Предишната тема :: Следващата тема |
Надута ли е според вас Виктория Бекъм? |
Да |
|
72% |
[ 13 ] |
Не |
|
27% |
[ 5 ] |
|
Общо гласове : 18 |
|
Автор |
Съобщение |
VIP_PERSON@T@
|
Пуснато на: Съб Фев 16, 2008 2:53 pm Заглавие: Виктория Бекъм |
|
|
Надута ли е Виктория Бекъм? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sladkata_bibsi

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 12:05 pm Заглавие: |
|
|
Че е надута,надута е то се знае обаче Виктория Бекъм е страхотна,облича се страхотно,хубава е (не може да се каже че е красавица,но е хубавичка) и има страхооотен от всички страни мъж  _________________ КоЙтО иСкА дА мЪъ ЗаСеНчИ нЕкЪъ СлЪнЧаСъ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sexy_baby_f_
|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2008 10:31 pm Заглавие: |
|
|
нз хубава ли е не е ли,ама мъжа й е... оххх нямам думи е да с нея си приличаме-и двете искаме мъжа й...ама тя и си го има... а за надута нз то само от списанията кфо ли можем да определим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daydream
|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 6:11 pm Заглавие: |
|
|
Не е надута - просто е твърде голяма звезда... Когато навсякъде те следват по петите, не може да се държиш като най - обикновен човек... Виктория е страхотна, обичам я !!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2008 9:33 am Заглавие: |
|
|
Брррррррр. Слънцето свети ли?
Направо немога да повярвам, че кат бях малка я обожавах....е тя не че са има нещо общо с момичето което беше в Спайс, но все пак... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2008 9:34 am Заглавие: |
|
|
Абе Дейвид Бекъм може да е сякъв, но според мен е най-търпеливият мъж на света.... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepinka

|
Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 4:55 pm Заглавие: |
|
|
miss_sixty написа: |
Абе Дейвид Бекъм може да е сякъв, но според мен е най-търпеливият мъж на света.... |
Защо бе?
Според мен си е доста нормална, нито е надута, нито нещо такова.
Незнам дали сте гледали откъси от реалите шоуто Victoria Beckham Coming To America. Ако не сте вземете го вижте, мисля че то ще ви помогне доста да разберете каква точно е Виктория. Шоуто определено доказва, че изобщо не е надута или че се мисли за богиня.
Victoria Beckham Coming To America _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
daydream
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2008 4:08 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за линка!!  _________________ Mariah...all we need is U ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Strast

|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2008 11:40 pm Заглавие: |
|
|
шоуто и бе спряно, защото не се държеше естествено. Иначе съм я гледала в различни талк-шоута, от сорта на Джей Лено и се държеше супер земно.
Дали е надута? Според мен има си известно самочувствие,което понякога е в повече, но от друга страна не е баш безпочвено. Дейвид е също голям сладур, със страхотно чувство за хумор /поне съм с такова впечатления отново от гостуването му по различни талк шоута навън/. Като двойка ги харесвам много, а снимките им в списания като W & Vogue са невероятни! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 9:10 am Заглавие: |
|
|
Мммм някъде четох че се развеждат - някой с информация да разполага? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Best_girl

|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 9:56 pm Заглавие: |
|
|
Доста надутичка е.  _________________ [img]http://i166.photobucket.com/albums/u104/dudenceto/Twilight/Signatures/twilight_sig_v2.jpg[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|