Предишната тема :: Следващата тема |
Какво мислите за този филм? |
А/Харесва ми |
|
60% |
[ 9 ] |
Б/Не ми харесва |
|
0% |
[ 0 ] |
В/Не мога да определя точно |
|
40% |
[ 6 ] |
|
Общо гласове : 15 |
|
Автор |
Съобщение |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Съб Авг 25, 2007 8:49 pm Заглавие: 4400 |
|
|
Сериалът разказва историята на 4400 души, които изчезват за период от 50 години, и всички заедно се появяват отново, без да си спомнят къде са били и какво се е случило с тях. Някои са променени и притежават странни способности – и добри, и лоши.
В началото на сериала се появява огромно кълбо от светлина, което пътува към земята. С него се завръщат и изчезналите преди 50 години хора. Въпреки изминалия половин век те са видимо непроменени, но притежават необясними умения: от свръх развити рефлекси до гениални познания.
Националната агенция за предотвратяване на заплахите е правителственото звено, което отговаря за разследването на всички случаи, свързани с пришълците, както и за регулярното поддържане на връзка с тях.
Същевременно неконтролируемото разпространение на наркотика промицин създава един опасен свят, в който човешките свръхспособности не са изключителна привилегия единствено на 4400-те завърнали се пришълци. Половината от всички, опитали дори една единствена доза от наркотика, плащат с живота си.
Останалата част е изолирана от обществото и преследвана от правителството, решено да се бори с промицина докрай. Но борбата с дистрибуцията на наркотика се оказва само първата точка в графика на Агенцията, която трябва да надскочи своите убеждения в полза на всички вярващи и невярващи в свръхестественото.
Постижения
Първият сезон на сериала постига огромен успех сред аудиторията и постига най-висок брой зрители сред кабелните телевизии в САЩ. Излъчван всяка неделя в 22 ч., “4400” стига средно до над шест милиона зрители на вечер. В периода на своето излъчване е най-гледаният сериал по кабелна телевизия сред домакинствата и аудитория на възраст
А,какво е вашето мнение за този сериал? _________________

Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край.
Последната промяна е направена от gogo__16 на Съб Авг 25, 2007 8:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Съб Авг 25, 2007 10:39 pm Заглавие: |
|
|
Много ме кефи!Е гледала съм само първите няколко серии,но наистина е много готин!Гледайте го!
Последната промяна е направена от 6tefkata на Пон Фев 18, 2008 2:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 12:17 pm Заглавие: |
|
|
Не съм гледала нито 1 серия но съм слушала много за този сериал и ти Гого си поредният, който ме подсеща, че искам да го гледам!!! Звучи ми много интересно и заинтригуващо... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
емчето

|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 5:56 pm Заглавие: |
|
|
Става...не си го представях баш така,но не е лош!
|
 |
Don`T_LooK-ToucH

|
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 9:26 am Заглавие: |
|
|
Аз в момента го гледам и съм на "Врори сезон" - 7 епизод.Вече съм много зарибена по сериала.Лично на мен адски ми харесва  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sladkata_bibsi

|
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 3:52 pm Заглавие: |
|
|
Много ме кефи  _________________ КоЙтО иСкА дА мЪъ ЗаСеНчИ нЕкЪъ СлЪнЧаСъ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani_to
|
Пуснато на: Сря Апр 16, 2008 11:08 am Заглавие: |
|
|
Филма е върха.Страшно много ме кефи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Don`T_LooK-ToucH

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2008 8:27 pm Заглавие: |
|
|
Някой знае ли кога ще излиза или вече е излязъл 4 сезон  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Пон Юли 28, 2008 11:02 am Заглавие: |
|
|
Добре. убедихте ме! Ще си го изтегля! То всъщност май го дават по БТВ... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trailblazer

Регистриран на: 28 Сеп 2008 Мнения: 23 Местожителство: The Lake of Fire
|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2008 11:23 am Заглавие: |
|
|
Леко абстрактно психо но става определено има и по-зле _________________ ..when the Flames of Fire
touch the sky
Trailblazers Do or Die |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 9:01 pm Заглавие: |
|
|
ето един сериал за който бях забравила... е то се е видяло, че няма скоро да стигна до него _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
BiBeNcEtOoO

|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2009 11:27 am Заглавие: |
|
|
Много добро сериалче! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2009 11:46 am Заглавие: |
|
|
да, и от други хора така съм чувала, може все пак да го изтегля някой ден _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Best_girl

|
Пуснато на: Пет Апр 03, 2009 2:34 pm Заглавие: |
|
|
А/Харесва ми. _________________ [img]http://i166.photobucket.com/albums/u104/dudenceto/Twilight/Signatures/twilight_sig_v2.jpg[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
samoleta
|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2012 10:27 am Заглавие: |
|
|
най-хубавият филм |
|
Върнете се в началото |