Предишната тема :: Следващата тема |
Какво е мнението ви за това предаване? |
а/Харесва ми |
|
66% |
[ 6 ] |
б/Не ми харесва |
|
22% |
[ 2 ] |
в/Не съм го гледал |
|
11% |
[ 1 ] |
|
Общо гласове : 9 |
|
Автор |
Съобщение |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 11:41 am Заглавие: На животните с любов с Роси Кирилова |
|
|
Какво мислите за това мило предаване?Харесвате ли го?Гледате ли го?Самите вие имате ли домашни любимци?Как се казват и как се грижите за тях?Взимали ли сте си животинче от рубриката ''Търся си родител...''. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
petq
Регистриран на: 10 Май 2007 Мнения: 2053 Местожителство: Град на греха
|
Пуснато на: Нед Сеп 30, 2007 6:34 pm Заглавие: Re: На животните с любов с Роси Кирилова |
|
|
gogo__15 написа: |
Какво мислите за това мило предаване?Харесвате ли го?Гледате ли го?Самите вие имате ли домашни любимци?Как се казват и как се грижите за тях?Взимали ли сте си животинче от рубриката ''Търся си родител...''. |
Преди време го гледах,вече не.Дори не знаех,че още го излъчват
Аз самата нямам домашен любимец,но обожавам животните.Детсата ми мечта беше да стана ветеринар  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Нед Сеп 30, 2007 7:09 pm Заглавие: |
|
|
Гледааах гоо...кат бях на 7 годинки ;] И то тогава го гледах саму заради Росица Кирилова,щотУ песента й "Мила кукло барбиии" адски многУ ми харесвашее _________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Нед Сеп 30, 2007 9:35 pm Заглавие: |
|
|
Предаването не съм го гледала от доста време. Даже незнам дали още го дават. Интересно беше, щом е за животинки. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 9:41 am Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Предаването не съм го гледала от доста време. Даже незнам дали още го дават. Интересно беше, щом е за животинки. |
|
 |
Best_girl

|
Пуснато на: Чет Юни 25, 2009 5:35 pm Заглавие: |
|
|
Харесва ми. _________________ [img]http://i166.photobucket.com/albums/u104/dudenceto/Twilight/Signatures/twilight_sig_v2.jpg[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessicasmith
|
Пуснато на: Съб Юли 20, 2013 7:01 am Заглавие: |
|
|
very nice forum |
|
Върнете се в началото |