефеха и Алинчето (много се радвам за нея, голяма е сладурана ) и Самоел! И Кирил да беше спечелил, пак щях да се радвам, обаче ако Лилия-щях да се гръмна (никак не ми е симпатично това момиче ) Радвам се, че ще има и 2 сезон на конкурса! _________________ Животът не се мери с броя на вдишванията, а с моментите, които спират дъха ни!!!
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 9:56 pm Заглавие: |
|
|
Абе всички си денсеха супер. Страххотноо, страххотно
Единствено Кирил нямаше да е честно да спечели, въпреки че танцува наистина много добре. Но хора той е ПРОФЕСИОНАЛЕН ТАНЦЬОР Когато ходих в школата по танци на пайнерския балет "Магия" ръководен от сестрата на Клавдия от СА - Вили, съм го виждала, ходеше с тях на турнета и работеше в този балет.
Условието беше участниците да са аматьори, т.е да не танцуват професионално и да не си изкарват прехраната занимавайки се с това Момчето наистина си танцува перфектно, но нямаше да е честно да спечели. Все пак си има правила, глупаво е да не се спазват, когато се провежда такъв сладурски конкурс. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 11:08 pm Заглавие: |
|
|
Надявам се да ни ми се разсърдите за Кирил , но наистина много се ядосвам на такива неща . Може да са съвсем незначителни, но ми правят впечатление и не е справедливо към останалите. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Нед Фев 04, 2007 9:41 am Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Надявам се да ни ми се разсърдите за Кирил , но наистина много се ядосвам на такива неща . Може да са съвсем незначителни, но ми правят впечатление и не е справедливо към останалите. |
еее Васи стига бе за кво да ти се сърдим...Ясно,че имаше правила за участие,но все пак всяко правило си има изключения нали така...Например Клавдия и Марин бяха на 17 години ако не се лъжа като участваха във Стар Академи и си спомням,че бяха направили компромис с тях,за да участват....А в последствие и Марин спечели нали
Но щом хората са харесали Метин повече от Кирил,ок няма лошо  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Нед Фев 04, 2007 9:43 am Заглавие: |
|
|
didi написа: |
хах, и аз така Метин ми беше фаворит првз цялото време, но ме кефеха и Алинчето (много се радвам за нея, голяма е сладурана ) и Самоел! И Кирил да беше спечелил, пак щях да се радвам, обаче ако Лилия-щях да се гръмна (никак не ми е симпатично това момиче ) Радвам се, че ще има и 2 сезон на конкурса! |
Ей и аз много се радвам,че ще има втори сезон Някой мисли ли да се явява?? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Нед Фев 04, 2007 10:56 am Заглавие: |
|
|
хах, и аз така Метин ми беше фаворит првз цялото време, но ме кефеха и Алинчето (много се радвам за нея, голяма е сладурана ) и Самоел! И Кирил да беше спечелил, пак щях да се радвам, обаче ако Лилия-щях да се гръмна (никак не ми е симпатично това момиче ) Радвам се, че ще има и 2 сезон на конкурса! |
Ей и аз много се радвам,че ще има втори сезон Някой мисли ли да се явява?? |
Ами бьдете сигурни,че ако имах 18 годинки вьобще нямаше да се замисля и щях да участвам.Убожавам да танцувам,просто това ми е в крьвта и се надявам само да ме изчакат от екипа да стана на 18 че да участвам и аз |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Нед Фев 04, 2007 12:30 pm Заглавие: |
|
|
Ей и аз много се радвам,че ще има втори сезон Някой мисли ли да се явява?? |
Ами бьдете сигурни,че ако имах 18 годинки вьобще нямаше да се замисля и щях да участвам.Убожавам да танцувам,просто това ми е в крьвта и се надявам само да ме изчакат от екипа да стана на 18 че да участвам и аз |
Аз тогава ще бъда на 17 и половина и се чудя дали ще ми направт проблем ако участвам  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Нед Фев 04, 2007 7:41 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Надявам се да ни ми се разсърдите за Кирил , но наистина много се ядосвам на такива неща . Може да са съвсем незначителни, но ми правят впечатление и не е справедливо към останалите. |
еее Васи стига бе за кво да ти се сърдим...Ясно,че имаше правила за участие,но все пак всяко правило си има изключения нали така...Например Клавдия и Марин бяха на 17 години ако не се лъжа като участваха във Стар Академи и си спомням,че бяха направили компромис с тях,за да участват....А в последствие и Марин спечели нали
Но щом хората са харесали Метин повече от Кирил,ок няма лошо  |
За тях поне се знаеше, че са на 17 и беше известно на всички. Поиска се някво разрешение и така.....А за Кирил до последно се кри. Даже, когато му беше на гости беше нормално да каже, но явно щеше да стане скандал. Нищо, както и да е...станалото, станало.
А отностно явяването на кастинга....имам огромното желание да се явя на втория сезон . Даже на първото ми хрумна, веднага щом видях рекламата и червеното ферари Ама само при мисълта, че трябваше да си права видео касета....и то мина срока за записване
Но при втория мисля да подхода сериозно . Само дано да е след юли месец, че иначе няма как. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|