Предишната тема :: Следващата тема |
Вярно ли е? |
да |
|
20% |
[ 10 ] |
не |
|
79% |
[ 39 ] |
|
Общо гласове : 49 |
|
Автор |
Съобщение |
eli_sweet
|
Пуснато на: Нед Апр 23, 2006 8:13 pm Заглавие: Опа, хип-хопа ли развали децата? |
|
|
Ами май заглевието говори достатъчно за темата която искам да засегна в тази тема Как мислите вие  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Нед Апр 23, 2006 10:00 pm Заглавие: |
|
|
лично за мене тва не е верно...едва ли хип-хопа може да развали децата хахах _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Сря Апр 26, 2006 7:18 pm Заглавие: |
|
|
...... или вина да има и Устата Ааа не едвали _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
eli_sweet
|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2006 2:29 pm Заглавие: |
|
|
Ок ами хора като Мишо шамара и всякакви такива Това Устата, Ъпсурт, Румънеца и Енчев -не говоря за тях а за хора като него и компанията му, хора рецитиращи простотии...  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DiVa&ShAsTlIvA
|
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 2:02 am Заглавие: |
|
|
хахаха пълни глупости.как рапа ше развали децата ?! бляяя.....бляяяя пълни глупости  _________________ Как мислиш, какво ли си мислят звездите, когато видят падащи хора ?
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mimolinka
|
Пуснато на: Пет Май 12, 2006 1:10 pm Заглавие: |
|
|
Hora izvinete ama az s16to slu6am HIP-HOP i ne moga da kaja 4e s1m razvalena,vse s16tata s1m si(dori i r1cete i krakata sa mi na mqstoto)Awe vij te k'vo prosto se 4udqt na kogo da prehv1rlqt vinata,ne e li taka??????  _________________ Kogato c1fnat temenugite,ebi im mamata na drugite-gledai samo ti da si dobre!!! ~))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kukli4ka
|
Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 12:03 pm Заглавие: |
|
|
be molq vi kvi sa tez izg1zici nqma takova ne6to toi te u4i pone na ne6to?  _________________ {} |
|
Върнете се в началото |
|
 |
отка4алката
Регистриран на: 04 Авг 2006 Мнения: 3 Местожителство: тъмните софииски ули4ки
|
Пуснато на: Пет Авг 04, 2006 9:03 pm Заглавие: излагате се хораа |
|
|
eli_sweet няма да го кажа като ли4на обида към теб но това е наи -безмозна4но написаната тема която съм 4ела до сега..... незнам каква музика слу6а6 но сидеики по това 4е марин4о ти е на профила не е хип-хоп. тези индивиди които изреди по-горе нямат ни6то об6то с хип-хоп, те са БГ рапъри които ги слу6ат само ограни4ените отрепки, но в хип-хоп културата има и разли4ни стилове и мн смислени песни аз ли4но живея с тази музика и има мноого такива като мен за това следва6тия път като не разбира6 за кво стаа на въпрос питаи преди пак да си се изложила пред някои които наистина разбира |
|
Върнете се в началото |
|
 |
judista124
|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 10:28 am Заглавие: |
|
|
Абе вие луди ли сте как Хип-Хопа ще развали децата!? Аз съм на 15 години и не съм развален същия съм си,а пак доколкото Шамара човека се кефи на живоtа това че вий не сте като него и му завиждате си е ваш проблем но иначе не Хип-Хопа не разваля децата и никога няма да ги развали!!!!!! _________________ Любовта е сладка но има и салзи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ExTreMe^{F}
|
Пуснато на: Съб Авг 19, 2006 5:19 pm Заглавие: |
|
|
drun... drun... ta plqsSs ....... bojeee kakfi gluposti samoo...  _________________ jivei s kef.... za6toto s kef si praven :PpPpPp~~~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MiNiToOo
|
Пуснато на: Вто Авг 29, 2006 11:03 pm Заглавие: |
|
|
eli_sweet написа: |
Ок ами хора като Мишо шамара и всякакви такива Това Устата, Ъпсурт, Румънеца и Енчев -не говоря за тях а за хора като него и компанията му, хора рецитиращи простотии...  |
iskam da kaja specialno za eli_sweet 4e qvno ne razbira ot muzika ...ni6to li4no eli...no se vslu6ai v pesnite na 6amara i 6te razbere6 4e ne vsi4ki tekstove sa s prostotii!!!primer : "ne iskam da vijdam s1lzi" !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eli_sweet
|
Пуснато на: Вто Сеп 19, 2006 10:09 pm Заглавие: |
|
|
Тази тема я видях във един друг форум и имаше доста голяма дискусия-затова я сложих-не съм вложила нищо лично в това Просто исках да видя дали и тук ще се получи. Ако намеря линк-ще го сложа
П.П Това че Маринчо ми е на подписа какво общо има-момчето и Шамара слуша  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dessi
|
Пуснато на: Сря Ное 08, 2006 9:21 pm Заглавие: |
|
|
не мисля че хип хопа разваля децата. всичко е въпрос на възпитание  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kimberly
|
Пуснато на: Пон Ное 20, 2006 4:39 pm Заглавие: ne,to4no obratnoto-zaradi decata se razvali hoip-hoput |
|
|
в България всеки ги върши едни простотийки-не е истина какво можем да направим за малко повече кинти(за пример 6а).Тоя е такъв смешник на пръв поглед,но всъщност така си привлича аудиторията-неориентирани в музиката дечорлига,които го боготворят и се карат заради него с майките си,които пък от своя страна търчат да се оплакват в\"закрила на детето\",че рапът създавал наркоманчета.Егати глупавата история!!!И ви моля да не наричате шамара рапур,че \"real Гс\"се обръщат в гроба |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 11:35 am Заглавие: |
|
|
САМИЯ ТЕКСТ НА ПЕСНИТЕ НЕ--------------но клиповете на хип хоп песните определено,защото мн.деца се опитват да приличат на тези герои а това води до мн.лоши последици!!!!!!!!!!! _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|