Предишната тема :: Следващата тема |
Какви презервативи използвате? |
а/Durex |
|
68% |
[ 31 ] |
б/Lifestyles |
|
2% |
[ 1 ] |
в/Vitalis |
|
4% |
[ 2 ] |
г/Sportex |
|
15% |
[ 7 ] |
д/Long love |
|
0% |
[ 0 ] |
е/други |
|
8% |
[ 4 ] |
|
Общо гласове : 45 |
|
Автор |
Съобщение |
Lil wAyne

Регистриран на: 22 Юли 2008 Мнения: 168 Местожителство: COOlio - I LIKE GIRLS!!!!
|
Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 9:56 am Заглавие: |
|
|
хахахаха ползвам квит има важното е делото да е успешно _________________ [img]http://img53.imageshack.us/img53/2719/31338122436787df5.jpg[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Съб Сеп 06, 2008 8:34 pm Заглавие: |
|
|
Lil wAyne написа: |
хахахаха ползвам квит има важното е делото да е успешно |
е,разбира се,че най-важното е делото дае успешно.Но и сигурността преди всичко За мен това е най-важното определено _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sweet_pussycat
|
Пуснато на: Съб Окт 04, 2008 12:23 pm Заглавие: |
|
|
И така сега аз ще си изкажа моето мнение-ползвала съм всички изброени марки но по мое мнение спортекс(особено оргазам) са най-добрите - на мен лично презерватив спортекс никога не ми се е късал докато Дюрекс 2 пъти. А относно хапчетата за спешна котрацепция(вече по аптеките могат да се намерят само ескапеле) сами веднъж съм пила от тях.Беше през януари тази година и честно да кажа нямах проблеми с цикъла-дойде ми на същата дата както и предходния месец,нито беше болезнен, нито обилен. Обаче момичета казвам ви след като взех хапчето(това беше около час след като правих секс) много ми стана гадно и това продължи може би няколко часа-гадеше ми, виеше ми се свят, имах болки ниско долу. И след това като се консултирах с гинеколожката ми тя ми обясни че съм имала тези неприятни странични ефекти защото съм била в овулация |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Нед Окт 05, 2008 9:31 pm Заглавие: |
|
|
sweet_pussycat написа: |
И така сега аз ще си изкажа моето мнение-ползвала съм всички изброени марки но по мое мнение спортекс(особено оргазам) са най-добрите - на мен лично презерватив спортекс никога не ми се е късал докато Дюрекс 2 пъти. А относно хапчетата за спешна котрацепция(вече по аптеките могат да се намерят само ескапеле) сами веднъж съм пила от тях.Беше през януари тази година и честно да кажа нямах проблеми с цикъла-дойде ми на същата дата както и предходния месец,нито беше болезнен, нито обилен. Обаче момичета казвам ви след като взех хапчето(това беше около час след като правих секс) много ми стана гадно и това продължи може би няколко часа-гадеше ми, виеше ми се свят, имах болки ниско долу. И след това като се консултирах с гинеколожката ми тя ми обясни че съм имала тези неприятни странични ефекти защото съм била в овулация |
Да,между другото за Спортекс си напълно права,и аз см доволна от тях...даже малко по-доволна от Дюрекса _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TeNtO
|
Пуснато на: Пон Юли 27, 2009 12:26 am Заглавие: |
|
|
аз съм много възмотена...използвала съм като цяло няколко вида презервативи...нагледно разликата е никаква,а и единственият който се е късал беше durex...има една статистика,която сочи,че точно те "уж най-сигурните" се късат най-много,така че внимавайте  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
емчето

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2010 5:18 pm Заглавие: |
|
|
За мен все едно съществуваха само марка durex ;д доволна съм от тях..и най-често купувам performa ..последния път купихме sportex и нямаше проблем _________________
Веднъж се живее....Beeee happyyyyy.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drehite

|
Пуснато на: Съб Яну 19, 2013 7:00 am Заглавие: |
|
|
Относно сигурността няма значение какъв презерватив слагате, а как го слагате.
Всички презервативи са сигурни, само трябва да бъдат поставени правилно!
Разликата в различните марки и между ефтини и скъпи е в усещането при ползване. С по-скъпите усещането е по-истинско, понякога те постигат същата здравина и с по-тънки презервативи, имат и допълнителни ефекти и аромати. _________________ Модата се променя, стилът остава!
Магазини за дрехи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
curious
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ceko8080
|
Пуснато на: Пон Авг 04, 2014 3:58 pm Заглавие: !!! |
|
|
Long Love са the best ! Аз ги вземам от тук sexshop.bg , оригиналните са, внос от Германия. А защо ги ползвам ли? Защото, благодарение на тях, може да дадем шанс да жените до нас, да изпитат максимална наслада от секса! Ето за това!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dari_2004
|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2015 4:22 pm Заглавие: |
|
|
Преди използвахме дюрекс, но на няколко пъти се скъсаха и вече си взимаме обикновени от 20 стотинки и сме доволни |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lazarina_udeva_1993
|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2015 9:19 pm Заглавие: hi |
|
|
dyrekss  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
funny_bunny
|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2015 5:45 pm Заглавие: |
|
|
Ние започнахме да използваме One Touch PREMIUM. Имат една лентичка на тях и само я издърпваш надолу и той се поставя. Щото аз много се дразня като лубриканта ни остава по ръцете, а не по презерватива. 4 са в кутийката и са на добра цена  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
geri84
|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2015 5:17 pm Заглавие: |
|
|
Аз винаги нося в чантата ми Дюрекс _________________ Когато легендата стане реалност, нашата чест се казва вярност! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RokliOnline
|
Пуснато на: Пон Апр 13, 2015 4:10 pm Заглавие: |
|
|
Аз залагам на Durex  _________________ рокли online | свищов |
|
Върнете се в началото |