Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

5 неща,които не знаеш за мен
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ИГРИ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bu

Местожителство: гр.Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Апр 14, 2009 9:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bu написа:
6tefkata написа:
Ти безобразно много лъжеш обаче. Laughing
Точно ти БИ Ю си казала в Прилики и Разлики на фенка_даниелрадклийф,че си приличате по това,че харесвате Хари Потър.Много ме нарани като каза,че не ти харесва! Evil or Very Mad Sad Sad

МОЛЯ?! АЗ?! АБСУРТ!!! Никога не съм харесвала Хари Потър, няма начин да съм писала, че ми харесва, при положение, че не харесвам нито филмите, нито книгата!!!

ПП: Виж пак да не си гледала някой друг (:

сори за оф-топика, казах вече по какво си приличаме, и по какво не (:

Значиии тук се поправям на 100%... наистина Хари Потър ме дразнеШЕ, скоро баща ми си беше дръпнал филмите на лаптопа да ги гледа пак, понеже в къщи всички ги харесват... реших и аз да позяпам... и много странно защо, може би не съм била дорасла или още в началото съм пропуснала нещо, за да ми е толкова безинтересно, обаче в първите 15 мин от първата част бях запленена и изгледах останалите... следователно за разлика от преди, мога да кажа че Хари Потър ми е един от любимите филми вече. Ще гледам като имам време да си набавя и книгите Smile
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ИГРИ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети