Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
WENDY

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2008 10:33 pm Заглавие: |
|
|
Песента "Wanna see U (Sorry)" вече е качена в профила на Star Tattooed в myspace и можете да я чуете:
http://www.myspace.com/startattooed
Ето и малко повече инфо:
Най-успешният български лейбъл 2АМ продуцира сингъл на Star Tattooed, този път с Пламен Пътов
Новият проект на 2АМ, сингълът Wanna See U (Sorry) в изпълнение на Star Tattooed и Пламен Пътов прозвуча за първи път на 30 август в Стокхолм (Швеция), в клуб Ministry Of Sound, където над 1500 души се разгорещиха под звуците й по време на сета на DJ Patrick Aurelle.
Сингълът е умела комбинация от здрави електро бийтове, съчетани със соулфул вокала на Пламен Пътов (участник в първия сезон на Music Idol). Песента е продуцирана от Миро Гечев по негова музика, а при написването на текста участва и Дари Орешкова.
Българският дебют на Wanna See U (Sorry) се състоя на 10 септември, в столичния клуб “Ялта”, по време на официалното връчване на наградите за 2007 г. на Телевизия ММ.
|
 |
louloudia

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2008 10:39 pm Заглавие: |
|
|
Е какво да кажа за песничката ... много е яка ... както всички песни на Star Tattooed ... пък в комбинация с гласа на Пламен се получава нещо убийствено Рядко се запалвам така по някоя песен и съм склонна да твърдя, че причината този път не е само в Пламен (когото ужасно много харесвам...), а и в песента ... жестока е Star Tattooed просто правят музика на световно ниво ... помня още, че когато чух Make me high мислех, че е чужда, и като разбрах, че всъщност е българска, бях приятно изненадана Дано и Wanna See U (Sorry) да има същия успех, а защо не й по-голям?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2008 11:08 am Заглавие: |
|
|
Това все едно аз съм го писала! Защо ли не се учудвам?
Oh, baby, believe meee! Forgive me or leave me...
В инфото, което дадох пише, че песента е била представена най-напред в Стокхолм. В youtube има едно клипче от тогава, на което се вижда как шведите си избухват на тая песен. Като го гледах, ми се прииска и аз да съм била там.
Ето: http://uk.youtube.com/watch?v=P9HAJtcX2Zg
Oh, baby, believe meeeee....
А в най-новия брой на списание БЛЯСЪК има статия за Пламен.
Ето го сканирано: http://www.plamenpatov.com/images/scan20.jpg
Клипът на "Wanna see U (Sorry)" ще излезе през Ноември! And that's why I'm happy!
How much I miss you... Just wanna see U... _________________
Последната промяна е направена от WENDY на Съб Окт 18, 2008 9:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
louloudia

|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2008 11:12 am Заглавие: |
|
|
Хахах, защо ли и аз не се учудвам?
Чакам с нетърпение клипа ... пък дано и него да завъртят по МТВ .
Между другото, забелязваш ли, че май само ние двете си пишем в тази тема?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jorjfenka
|
Пуснато на: Пет Окт 31, 2008 8:03 pm Заглавие: |
|
|
Музикален гигант купи песен на наше момче
Звукозаписната компания Universal France купи песен на родната формация Star Tattooed (Миро Гечев и Дари Орешкова), изпълнена от айдъла Пламен Пътов. Парчето се нарича Wanna See U и в понеделник атакува ефира на всички родни радиостанции.
Композицията е комбинация от електробийтове и има потенциал на тотален хит. Феновете ще чуят гласа на Пламен така, както никога не е звучал. Авторите на песента вече я провериха пред публика - на 30 август парчето разгорещи над 1500 души в клуб Ministy Of Sound в Стокхолм (Швеция).
Wanna See U е третата песен, композирана от Star Tattooed и купена от Universal France. Миро и Дари бяха също музикални продуценти на дебютния албум на Невена Цонева.
Много се радвам за Пламен и му пожелавам успех, дано да постигне успех и тук, и в цяла Европа, той го заслужава, а и Star Tattooed правят хубава музика и песента е много модерна, много динамична и вярвам, че ще се превърне в хит.  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
preslava_fence

|
Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 5:11 pm Заглавие: |
|
|
Ем тъп |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|