Предишната тема :: Следващата тема |
Дразни ли ви слагането на големи сними в подписите |
1. да |
|
41% |
[ 30 ] |
2. не |
|
58% |
[ 42 ] |
|
Общо гласове : 72 |
|
Автор |
Съобщение |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 2:29 pm Заглавие: |
|
|
miss_sixty написа: |
Абе модераторките ни само по почивки ходят май???? |
Голяма почивка си направиха..............нищо малко и те да си починат
(Благородна завист) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пон Авг 25, 2008 10:35 pm Заглавие: |
|
|
Времето се оправя на GMT + 3 часа, както бях писала в тази тема. Вече дано при всички си е ок.
За това как може безпроблемно да сложим още интересни емотиконки ще говорим с Поли. Тя май е още на моренце.
Видях, че има проблем с изчезващи теми. Не, не витаят духове просто форумът е нагласен да се зачиства от теми, в които не е писано дълго време и тъй като не сме дали точно през колко дни, явно той си преценява.
Ще сложа за енти път във всеки подфорум и кирилизатори. И те си се самоизтриват, въпреки че са важни теми.
Както и да е, ще се оправим. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Вто Авг 26, 2008 9:59 am Заглавие: |
|
|
E тва с часовника беше голяма мистерия, а колкото до темите - Знаех си че не витаят духоде! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 9:19 am Заглавие: |
|
|
Васи, имам едно въпросче - помниш ли че имаше една тема - почти съм сигурна, че беше твоя за една реклама с едно момиче, което не е кой знае кво и е с няква проблемна кожа и едни гримьори я хващат и я правят първата красавица...????-Е немога да я открия тема, дали е изтрита???..немога и да се сетя как се казваше за да я потърся в търсачката?? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 7:56 pm Заглавие: |
|
|
Еми явно не е писано дълго време в темата и се е самоизтрила. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Пет Сеп 12, 2008 9:45 am Заглавие: |
|
|
незнам, може да не е но понеже аз непомня как се казва може да немога да я открия а тя да си седи някъде... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пет Сеп 12, 2008 2:06 pm Заглавие: |
|
|
Ол, да сещам се. Бях постнала едно клипче към темата. Потърсих в "Мода" и я няма, в "Партньорство" също .
Тя беше много стара и се е изтрила, да. Проблема е, че не се сещам как да го потърса в нета. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 9:03 am Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Ол, да сещам се. Бях постнала едно клипче към темата. Потърсих в "Мода" и я няма, в "Партньорство" също .
Тя беше много стара и се е изтрила, да. Проблема е, че не се сещам как да го потърса в нета. |
нищо, мерси все пак, просто случайно в нета онзи ден намерих брутални снимки на хора с и без грим и мислех да ги сложа там...както и да е... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ninka_1234
|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 9:57 am Заглавие: Предложение |
|
|
Аз много харесвам списание ,,Блясък``!
Имам предложение относно списанието! Предлагам да добявите плакат/и/ във всеки брой!
Благодаря за отделеното време!
Нина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 3:23 pm Заглавие: Re: Предложение |
|
|
ninka_1234 написа: |
Аз много харесвам списание ,,Блясък``!
Имам предложение относно списанието! Предлагам да добявите плакат/и/ във всеки брой!
Благодаря за отделеното време!
Нина |
Радвам се,че харесваш списанието,но тази тема е за въпроси към модераторите на форума,всичко свързано с форума,а не като цяло със списанието _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2008 1:07 pm Заглавие: |
|
|
Такаммм, аз имам въпросче към едната модераторка, обаче не е свързан с форума... Васи искам да те питам, тъй като на 1вокурсниците естествено няма кой да им даде и грам информация - за 1ви октомври за откриването знаеш ли дали присъствието в ректората е задължително?Или само във факулетите?Иначе аз дочух нещо за 11 часа в ректората ам знам ли... Били била така добра да ми споделиш миналата година как е било? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2008 6:08 pm Заглавие: |
|
|
Миналата година ни пратиха от ректората всеки в съответния факултет. Там, в аулата, се събирате всички нови студенти на този факултет и ти дават указания. Хубаво е да присъстващ, защото трябва да си запишеш програмата (на 2 октомври се започва веднага ) и също така се запознаваш с ръководителката на специалността (аз от тогава не съм я виждала, тъй че е добре да се знае коя е ). Поне при нас така беше. Общо взето, нищо интересно и по-специално. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Нед Сеп 21, 2008 10:27 pm Заглавие: |
|
|
значи наистина се ходи и в ректората и във факултета... Ясно, мерси, а за откриването тази година знаеш ли нещо или още не... и ти ли чакаш същност няква информация в сайта да излезе?? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2008 11:13 pm Заглавие: |
|
|
Ами, честно да ти кажа не съм се интересувала още Предполагам откриването ще си бъде както обикновено в ректората и после кой от къде е. От там ще ви дадът напътствия и всичко ще е ок Подготви се само за голяма навалица.
А, ние второкурсниците май дори няма да си правим труда да ходим до ректората, а направо във факултета. Само за часа ще поразпитам колегите. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 11:16 am Заглавие: |
|
|
Akо подочуеш наква информация , предаваш насам, нали? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|