Предишната тема :: Следващата тема |
Харесвате ли Мария? |
Да |
|
54% |
[ 18 ] |
горе-долу |
|
30% |
[ 10 ] |
не |
|
15% |
[ 5 ] |
|
Общо гласове : 33 |
|
Автор |
Съобщение |
glorialove
|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 7:40 pm Заглавие: |
|
|
Става _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
caramel_girl
|
Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 2:01 pm Заглавие: |
|
|
Да,харесвам я,разбира се!Много е красива,има страхотни хитове и се радвам че и личният и живот върви добре.  _________________ Impossible is NOTHING!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Don`T_LooK-ToucH

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 9:45 am Заглавие: |
|
|
И аз много я харесвам.Голяма сладурана и е една от малкото земни поп фолк изпълнителки  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sLaDkIsHcHeToOo
|
Пуснато на: Чет Май 01, 2008 4:13 pm Заглавие: |
|
|
Обожавам Мария!!!За мен тя е прекрасна и това за устните и е ужасно,това не знам какъв чоевк трябва да си за да го говориш!!!Може да имат силикон,НО поне и отиват за разлика от Вероника например на която изобщо не и отиват!!!Пак и Мими има доста добри и хитови песни,който не бяха отценени,защото се омъжи и от много завист...Пример Мария - Единсвен ...Просто нещо уникално е тази песен,невероятна!За мен това е най-голямия и хит!Естествено и много други песни,но определено тази беше подмината като малка гара,а определено заслужаваше много по-голямо внимание и много по-добри позиции в тъпите класаций на Планета ТВ
Обичам те Мими! _________________ ...Всяка може да те прегръща,но САМО АЗ те карам да заплачеш застана ли близо до теб..Всяка може да те целува,но САМО АЗ те карам да трепериш докоснали те с устни..Всяка може да те обича но САМО АЗ те карам да умираш всеки път щом сърцето ти се сети за мен... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
caramel_girl
|
Пуснато на: Чет Май 01, 2008 9:38 pm Заглавие: |
|
|
Аз споделям мнението ти като цяло,но не можем да не си признаем че с целия този силикон в устните и къде ли още не е заприличала на някаква меденка,не знам просто с какво да я сравня.Истината е,че не е хубаво човек да прекалява. _________________ Impossible is NOTHING!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
malena
|
Пуснато на: Нед Дек 14, 2008 8:54 pm Заглавие: |
|
|
Мария е добра певица със страхотна визия
и преди всичко невероятна дама. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BiBeNcEtOoO

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 10:20 pm Заглавие: |
|
|
Много не ме кефи,ама има хубави песнички  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Best_girl

|
Пуснато на: Вто Мар 31, 2009 4:19 pm Заглавие: |
|
|
Горе-долу. _________________ [img]http://i166.photobucket.com/albums/u104/dudenceto/Twilight/Signatures/twilight_sig_v2.jpg[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Touch_me
|
Пуснато на: Пон Юли 20, 2009 2:03 am Заглавие: |
|
|
Много харесвам Мария, харесва ми визията и гласа й. Въпреки това мисля, че мога да гледам напълно безпристрастно на нещата и да заявя, че в действителност има някой песни, които не са подбрани правилно, просто не са за нейния глас. Цялостно творчество й е много добро. По отношение на визията единственото, което не харесвам е новият й бюст, грозно, даже прекалено ми се вижда. В такива моменти се чудя нямат ли чувство за мярка тези жени!?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|