Предишната тема :: Следващата тема |
Харесвате ли я? |
Да |
|
70% |
[ 50 ] |
Не |
|
15% |
[ 11 ] |
Безразлична ми е |
|
14% |
[ 10 ] |
|
Общо гласове : 71 |
|
Автор |
Съобщение |
^VIP^

|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 8:33 pm Заглавие: |
|
|
А аз я записах .... макар, че е в две части _________________ Опууууууууууууушен
Запушеееееееееееееееееееен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
CrAzY_DeViLkIn
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Ако някои я иска да каже  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_ver4eto_
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 8:41 pm Заглавие: |
|
|
Айде недей де,ще се разпространи из целия нет. _________________ *************************************
"Колко малко е нужно на човека и колко много,за да разбере това" О.Уайлд
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
CrAzY_DeViLkIn
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 8:57 pm Заглавие: |
|
|
хахах ок то маи и никои не я иска само митко ти не я ли искаш  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_ver4eto_
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 9:02 pm Заглавие: |
|
|
Аз я имам на gsm-a си,нямам против да си я имам ,но единственото,което ме притесняа е,че някой зложелател, ще я разпространи из нета.
То вямча лошо,разбира се,така ще се чуе от повече хора,но явно си има нещо на ум Вяра,щом не желае все още да се намира тук. _________________ *************************************
Последната промяна е направена от _ver4eto_ на Пон Апр 24, 2006 9:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CrAzY_DeViLkIn
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 9:10 pm Заглавие: |
|
|
Добре еи сега  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CrAzY_DeViLkIn
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 9:12 pm Заглавие: |
|
|
Готово кажи си мнението за записа мале аз щях да умра като ми казаха поздрава направо се паникиосах  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_ver4eto_
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 9:22 pm Заглавие: |
|
|
Определено записът е много добър. Чист.
Защо не ти харесва песничката?
Другият поздрав,след твоя,беше от мен Що ще умираш бре,я стига,животът е пред теб,така радваш хората с тея поздрави само забравих кого поздрави  _________________ *************************************
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
CrAzY_DeViLkIn
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 9:32 pm Заглавие: |
|
|
_ver4eto_ написа: |
Определено записът е много добър. Чист.
Защо не ти харесва песничката?
Другият поздрав,след твоя,беше от мен Що ще умираш бре,я стига,животът е пред теб,така радваш хората с тея поздрави само забравих кого поздрави  |
Хахахаха ами аз това го направих за да пуснат песента ама вобще не очаквах да ми кажат поздрава защото и преди съм пращял ама не са го казвали и умрях направо ами какво да ти кажа защо не харесвам песента абе сега ще ти кажа нещо дано не се разсаредиш аз съм този от форомат на 5от5 дето критикува мн песента мн ми беше забавно да се заяждам с вас от там мжеш да си извадиш изводи защо не харесвам песента аз се заяждах с вас но това което съм го писал за песента си е истина не я харесвам вобще и много ме е яд че това е песента на Вяра очаквах от нея песен с която да разбие класациите а то какво стана както съм написал беше ново предложение в столичен топ10 като ново предложение отпадна в ммтоп 20 даже не я пуснаха какво да говорим  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_ver4eto_
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 9:40 pm Заглавие: |
|
|
Ах,гадино такава!!!
Ами разбирам те.
Наистина,Вяра може да покаже още Мнооого,Много,защото има какво да покаже като талант,глас,емоция,но това е едно начало. И на мен ми харесва.
Но винаги съм твърдяла,че може повече.
Предполагам,и ти ще разбереш,че ние,върлите и фенове,винаги ще я подкрепяме. Пък и именно подкрепа трябва да има Вяра,за да прави тази музика,която ще се харесва.
Ако не друго,приеми го като начало. И се надявай на повече
Няма да променям мнението ти,защото аз лично винаги уважавам чуждото мнение,колкото и различно да е от моето. И си имам на ум,че моето си е мое
Така че...
до тук съм...запецнах  _________________ *************************************
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
_ver4eto_
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 9:43 pm Заглавие: |
|
|
Колкото до БГ Радио - има ли я Вики в студиото,мейлите ти винаги ще се четат. Когато Наско е сам,не смогва и пропуска доста нещица...
Ех...няма начин да пропусна да цитирам една приятелка,която каза много точно - "Вики води предаване,а Вяра пее в него. Очаквано добра комбинация." - автор - radiante  _________________ *************************************
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
CrAzY_DeViLkIn
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 9:48 pm Заглавие: |
|
|
_ver4eto_ написа: |
Ах,гадино такава!!!
Ами разбирам те.
Наистина,Вяра може да покаже още Мнооого,Много,защото има какво да покаже като талант,глас,емоция,но това е едно начало. И на мен ми харесва.
Но винаги съм твърдяла,че може повече.
Предполагам,и ти ще разбереш,че ние,върлите и фенове,винаги ще я подкрепяме. Пък и именно подкрепа трябва да има Вяра,за да прави тази музика,която ще се харесва.
Ако не друго,приеми го като начало. И се надявай на повече
Няма да променям мнението ти,защото аз лично винаги уважавам чуждото мнение,колкото и различно да е от моето. И си имам на ум,че моето си е мое
Така че...
до тук съм...запецнах  |
Да съгласен съм че вие феновете и винаги ще казвате че песента е наи глупавата на света което е нормално и наистина го приемам като начало и се надявам да е такова защото като гледам какво става с всички от академията имам чувството че ще издадат по 1 песен и до там  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jorjfenka
|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 9:47 am Заглавие: |
|
|
И аз много харесвам Вяра, може би не от самото начало, но постепенно разбрах какъв невероятен човек,колко много чувства са събрани в нея, колко е емоционална, естествена и борбена. А това са качества, които ценя много у хората. Има прекрасен глас, всичите и изпълнения много ми харесват, винаги даваше всичко от себе си, беше много артистична и винаги, когато тя пееше успявах да почувствам песента. С Жоржи ги свърза едно прекрасно приятелство и се надявам то да продължи и занапред. Песента на Вяра - "Танго" е страхотна, пожелавам и успех с нея и с всичко останало с което се занимава - тя вече си има своя рубрика в списание Блясък - "Един ден на..." и свое предаване - "Вяра сред звездите", което можете да гладате по Хит ТВ всяка седмица.  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
_ver4eto_
|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 4:10 pm Заглавие: |
|
|
http://5ot5.com/pop_klasaciq.html
Качихме я до осмо място  _________________ *************************************
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 5:18 pm Заглавие: |
|
|
Ама тва "5 от 5" някво предаване ли е, кво е ... Я някой да обясни! _________________ Опууууууууууууушен
Запушеееееееееееееееееееен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|