Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Инфо
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> MUSIC IDOL
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
jessy
Moderator

Местожителство: SiN CiTy

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 4:45 pm    Заглавие: Инфо Отговорете с цитат

Някои знае ли нещо повече Мюзик Айдъл?Аз лично нямам идея какво точно представлява,гледам постоянно рекламите по бтв,но чесно да ви кажа не съм запозната точно какво представлява така,че ако имате повече инфо или сте гледали някои друг сезон пишете Wink Winkаз се замислих по едно време дали да се явя на кастинга,но реших да не плаша журито Laughing Laughing Laughing

Местожителство: В призрачният град....

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 4:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хмммммммм..................какъв кастинг,какво предаване,какво чудо,какви пет лева???????????????

Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 5:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bTV продуцира най-успешния музикален формат в света под името Music Idol

Водещи на шоуто ще бъдат лицата на bTV Иван и Андрей

Най-успешният музикален формат в света на всички времена - Pop Idol – идва в България. Шоуто държи абсолютен световен рекорд по активно гласуваща аудитория и е категоризиран от критиците като “световен феномен”. Българската продукция на Pop Idol носи името Music Idol, а изпълнителен продуцент е компанията “Седем осми”. “Фронтмени” на шоуто са атрактивните водещи на bTV Иван и Андрей.

Всеки на възраст от 16 до 28 години, който смята, че има талант за пеене, има шанс да се превърне в българския музикален идол. Предварителните кастинги стартират през януари 2007 г. и ще бъдат проведени в пет поредни седмици в най-големите градове в страната - Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София. В конкурса могат да участват всички желаещи, независимо от местожителството и образованието си. Няма никакво ограничение за музикалните стилове, в които младите таланти желаят да се изявят.

Участието в кастингите ще става след предварително записване, чийто старт ще бъде официално обявен от bTV. Кандидатите ще имат възможност да изберат в кой град желаят да бъдат прослушани от журито на конкурса.

Около 100 участници ще бъдат одобрени от журито за втори кръг. Накрая ще останат 12 финалисти, които ще пеят на живо по bTV. Оттам нататък решаваща е ролята на публиката, която ще гласува за любимците си по sms и телефон.

Победителят в Music Idol ще стане ясен в началото на лятото и ще получи наградата си – договор с водеща продуцентска компания.

За Pop Idol

Pop Idol е британска продукция, собственост на компанията FremantleMedia и реализирана в около 100 издания под различни имена, в близо 40 държави. Шоуто бележи голям успех дори в страни с много консервативни култури. Идейната концепция за този ТВ формат е от 1998 г. и принадлежи на музикалния импресарио Саймън Фулър. Дебютът на Pop Idol е на 5 октомври 2001 г. по британската телевизия ITV1 и постига голям успех. Съществуват много копия на Pop Idol, но до момента нито едно не е постигнало успеха на Pop Idol. Сред най-известните участници в историята на Pop Idol в света е Кели Кларксън, победителка в американската продукция American Idol през 2002 година. Тя е певица и актриса, носителка е на наградата Грами и е постигнала голям успех в поп и рок жанровете. Дебютният поп албум на Кларксън - Thankful (2003) – е продуциран от RCA Records. Вторият й албум - Breakaway (2004) – става мултиплатинен, а след неговия успех Кларксън се ориентира към рок музиката.
Върнете се в началото
Juli

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 5:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Голяма съм шматка, Госта съм аз ама забравих да си вляза с именцето Laughing

Това шоу много прилича на "Стар Академи", победителя щял да получи договор с компания, най-вероятно толкова колкото талантите получиха или колкото Светльо от ФС. Да видим дали този ще получи Confused

Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
WENDY

Местожителство: VrAcA

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 8:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

jessy написа:
аз се замислих по едно време дали да се явя на кастинга,но реших да не плаша журито Laughing Laughing Laughing

Що така бе, Поли? Rolling Eyes Никой няма да се уплаши от теб, даже би било готино да те гледаме по телевизията! Very Happy

gogo__14 написа:
хмммммммм..................какъв кастинг,какво предаване,какво чудо,какви пет лева???????????????

Гледай реклами бе, Гого! Wink

МнениеПуснато на: Пет Яну 12, 2007 9:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

наи-голямото нещо което мразя на телевизията са тъпите и досадни реклами....................................особено на наи-интересното на филмаа! Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
jessy
Moderator

МнениеПуснато на: Съб Яну 13, 2007 6:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="WENDY"]
jessy написа:
аз се замислих по едно време дали да се явя на кастинга,но реших да не плаша журито Laughing Laughing Laughing

Що така бе, Поли? Rolling Eyes Никой няма да се уплаши от теб, даже би било готино да те гледаме по телевизията! Very Happy

ооо не наистина не искам да го причинявам на хората,а и на вас форумците също....макар че като даваха Стар Академи с една приятелка си обещахме,че ще се явим на следващото Стар Академи,ако има такова де....но вече се отказах от тея мечти не не и не... Laughing Laughing

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 9:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

полиии,не се подценявай,туко виж те избрали!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Idea Idea Idea

Върнете се в началото
jessy
Moderator

МнениеПуснато на: Сря Яну 17, 2007 2:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gogo__14 написа:
полиии,не се подценявай,туко виж те избрали!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Idea Idea Idea

еее то май вече свърши срока за записване Laughing Laughing Laughing нищо може би някой друг път Laughing Laughing

МнениеПуснато на: Сря Яну 17, 2007 6:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

еееееееееее,исках да те гледам по телевизията,защото най-веротно щяха да те приемат!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Върнете се в началото
jessy
Moderator

МнениеПуснато на: Сря Яну 17, 2007 7:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gogo__14 написа:
еееееееееее,исках да те гледам по телевизията,защото най-веротно щяха да те приемат!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ее като направят Стар Академи 2 ще съм на линия Wink Wink обещавам на всички Wink Wink

МнениеПуснато на: Сря Яну 17, 2007 7:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

jessy написа:
gogo__14 написа:

ее като направят Стар Академи 2 ще съм на линия Wink Wink обещавам на всички Wink Wink

Надявам се найстина!!!! Very Happy

Върнете се в началото
^VIP^

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Яну 17, 2007 9:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Записванията за Music Idol приключиха и четиричленно жури започва обиколка из страната, за да проведе петседмичен кастинг за прослушване на кандидатите.

Те наброяват малко над 8200 човека, а първата спирка е на 18-ти януари в Русе.

Хората, които ще решават кой го бива и кой не, ще бъдат Йорданка Христова, Дони, Глория и Слави Трифонов.

Журито изглежда малко странно на пръв поглед, защото Дони беше свързан активно и с шоуто на Нова телевизия – Стар Академи.

Това обаче изглежда като незначителна подробност пред факта, че Йорданка Христова бе член на журито на Евровизия, което изхвърли Слави за втора поредна година и го накара да фучи и беснее месеци наред.

Той вероятно и досега не е преживял тази обида.

Тогава певицата каза, че недоумява какъв е този напън у Слави за Евровизия, след като това е конкурс за млади изпълнители. На Орлин Горанов това явно също не му пречи, след като той и тази година стигна до финалите на конкурса.

Добре, че в Music Idol има възрастови ограничения, че току виж и там се пробвал и вземе, че премине. Нищо против г-н Горанов, но някои неща наистина трябва да се оставят на младите.

Една от най-утвърдените поп фолк изпълнителки, Глория, е удачен избор, имайки предвид опита и популярността й в тази сфера. Последният член на журито е самият Слави Трифонов, който е и главен продуцент на Music Idol, а и всички знаят, че той не обича да изпуска нещата от контрол.

В продължение на 5 седмици ще бъдат прослушани всички записали се и от тях ще бъдат избрани 100 човека за втори кръг, който ще се проведе в София. Те ще бъдат редуцирани до 40 и оттам нататък всичко се оставя в ръцете на зрителите, които чрез sms-и и обаждания ще гласуват за своите любимци.

Младите и жените ламтят най-много за слава и музикална кариера. Това показва предварителната статистика на bTV, според която кандидатите между 16 и 20 години са проявили най-голяма активност, а близо 72% от всички записали се са жени.

Music Idol е един от най-успешните телевизионни формати в света и най-вероятно и в България ще се радва на голям успех. Шоу е гарантирано, че ще има - малко или много, но големият въпрос е дали най-накрая то ще успее да остави трайна следа, да намери или да създаде изпълнител, който наистина да стане популярен.

Досега конкурсите на Слави Трифонов и продукцията на Нова телевизия – Стар Академи, не успяха да раздвижат музикалната сцена у нас.

Евгени Димитров, който е креативният продуцент на проекта, увери, че екипът на шоуто ще се потруди с всички сили да реализира таланта на изпълнителите, но призна, че гаранция за успех няма.

Наградата от Music Idol е договор с водеща продуцентска компания, a парично възнаграждение не се предвижда.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
BG_TeDo

МнениеПуснато на: Чет Яну 18, 2007 12:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Незнам какво ще представява това реалити, но от сега заевявам, че няма да го гледам.
Първо защото ще го продъцира Слави и второ ще го дават по няй-тъпата ТВ в България.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gogo__16

МнениеПуснато на: Чет Яну 18, 2007 1:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BG_TeDo написа:
Незнам какво ще представява това реалити, но от сега заевявам, че няма да го гледам.
Първо защото ще го продъцира Слави и второ ще го дават по няй-тъпата ТВ в България.

хахаххахаххаххахххахахха...........ако битиви е най-тъпата телевизия,просто тогава другите/става въпрос за тези като---евроком,европа,канал 3,ринг тв,веселина,мсат,фокс краим,александра и т.н./трябва да не съществуват и аз да съм станал на трамвай!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> MUSIC IDOL Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 1 от 5

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети