Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

латиномузиката-световното явление

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ВАШАТА МУЗИКА
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
paulatina

МнениеПуснато на: Сря Сеп 20, 2006 3:42 pm    Заглавие: латиномузиката-световното явление Отговорете с цитат

на мнение съм,че латиномузиката ще превземе света,нещо повече тя дори вече го прави.я вижте-дженифър лопез,кристина агилера,рики мартин,енрике иглесияс,талия,шакира,хуанес,карлос вивес....има и още много певци и групи,които са постигнали много неща-ребелде е добър пример,това е група,която има милиони продадени албуми зад гърба си...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
VIVI
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Сеп 20, 2006 4:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Харесвам тази музика....чувство, ритъм, страст, емоция - всичко на едно. А тези изпълнители, които изброи са ми фаворити.
Дженифър Лопез - тази жена, колкото и да я одумват за мене тя си остава най-невероятната във всяко едно отношение. Обожавам музиката й.
Шакира....тук няма смисъм от коментар. Щом чуя нейна песен няма начин да не станеш да танцуваш....с този глас който притежава и тази ритмична музика, която прави я изстрелва на върха.
Харесвам и Талия, много красива, талантлива певеца и актриса("Росалинда" Smile ).
За Енрике и Рики с това испанско излъчване и тази латино музика, която правят са просто върха.
Напоследък ми харесва и това, че в латиномузиката има и нови елементи, експериментиране. Определено ми допада като стил. Smile

Последната промяна е направена от VIVI на Пет Окт 06, 2006 11:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
desi_jc

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Сря Сеп 20, 2006 4:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами, да! Харесва ми латинската музика и то много. ВИВИнце, няма какво да добавя към твоя коментар освен и това, че и Хуанес много го харесвам. Много ме радва този чоек - има хубави и ритмични песни!

I can hear no other noise!
Върнете се в началото
jessy
Moderator

Местожителство: SiN CiTy

МнениеПуснато на: Пет Сеп 29, 2006 5:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз много харесвам латино музиката може би,защото уча в испанска гимназия и като разбирам какво се пее в песните ми става едно такова хубаво на душатао...имам много яки песничко от сериалчетата,които също много ме радват
Върнете се в началото
gerito_2606

МнениеПуснато на: Съб Сеп 30, 2006 9:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

jessy написа:
И аз много харесвам латино музиката може би,защото уча в испанска гимназия и като разбирам какво се пее в песните ми става едно такова хубаво на душатао...имам много яки песничко от сериалчетата,които също много ме радват

тва е аз друго не се сещам Rolling Eyes ..... само дето не уча в испанска гимназия Wink

http://s4.bg.bitefight.org/c.php?uid=117509
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
jessy
Moderator

МнениеПуснато на: Съб Сеп 30, 2006 9:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Някои друг кефи ли се на испанската и латиноамериканската музика??
Върнете се в началото
VIVI
Moderator

МнениеПуснато на: Нед Окт 22, 2006 10:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Латино наградите на MTV иии..... ШАКИРА Very Happy Very Happy
Arrow

Шакира "окървави" награди на MTV
Колумбийската дива Шакира хвърли в транс публиката с изпълнението си за откриването на Латино наградите на MTV, които се състояха в четвъртък вечерта в мексиканската столица.

Облечена в развяваща се червена рокля и пулсиращи около нея прозрачни кървави воали, тя буквално засенчи останалата церемония и вдигна във въздуха близо 10 000 фена.

Като капак, кръшната певица все и най-важната награда за видео на годината.

Сензация на вечерта бе и акордеонистката Жулиета Венегас, която имаше шест номинации, но си тръгна само с приза за изпълнителка на годината. Освен това Жулиета направи впечатляващо вокално изпълнение в компанията на рапъра Daddy Yankee.

Венегас е сензацията в музикалния латино свят през последните години. Тази година Жулиета спечели четири статуетки на латинските Грами награди за своя албум „"Limon y Sal" („Лимон и сол“).

През 2004 г. любителката на текила пък отнесе още няколко статуетки от същия вид за рок албума си "Si" („Да“).

MTV латино наградите се провеждат за пръв извън САЩ. Миналата година церемонията трябваше да се състои в карибския курорт Плая дел Кармен, но заради урагана Уилма, шоуто бе отменено.

Сред другите бисери на вечерта беше изпълнението на рап бандата Молотов и мексиканската актриса Ана де ла Регера, която започна да прави стрийптийз на сцената.

Сред световноизвестните изпълнители в Мексико сити шоу изнесоха Роби Уилямс и канадката от португалски произход Нели Фуртадо.

Церемонията е гледана от близо 215 мн. души по целия свят, което я прави третата най-гледан MTV церемония след тази на най-главните награди MTV Video Music Awards и наградите на MTV в Европа, всяко от които е гледана от над 1 млрд. души.

Невероятна просто Smile

Moderator

МнениеПуснато на: Съб Апр 21, 2007 2:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Леле,вече съм още по-побъркана по латиното отколкото бях преди Wink Уникална е тая музика Wink Един от абсолютните ми фаворити е Давид Бисбал Wink невероятен е тоя човек Very Happy

Местожителство: ПЕРНИК

МнениеПуснато на: Съб Окт 27, 2007 1:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Когато прочетох темата много ми хареса и за истинските фенове на испанската и латино музиката ще ви дам една страшна песен
Beyonce ft. Alejandro Fernandez-Amor gitana
Потарсете я в датата защото не мога да слагам линкове но задължително я вижте просто е невероятна!!! Exclamation
VIVI
Moderator

МнениеПуснато на: Нед Окт 28, 2007 12:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето я "Amor Gitano" Smile Arrow http://store4.data.bg/telenovelasfans/Multimedia/Beyonce%20Ft.%20-%20Alejandro%20Fernandez%20-%20Amor%20Gitano.mp3
Moderator

МнениеПуснато на: Чет Ное 01, 2007 10:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

VIVI написа:
Ето я "Amor Gitano" Smile Arrow http://store4.data.bg/telenovelasfans/Multimedia/Beyonce%20Ft.%20-%20Alejandro%20Fernandez%20-%20Amor%20Gitano.mp3

Много е добра тая песничка Very Happy Very Happy Ама от кога и тая Бионсе пропя на испански Laughing Laughing Laughing

Местожителство: гр.Пловдив

МнениеПуснато на: Пон Дек 10, 2007 6:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

обичам я!
Best_girl

МнениеПуснато на: Сря Апр 01, 2009 4:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

desi_jc написа:
Ами, да! Харесва ми латинската музика и то много. ВИВИнце, няма какво да добавя към твоя коментар освен и това, че и Хуанес много го харесвам. Много ме радва този чоек - има хубави и ритмични песни!

Buterfly678

МнениеПуснато на: Пон Апр 01, 2013 2:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кога започва да навлиза летино музиката у нас? Question Question Question Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ВАШАТА МУЗИКА Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети