Предишната тема :: Следващата тема |
Харесватели Beyonce? |
Да |
|
80% |
[ 65 ] |
Не |
|
19% |
[ 16 ] |
|
Общо гласове : 81 |
|
Автор |
Съобщение |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Нед Ное 12, 2006 6:27 pm Заглавие: |
|
|
Страшна мацка,много земен човек,страхотен глас и хубави песни Нищо лошо не мога да кажа за нея... _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sexy_Asi
|
Пуснато на: Пон Ное 13, 2006 5:52 pm Заглавие: Beyonce e super! |
|
|
Smqtam 4e Beyonce e mnogo krasiva i ima NEVEROQTEN GLAS!Tq e luibimata mi pevica!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Пон Ное 13, 2006 5:58 pm Заглавие: Re: Beyonce e super! |
|
|
Sexy_Asi написа: |
Smqtam 4e Beyonce e mnogo krasiva i ima NEVEROQTEN GLAS!Tq e luibimata mi pevica!!! |
здравеи,в този форум има вече МОДЕТОРИ И ПРАВИЛА ,така че няма да е лошо да ги прочетеш иначе модеторите ще ти трият мненията!!!!казвам ти това с наи добри НАМЕРЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nicol
|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 11:11 am Заглавие: |
|
|
DEBELOGUZA,ZLOBNA,IZTURKANA I GROZNOVATA  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 9:55 pm Заглавие: |
|
|
Nicol написа: |
DEBELOGUZA,ZLOBNA,IZTURKANA I GROZNOVATA  |
Хехехеххе...защото имитира Риана,а?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nicol
|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 1:37 am Заглавие: |
|
|
ПИШИ НА КИРИЛИЦА _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasavicite
|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 12:45 pm Заглавие: |
|
|
ДА  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 1:28 pm Заглавие: |
|
|
ПИШИ НА КИРИЛИЦА |
Аз пиша,ама ти май не...  Не,към мен ли беше отправено това?  _________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 1:33 pm Заглавие: |
|
|
Супер е _________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 1:37 pm Заглавие: |
|
|
_________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
winx

|
Пуснато на: Съб Дек 02, 2006 10:55 am Заглавие: |
|
|
песните и са много хубави но ина4е на вън6ност е малко грозновата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
beyonce_love
|
Пуснато на: Съб Дек 02, 2006 9:45 pm Заглавие: |
|
|
Защо?Защото твоята любимка Риана се опитва да и вземе дългогодишното гадже?Защото Риана имитира Бионсе?Защото идола на любимката ти е самата Бионсе?Защото Риана взима нейни реплики и ги използва в интервюта и клипове?Защото едно 18 хлапе ще се мисли за нещо повече 25 годишна жена с 9 години музикална кариера?За това ли е такава според теб Бионсе?Ами,че Риана заяви,че Бионсе е нейн идол и тя я обича много ама аз бих казала,че като харесваш даден човек не би трябвало да правиш опити да му вземеш гаджето например!Ти си доста завистлива и злобна не Бионсе!Много ме дразнят подобни изказвания!И пиши на кирилица!
ps:Бионсе е любимата ми певица от години на ред!Много я обичам супер е!Номер 1!Много ми е харесвала и като визия,глас абе абсолютно всичко в нея е супер!
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nicol
|
Пуснато на: Пон Дек 04, 2006 5:38 pm Заглавие: |
|
|
beyonce_love написа: |
Защо?Защото твоята любимка Риана се опитва да и вземе дългогодишното гадже?Защото Риана имитира Бионсе?Защото идола на любимката ти е самата Бионсе?Защото Риана взима нейни реплики и ги използва в интервюта и клипове?Защото едно 18 хлапе ще се мисли за нещо повече 25 годишна жена с 9 години музикална кариера?За това ли е такава според теб Бионсе?Ами,че Риана заяви,че Бионсе е нейн идол и тя я обича много ама аз бих казала,че като харесваш даден човек не би трябвало да правиш опити да му вземеш гаджето например!Ти си доста завистлива и злобна не Бионсе!Много ме дразнят подобни изказвания!И пиши на кирилица!
ps:Бионсе е любимата ми певица от години на ред!Много я обичам супер е!Номер 1!Много ми е харесвала и като визия,глас абе абсолютно всичко в нея е супер!
|
хахахаххахаа ****Вие тука сте се насъбрали наи-големите измети в света и само загрозявате форума на списание Блясък
Мисля 4е у тебе се е насъбрала голяма завист и злоба сре6ту Рияна ПО-добрите побеждават у4и се от тази поговорка Един ден ако поумнее6 6те разбере6 смисълът и То4но такиеа хора простовати като тебе ме мотивират да у4а 6тото като си представя колко проста мога да съм като тебе ми се повръ6та затова ти бледнее6 пред мене не ми завиждаи нито на Рияна _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Пон Дек 04, 2006 7:40 pm Заглавие: |
|
|
Айде шът тука, кво се разправяте! Един харесва едната, друг харесва другата, ама не се обиждайте взаимно! Nicol, разбрахме, че не харесваш Бионсе, ама не можа ли да го кажеш съвсем възпитано и цивилизовано като нормален човек! Кво си започнала да обиждаш тука всички наред! По-кротко де! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пон Дек 04, 2006 10:40 pm Заглавие: |
|
|
Nicol, яко те тресе нервната криза на пубертета. Чак ме е жал за теб, наистина
Ако не искаш да си останеш на това ниво на което си по-добре уважавай мнението на хората и бъди сигурна че то понякога ще се различава от твоето. С тези обиди нищо не постигаш, защото всеки от нас който чете твойте писания, знае че не отговоря на нито една обида от твоя страна.
И аз харесвам Риана, но не съм тръгнала да обиждам Бионсе. Най-малкото защото предендирам, че съм интелигентна и уважавам интересине на другите. Научи се и ти да бъдеш по-сдържана, ако не искаш да се превърнеш в най-лошото както виждам за теб - утрепка.
Много ми е лесно да те банна поради всичките обиди и думи, но явно няма да го направя. Прецени сама защо и направи нещо по-въпроса ТИ да не проваляш с тези постове форума. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|