Предишната тема :: Следващата тема |
Кой да е вторият модератор? |
Alex |
|
22% |
[ 8 ] |
Ani_Girl |
|
11% |
[ 4 ] |
jessy |
|
38% |
[ 14 ] |
desi_jc |
|
25% |
[ 9 ] |
емчето |
|
0% |
[ 0 ] |
desi_baby |
|
2% |
[ 1 ] |
|
Общо гласове : 36 |
|
Автор |
Съобщение |
desi_jc

|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 6:35 pm Заглавие: Отговора на Блясък! прочетете го |
|
|
Момичета и момчета, мисля, че идеята се оказа добра да пишем до "Блясък". Ето го отговора и писмото, което пратих!
Здравейте приятели!
Благодаря ви, че сте загрижени за форума на "Блясък". Истинска радост за нас е да имаме такива отдадени почитатели. Прегръщаме идеята ви с две ръце и ви предлагаме шанса да поемете модерирането на форума ни. Кои са най-достойни за модератори ще изберете вие посредством анкета между членовете на форума. Екипът на "Блясък" лично ще се срещне с двамата, събрали най-много гласове. Дерзайте!
Велиана Симеонова
-----------------------------------------------------------------------------------"
Здравейте Блясъковци! Пишат Ви потребителите от форума на списанието.
Повода за това писмо е спешната нужда от модератори във форума. Разбираме, че покрай подготовката на седмичното издание форума остава на заден план. Затова и ви предлагаме да направите модератори поне двама от най-редовните форумци. Мислим, че има добър избор от млади и кадърни хора, които с радост ще се грижат за форума.
Всички ние - редовните форумци страдаме, защото виждаме, че ежедневно потребители биват обиждани и нагрубявани и никой не прави нищо по въпроса. Всеки ден се пишат теми, които се нуждаят от преместване в други раздели, или теми, които вече съществуват. Има и много мнения, които трябва да бъдат цензурирани, защото според нас този форум не е място за такива изказвания и обиди.
Мислим, че едно списание от ранга на "Блясък" не бива да позволява такива своеволия и то в собствения си форум. Преди време обещахте, че ще има модератор, сега се надяваме и да направите нещо по въпроса.
Искрено Ви молим да се погрижите за ВАШИЯ форум. не позволявайте мнението за вас да пада. Нека запазим и малкото редовни форумци!!!
Разбираме закъснението Ви и се надяваме, че скоро ще се радваме на модератори във форума.
Ваши приятели, потребителите от форума Ви!
Гласувайте!!! _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise!
Последната промяна е направена от desi_jc на Нед Сеп 17, 2006 8:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 6:50 pm Заглавие: |
|
|
Леле,мн бьрзо ни отговориха И сега как ще става гласуването?Трябва да се направи гласуване чрез анкета в отделна тема ли,щото аз не разбрах много...?!Аз вече сьм си намислила кои да избера  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 6:55 pm Заглавие: |
|
|
Ani_Girl написа: |
Леле,мн бьрзо ни отговориха И сега как ще става гласуването?Трябва да се направи гласуване чрез анкета в отделна тема ли,щото аз не разбрах много...?!Аз вече сьм си намислила кои да избера  |
Ам, Ани и аз съм много учудена, че толкова бързо ни отговориха. Иначе за избора си нека пишем тук. От писмото се подразбира, че май няма да е само един модератора. Айде да гласуваме за един - тук в тази тема. Двамата или тримата с най-много гласове, и ако се съгласят, ще ни бъдат модератори!
И аз съм си намислила вече за кого да гласувам - за Виви.
Хайде, вие сте!!! _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 7:07 pm Заглавие: |
|
|
Да но според мен вьв всеки друг форум в който сьм влизала всеки отдел си има един или двама модератори.Тоест искам да кажа че според мен е хубаво всеки раздел да се модерира от различни хора който да си работят само там.Почти навсякьде е така.Аз все още се колебая между няколко човека.
Но мисля че трябва да се направи една анкета която да включва най-редовните посетители и от тях всеки да гласува но и така е добре.По-кьсно ще си кажа мнението след като помисля.Колебая се между Вивито,теб,Алекс но ще видим кой ще си избера  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 7:28 pm Заглавие: |
|
|
Е да, Ани! Права си, ама нашият форум не е чак толкова голям. Иначе идеята е добра. Не знам, нека гласуваме, пук после ще видим. _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 8:08 pm Заглавие: |
|
|
Вече реших и гласувам за Виви защото според мен ще се справя идеално,не че другите не могат но нея си избирам след дьлго мислене  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 8:32 pm Заглавие: |
|
|
и аз реших,ама без много,много да се колебая
и така гласувам с две ръце за................ВИВИ не искам другите да се обиждат,но според мен Виви ще се справя най-добре,много я бива по организацията  _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 8:44 pm Заглавие: |
|
|
Виви ще трябва да почерпи.Засега всички за нея гласуват.Браво мацка,сто процента ти ще си една от избраните  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 11:14 pm Заглавие: |
|
|
vivi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Сря Сеп 13, 2006 7:36 am Заглавие: |
|
|
и аз гласувам за Виви _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_baby
|
Пуснато на: Сря Сеп 13, 2006 9:14 am Заглавие: |
|
|
Аз също съм за Виви!!! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
didi
|
Пуснато на: Сря Сеп 13, 2006 9:23 am Заглавие: |
|
|
и аз мисля, че Вивито ще се справи много добре!  _________________ Животът не се мери с броя на вдишванията, а с моментите, които спират дъха ни!!!
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Сря Сеп 13, 2006 11:09 am Заглавие: |
|
|
Добре Виви е първа,а кой ще бъде втория човек?? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Сря Сеп 13, 2006 11:33 am Заглавие: |
|
|
Мале хора аз ли ще съм Модератор, БЛАГОДАРЯ ВИ за което.... много се радвам, наистина . Благодаря ви, че ме избрахте.
Сега ще избира ме втори, така ли? Уууаалл супер сте _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gerito_2606

|
|
Върнете се в началото |
|
 |