Предишната тема :: Следващата тема |
Дразни ли ви слагането на големи сними в подписите |
1. да |
|
41% |
[ 30 ] |
2. не |
|
58% |
[ 42 ] |
|
Общо гласове : 72 |
|
Автор |
Съобщение |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Съб Ное 25, 2006 7:52 pm Заглавие: |
|
|
sasho написа: |
БЛАГОДАРЯ VIV  |
и има защо да и благодариш все пак!!!!  _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 9:20 am Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
молба до модераторките, върнете опцията за промяна в съобщенията |
Трудно ми е да намера опция за възможност да си променяте съобщенията . Ще се опита ме с Джеси в най-скоро време да разрешим проблема. |
Виви аз по принцип намерих такава опция,но още когато бяхме в студио Итти и Румяна ни запознаваше с форума забелязах,че тя промени опцията така,че ние с теб единствено да можем да променяме мненията...По принцип,не съм сигурна,но ако върнем нещата както бяха преди и форумците могат да си променят съобщенията ние няма да можем да им ги променяме...
Но обещавам на всички ви,че ще потърсим начин да оправим нещата _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 7:56 pm Заглавие: |
|
|
jessy написа: |
VIVI написа: |
молба до модераторките, върнете опцията за промяна в съобщенията |
Трудно ми е да намера опция за възможност да си променяте съобщенията . Ще се опита ме с Джеси в най-скоро време да разрешим проблема. |
Виви аз по принцип намерих такава опция,но още когато бяхме в студио Итти и Румяна ни запознаваше с форума забелязах,че тя промени опцията така,че ние с теб единствено да можем да променяме мненията...По принцип,не съм сигурна,но ако върнем нещата както бяха преди и форумците могат да си променят съобщенията ние няма да можем да им ги променяме...
Но обещавам на всички ви,че ще потърсим начин да оправим нещата |
Да, може да е така . Нямям си и на идея, но може и да пробваме.
Дано скоро оправим този проблем  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
EliTo___
|
Пуснато на: Пон Ное 27, 2006 6:17 pm Заглавие: |
|
|
мм само да попитам в раздела Стар академи каде е темата за Марин ?Що сте я изтрили |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Пон Ное 27, 2006 10:53 pm Заглавие: |
|
|
EliTo___ написа: |
мм само да попитам в раздела Стар академи каде е темата за Марин ?Що сте я изтрили |
Ели,не сме я изтрили,но когато с Виви бяхме в студио Итти да ни обясняват за форума,жената,която отговаря за форума сложи ограничение например ако 50 дни не се пише в една тема тя автоматично се изтрива...Ще говорим с Виви дали евентуално може да се направи нещо по въпроса,но това просто не зависи от нас  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
emi_jorj
Регистриран на: 22 Юли 2006 Мнения: 26 Местожителство: Plovdiv i USA
|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 2:49 pm Заглавие: |
|
|
момичета къде е темата за скайп |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 11:28 am Заглавие: |
|
|
Виви,Джеси,искам да ви помоля,ако е възможно да дадете линк към програма за намаляване на подписите!Така веднъж завинаги ще се разреши и този проблем!Благодаря,още веднъж!!!! _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 11:50 am Заглавие: |
|
|
Гого,няма такава програма...
Виж ся щи обесня
Влизаш в Paint,избираш file и после open,избираш картинката,след като тя ти излезе щракваш върху втората иконка най отгоре където е лентата с интрументите/иконката представлява един четериъгълник който е направен с прекъсната линия/,после само даваш десен бутон върху картинката и избираш Stretch/Skew и от там където ти пише се по 100% да кажем променяш 100 на 50 /и на двете полета трябва да е едно и също число/ и се получава образа се намаля и става наполовина на предишната си големина... Надявам се да си схванал щот кат та знам къв си бавен... _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 11:56 am Заглавие: |
|
|
ludata_katalina написа: |
Гого,няма такава програма...
Виж ся щи обесня
Влизаш в Paint,избираш file и после open,избираш картинката,след като тя ти излезе щракваш върху втората иконка най отгоре където е лентата с интрументите/иконката представлява един четериъгълник който е направен с прекъсната линия/,после само даваш десен бутон върху картинката и избираш Stretch/Skew и от там където ти пише се по 100% да кажем променяш 100 на 50 /и на двете полета трябва да е едно и също число/ и се получава образа се намаля и става наполовина на предишната си големина... Надявам се да си схванал щот кат та знам къв си бавен... |
Добре,ще пробвам в най-скоро време!!! _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 9:44 pm Заглавие: |
|
|
е не знам дали тук е най-правилното място да постна въпросчето си,но искам да попитам как мога да си сменя ника във форума _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 10:43 pm Заглавие: |
|
|
Alex написа: |
е не знам дали тук е най-правилното място да постна въпросчето си,но искам да попитам как мога да си сменя ника във форума |
Това е малко глуповато според мен,но имаш право да питаш,щом Каталина го направи!!! _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 6:19 am Заглавие: |
|
|
gogo__14 написа: |
е не знам дали тук е най-правилното място да постна въпросчето си,но искам да попитам как мога да си сменя ника във форума |
Това е малко глуповато според мен,но имаш право да питаш,щом Каталина го направи!!! |
тебе не съм те питала за мнение така,че си трай  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 2:04 pm Заглавие: |
|
|
gogo__14 написа: |
Това е малко глуповато според мен,но имаш право да питаш,щом Каталина го направи!!! |
Гого престани да се месиш на хората В момента никой не ти е искал мнението и после защо се заяждали..ами как няа се заяждат.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 8:44 pm Заглавие: |
|
|
май никой не ми обърна така или иначе внимание на въпроса  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
|