Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

NO CONNECTION
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 48, 49, 50  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ТВ ПРЕДАВАНИЯ
Предишната тема :: Следващата тема  

ХАРЕСВА ЛИ ВИ ПРЕДАВАНЕТО NO CONNECTION?
ДА
40%
 40%  [ 20 ]
НЕ
59%
 59%  [ 29 ]
Общо гласове : 49

Автор Съобщение
sasho

Местожителство: sofiq

МнениеПуснато на: Пон Яну 08, 2007 10:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

приятелче и аз нямам ММ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad пускай резюме да сме в час, а на кабелния оператор сардечни поздрави на майка му Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас

МнениеПуснато на: Чет Яну 11, 2007 11:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

така е много гадно,защото се оказа,че само аз май гледам в момента NC Crying or Very sad както сам се убеди въпреки че аз ти го разказах-друго си е да се гледа ... Rolling Eyes

Не се взимайте насериозно Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Juli

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 10:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж какво Гого, много одавна искам да ти кажа някой неща, но вземам под внимание факта, че си в пубертета и си мълча. Това че не пиша често във форума не означава че не чета, ти сладък си една от причините да не пиша тук, само като ти прочета неграмотните постове и ми прилошава, жалко че не си се научил да пишеш а си на 14. Писна ми от непрекъснатото ти заяждане, все разбираш от всичко, все много знаеш, моля те не ми казвай кога съм права и кога не, че заради теб ще си докарам Бан Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gogo__16

Местожителство: В призрачният град....

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 10:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аххххххх чакам ме разчуствааа!!!!!и сега какво да седна да-----> Crying or Very sad ли очакваш!!!!проблема си е лично твои,и не мисля че това е основателна причина да не пишеш!!!!/пък и ''''неграмотни''''са ми били мнениятаа Laughing /

Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
VIVI
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 10:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Изтрих вече тези постове, но вие продължавате. Стига бе хора.... не си заслужава да спорите за такива неща. Всеки си е прав за себе си. Wink

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 10:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Juli написа:
Виж какво Гого, много одавна искам да ти кажа някой неща, но вземам под внимание факта, че си в пубертета и си мълча. Това че не пиша често във форума не означава че не чета, ти сладък си една от причините да не пиша тук, само като ти прочета неграмотните постове и ми прилошава, жалко че не си се научил да пишеш а си на 14. Писна ми от непрекъснатото ти заяждане, все разбираш от всичко, все много знаеш, моля те не ми казвай кога съм права и кога не, че заради теб ще си докарам Бан Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

напълно съм съгласна с Джу, а и още нещо Гого как може да кажеш че кабелните оператори са спряли ММ заради предаването на Нед-първо да ти кажа,че ставаше дума за друго и 2-ро предаването на Нед е едно от предаванията на ММ, а не единственото и мога също така да ти кажа,че NC е най-гледаното предаване по ММ

Върнете се в началото
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 10:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

VIVI написа:
Изтрих вече тези постове, но вие продължавате. Стига бе хора.... не си заслужава да спорите за такива неща. Всеки си е прав за себе си. Wink

ми Виви да права си ама Гого пише глупости ми да се замисли малко .... то се видя че тая тема я съсипа като не харесва предаването да престане да пише в тази тема никой не го кара насила

Върнете се в началото
Juli

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 10:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами то и някой слабоумен ще забележи, че си неграмотен, айде със здраве!

Върнете се в началото
gogo__16

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 10:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Alex написа:
VIVI написа:

ми Виви да права си ама Гого пише глупости ми да се замисли малко .... то се видя че тая тема я съсипа като не харесва предаването да престане да пише в тази тема никой не го кара насила

добре де от една страна имаш право,оба4е доколкото знам темата е и за отрицателни и за положителни мнения,така че..........?

Върнете се в началото
Juli

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 11:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Виви, моля те изтрий ги пак, искам да се извиня на Ал че оплескахме темата Rolling Eyes

Върнете се в началото
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 11:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gogo__14 написа:
Alex написа:
VIVI написа:

добре де от една страна имаш право,оба4е доколкото знам темата е и за отрицателни и за положителни мнения,така че..........?

да това го знам ама ти не мислиш ли че прекаляваш вече с това ,че било брутално и не знам си какво още Evil or Very Mad ми каза го 1,2 пъти ,а стига толкова де

Върнете се в началото
gogo__16

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 11:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Juli написа:
Виви, моля те изтрий ги пак, искам да се извиня на Ал че оплескахме темата Rolling Eyes

добре де но нека първо алекс да ми отговори на въпросааа!!!

Върнете се в началото
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 11:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Juli написа:

няма защо да се извинямаш Джу - напротив даже ти благодаря,че докато нас ни е нямало ти си спасила положението Wink

Върнете се в началото
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 11:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gogo__14 написа:
Juli написа:

добре де но нека първо алекс да ми отговори на въпросааа!!!

отговорих ти Wink нямам нищо против теб ама някой път ме ядосваш много Rolling Eyes

Върнете се в началото
gogo__16

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 11:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ема това че аз критикувам/основателно или не/предаванетоо,не значи 4е непремено някои трябва да''''защити полжението'''',както ти сам каза!!!!!!Неразбираш ли човек----тва е моито мнение и не целя да обидя нито теб,нито другите които гледат как се прави слава с цената на злоопотребяване със собственото си тяло!!!надявам се този път да си ме разбрал правилноо!? Razz Confused

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ТВ ПРЕДАВАНИЯ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 48, 49, 50  Следваща
Страница 42 от 50

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети