Предишната тема :: Следващата тема |
Според вас в крак с модата ли е българската жена???? |
ние създаваме модата |
|
0% |
[ 0 ] |
разбира се |
|
87% |
[ 7 ] |
не то4но |
|
12% |
[ 1 ] |
|
Общо гласове : 8 |
|
Автор |
Съобщение |
6tefkata

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 12:12 pm Заглавие: |
|
|
И аз не съм съгласна,че се копира поп-фолк певицата.Ако беше така на всяка втора жена,циците й щеха да са отвън...Все пак нали сте виждали как се обличат поп-фолк певиците...И се съмнявам,че има жена която да не я е срам да се покаже на улицата почти съблечена.  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
summergirl
|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 8:29 pm Заглавие: |
|
|
Мисля,че като цяло жените в Б-я са доста в час с модата, интересуват се и отделят доста парички за целта. Това е хубаво според мен, но не трябва да се залита - например мисля,че много млади момичета гледат тмного фолк канали и в старанието си да подражават се докарват в друга категория, която не е за хвалба  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BiBeNcEtOoO

|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 9:34 pm Заглавие: |
|
|
summergirl написа: |
Мисля,че като цяло жените в Б-я са доста в час с модата, интересуват се и отделят доста парички за целта. Това е хубаво според мен, но не трябва да се залита - например мисля,че много млади момичета гледат тмного фолк канали и в старанието си да подражават се докарват в друга категория, която не е за хвалба  |
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nezabravka1990
|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2012 4:30 pm Заглавие: |
|
|
marcheto_13 написа: |
българката е в крак с модата, която налагат поп фолк певиците, но не и с модата, която налагат големите дизайнери! |
СЪГЛАСНА СЪМ!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drehite

|
Пуснато на: Съб Яну 19, 2013 6:36 am Заглавие: По-скоро не |
|
|
Обикновената българка не може да си позволи да е с модата, най-актуалните тенденции остават на запад, а тук купуваме, това което остане след разпродажбите. _________________ Модата се променя, стилът остава!
Магазини за дрехи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
beauty
|
Пуснато на: Пон Авг 05, 2013 7:11 pm Заглавие: |
|
|
далеко сме от модата. доста често модните тенденции при нас идват прекалено късно, или пък качествените дрехи са прекалено скъпи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Moda
|
Пуснато на: Вто Фев 04, 2014 1:10 pm Заглавие: |
|
|
Българките са много красиви жени и се стараят да са в крак с модата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ele0nora
|
Пуснато на: Сря Май 14, 2014 12:41 pm Заглавие: |
|
|
Според мен всички се стараем да сме в крак с модата. При някой се получава, при други не. Проблем си остават жените, като нас, които по цял ден се налага да седят на бюро и трябва да си търсят модерни дамски дрехи с размер XL |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ele0nora
|
Пуснато на: Чет Май 22, 2014 4:06 pm Заглавие: |
|
|
На жените ни е вродено да искаме да изглеждаме добре и да се суетим пред огледалото, колко и неприятно да им е на мъжете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ele0nora
|
Пуснато на: Чет Май 22, 2014 4:18 pm Заглавие: |
|
|
Някои пазарил ли е от този сайт, за повече мнения - http://arogans.com . Харесала съм си няколко неща, но още се чудя... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fashionholic
|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2014 3:20 pm Заглавие: |
|
|
Голяма част от жените в по-големите градове като София, Пловдив, Варна и Бургас са в крак с модата. Напоследък забелязвам в София, че доста жени се обличат елегантно и стилно и същевремено изглеждат и по-кежуъл. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bottegatessa
|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2014 10:36 am Заглавие: |
|
|
И аз мисля, че като цяло, българската жена и много добре изглеждаща и облечена.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|