Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Концертът на Риана в София

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ВАШАТА МУЗИКА
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
jessy
Moderator

Местожителство: SiN CiTy

МнениеПуснато на: Съб Ное 17, 2007 9:14 am    Заглавие: Концертът на Риана в София Отговорете с цитат

Риана пее в София на 30 ноември - вход свободен!

Домакин е компанията "Вивател", която организира шоуто заедно с "Болкан ентъртейнмънт къмпани"
13.11.2007
Риана - най-популярната певица в света в момента, ще пее безплатно за публиката на площад "Княз Александър Батемберг" в София на 30 ноември, петък.

Домакин е компанията "Вивател", която организира шоуто заедно с "Болкан ентъртейнмънт къмпани" и "Вирджиния рекърдс". (Снимки от представянето на концерта)

19-годишната звезда, родена на остров Барбадос в Карибите, ще изпее знаменития хит "Umbrella" (Чадър) и другите си популярни песни от последното лято. Програмата й е около 1 час.

"Вивател" свързва "Umbrella" с рекламните клипове на телекомуникационния оператор с оранжевите чадъри, които напоследък заливат българските тв канали.

Музикалното събитие е част от голямата национална кампания за покритието на мобилния оператор, която върви под мотото "Under the Orange Umbrella".

На 2 декември Би Ти Ви ще покаже специален филм от посещението на Риана в България, включващ няколко от изпълненията й на живо, както и най-доброто от българската част на концерта "Под оранжевия чадър".

Румънеца и Енчев, Сантра и Кристо, "Каризма" и Део ще подгряват публиката. Миро ще представи най-новия си самостоятелен сингъл, озаглавен "Call me", а малко преди изпълнението на Риана, двамата с Галя ще изпеят някои от най-големите си хитове от албума "Еклисиаст".

Сега е моемнтът да питам евентуално някой има ли планове да ходи на концерта?Аз все още се чудя надявам се да не е много студено на 30-ти иначе сумати хора ме убеждават да ходим и тъй Wink Може да се засечем с някои от вас там защо пък не Wink

Местожителство: област "София-град", община Столична

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2008 9:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз така и не отидох. А концертите на City иначе не ги изпускам, просто реших че Риана не си заслужава - тогава поне не ме впечатляваха песните и - сега и харесвам 2,3 и ико случайно дойде с ne-yo или pyk s Maroon 5 надали ще пропусна... Embarassed
nicolelicious

МнениеПуснато на: Чет Дек 18, 2008 11:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Пфф...няма ли да домъкна още по-тъпа грачеща кокошка?Май не, защото няма по-тъпа от Тиганна!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
miss_sixty

Местожителство: област "София-град", община Столична

МнениеПуснато на: Пет Дек 19, 2008 9:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nicolelicious написа:
Пфф...няма ли да домъкна още по-тъпа грачеща кокошка?Май не, защото няма по-тъпа от Тиганна!

според мен пък с Бритни могат да се конкурират ... Rolling Eyes
Best_girl

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2009 1:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз бях там и срашно много ми хареса!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
teddy_xx

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2009 8:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Едно от най-хубавите преживявания в живота ми! Smile

МнениеПуснато на: Сря Апр 01, 2009 4:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Беше много готино!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ВАШАТА МУЗИКА Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети