Предишната тема :: Следващата тема |
За или против аналния секс? |
а/за |
|
55% |
[ 24 ] |
б/против |
|
44% |
[ 19 ] |
|
Общо гласове : 43 |
|
Автор |
Съобщение |
Monarch

|
Пуснато на: Съб Окт 24, 2009 1:37 am Заглавие: |
|
|
От морална гледна точка съм против , но честно казано на мен и на приятелката ни харесва да го правим. Това е метод да покажеш отдаденост към партньора , макар да нямам нужда от това , като тя е решила , че иска да опита , не мога да и откажа , макар да съм против от чисто морална гледна точка , защото все пак малко или много боли , а и си има отвор за това. Безспорен обаче си остава факта , че на нея и харесва , а за мен това е много по-важно от всичко друго останало. Готов съм на абсолютно всичко за да и доставя пълна наслада. Ето защо се съгласих да практикуваме и този вид "правене на любов" , колкото и анти-морална да изглежда тя. _________________ Вярвам само в един бог - в себе си ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
curious
|
Пуснато на: Съб Юли 06, 2013 11:33 am Заглавие: |
|
|
аз съм за ако и на двамата е комфортно. не виждам проблем _________________ http://sextoys.bg/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ceko8080
|
Пуснато на: Пон Авг 04, 2014 4:29 pm Заглавие: ЗА, ЗА, ЗА |
|
|
Твърдо ЗА ! Стига да ползвате обезболяващ лубрикант, може да се подпомага и с разширител или друга играчка, спомагаща този тип секс, може да се превърне в любима практика. И моята приятелка не харесваше аналният секс, но откакто си вземаме обезболяващ лубрикант от sexshop.bg , доста често практикуваме този тип секс!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dari_2004
|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2015 4:23 pm Заглавие: |
|
|
АЗ съм ЗА ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RokliOnline
|
Пуснато на: Пон Апр 13, 2015 4:12 pm Заглавие: |
|
|
За ако са съгласни и двамата. _________________ рокли online | свищов |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|