Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Проблем с ерекцията

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> СЕКС
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
qnitoo

МнениеПуснато на: Съб Сеп 26, 2015 10:15 am    Заглавие: Проблем с ерекцията Отговорете с цитат

Напоследък често чувам за някакъв нов вид течен продукт за полова мощ, водила се хранителна добавка и съставките й били само от билки. С моя приятел много се чудим дали да не я изпробваме, затова ако някой вече я е опитал да сподели мнение! До колкото разбрах се казва ШОТАГРА или нещо от сорта Question

Последната промяна е направена от qnitoo на Пон Сеп 28, 2015 3:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
axinia59

МнениеПуснато на: Съб Сеп 26, 2015 9:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

на колко години сте ,че използвате виагра... Shocked
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
sexymother

МнениеПуснато на: Пон Сеп 28, 2015 10:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ние с моя приятел вече я изпробвахме! Не вреди и няма никакви странични ефекти изцяло на билкова основа си е ! Smile Smile Останахме доста доволни о резултата който даде а и действа наистина бързо за около 30-40 мин Wink Wink Казва се ШОТАГРА Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bulMilena

МнениеПуснато на: Пет Ное 11, 2016 9:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

и аз имах проблем с ерекцията дълго време, после 1 приятел ме посъветва и изпробвах някакъв нов продукт на билкова основа, който честно казано мислех, че е глупост...
Така де, закупих си го и се оказа, че изненадващо действа.
Казва се Вита Гра и се вземат преди секса.
Готско е, защото вече не се притеснявам.
Таа пробвайте ако искате виагра или каквото там си решите, на мен обаче Вита Гра ми действа страхотно и мога да я препоръчам.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> СЕКС Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети