Предишната тема :: Следващата тема |
ХАРЕСВА ЛИ ВИ ПРЕДАВАНЕТО NO CONNECTION? |
ДА |
|
40% |
[ 20 ] |
НЕ |
|
59% |
[ 29 ] |
|
Общо гласове : 49 |
|
Автор |
Съобщение |
sasho
|
Пуснато на: Пон Яну 08, 2007 10:29 am Заглавие: |
|
|
приятелче и аз нямам ММ пускай резюме да сме в час, а на кабелния оператор сардечни поздрави на майка му  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Чет Яну 11, 2007 11:45 pm Заглавие: |
|
|
така е много гадно,защото се оказа,че само аз май гледам в момента NC както сам се убеди въпреки че аз ти го разказах-друго си е да се гледа ...  _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juli
|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2007 10:47 pm Заглавие: |
|
|
Виж какво Гого, много одавна искам да ти кажа някой неща, но вземам под внимание факта, че си в пубертета и си мълча. Това че не пиша често във форума не означава че не чета, ти сладък си една от причините да не пиша тук, само като ти прочета неграмотните постове и ми прилошава, жалко че не си се научил да пишеш а си на 14. Писна ми от непрекъснатото ти заяждане, все разбираш от всичко, все много знаеш, моля те не ми казвай кога съм права и кога не, че заради теб ще си докарам Бан  _________________
Живеят само влюбените, останалите просто съществуват! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2007 10:52 pm Заглавие: |
|
|
аххххххх чакам ме разчуствааа!!!!!и сега какво да седна да-----> ли очакваш!!!!проблема си е лично твои,и не мисля че това е основателна причина да не пишеш!!!!/пък и ''''неграмотни''''са ми били мнениятаа / _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2007 10:53 pm Заглавие: |
|
|
Изтрих вече тези постове, но вие продължавате. Стига бе хора.... не си заслужава да спорите за такива неща. Всеки си е прав за себе си. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2007 10:54 pm Заглавие: |
|
|
Juli написа: |
Виж какво Гого, много одавна искам да ти кажа някой неща, но вземам под внимание факта, че си в пубертета и си мълча. Това че не пиша често във форума не означава че не чета, ти сладък си една от причините да не пиша тук, само като ти прочета неграмотните постове и ми прилошава, жалко че не си се научил да пишеш а си на 14. Писна ми от непрекъснатото ти заяждане, все разбираш от всичко, все много знаеш, моля те не ми казвай кога съм права и кога не, че заради теб ще си докарам Бан  |
напълно съм съгласна с Джу, а и още нещо Гого как може да кажеш че кабелните оператори са спряли ММ заради предаването на Нед-първо да ти кажа,че ставаше дума за друго и 2-ро предаването на Нед е едно от предаванията на ММ, а не единственото и мога също така да ти кажа,че NC е най-гледаното предаване по ММ _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2007 10:56 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Изтрих вече тези постове, но вие продължавате. Стига бе хора.... не си заслужава да спорите за такива неща. Всеки си е прав за себе си. |
ми Виви да права си ама Гого пише глупости ми да се замисли малко .... то се видя че тая тема я съсипа като не харесва предаването да престане да пише в тази тема никой не го кара насила _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juli
|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2007 10:56 pm Заглавие: |
|
|
Ами то и някой слабоумен ще забележи, че си неграмотен, айде със здраве! _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2007 10:58 pm Заглавие: |
|
|
Alex написа: |
Изтрих вече тези постове, но вие продължавате. Стига бе хора.... не си заслужава да спорите за такива неща. Всеки си е прав за себе си. |
ми Виви да права си ама Гого пише глупости ми да се замисли малко .... то се видя че тая тема я съсипа като не харесва предаването да престане да пише в тази тема никой не го кара насила |
добре де от една страна имаш право,оба4е доколкото знам темата е и за отрицателни и за положителни мнения,така че..........? _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juli
|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2007 11:00 pm Заглавие: |
|
|
Виви, моля те изтрий ги пак, искам да се извиня на Ал че оплескахме темата  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2007 11:01 pm Заглавие: |
|
|
gogo__14 написа: |
Alex написа: |
ми Виви да права си ама Гого пише глупости ми да се замисли малко .... то се видя че тая тема я съсипа като не харесва предаването да престане да пише в тази тема никой не го кара насила |
добре де от една страна имаш право,оба4е доколкото знам темата е и за отрицателни и за положителни мнения,така че..........? |
да това го знам ама ти не мислиш ли че прекаляваш вече с това ,че било брутално и не знам си какво още ми каза го 1,2 пъти ,а стига толкова де _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2007 11:01 pm Заглавие: |
|
|
Виви, моля те изтрий ги пак, искам да се извиня на Ал че оплескахме темата  |
добре де но нека първо алекс да ми отговори на въпросааа!!! _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2007 11:02 pm Заглавие: |
|
|
няма защо да се извинямаш Джу - напротив даже ти благодаря,че докато нас ни е нямало ти си спасила положението  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2007 11:04 pm Заглавие: |
|
|
gogo__14 написа: |
добре де но нека първо алекс да ми отговори на въпросааа!!! |
отговорих ти нямам нищо против теб ама някой път ме ядосваш много  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2007 11:07 pm Заглавие: |
|
|
ема това че аз критикувам/основателно или не/предаванетоо,не значи 4е непремено някои трябва да''''защити полжението'''',както ти сам каза!!!!!!Неразбираш ли човек----тва е моито мнение и не целя да обидя нито теб,нито другите които гледат как се прави слава с цената на злоопотребяване със собственото си тяло!!!надявам се този път да си ме разбрал правилноо!?  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
|